ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 182
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
момичета забравих да ви питам ,от кой месец може да се дава риба?Съвсем съм забравила EmbarassedБаща ми започна работа на един рибарник ,та си мислех дали да не си взема прясна риба от там и да му дам.Благодаря ви предварително. Hug

# 121
  • София
Честито на месечинките, да са живи и здрави   bouquet!

НАН, браво на Дая! За файловете не знам, защо не пробваш пак да ги прехвърлиш, може нещо да са се счупили  newsm78

елип, ние не сме ранобудни, аз я взимам при мен към 3-4 часа и като се размърда, я "затапвам" и тя заспива. Става към 8 и нещо и започва да ми се катери по главата. Ако сме навън, спокойно изкарва от 8.30 до 13.30, после се прибираме за папане и сън.

радостина, суровите плодове нещо не са й любими, иначе бих давала.

Аз досега на градски транспорт не съм се качвала с количка, само с кенгуру, като беше по-малка, но нещо не ми се ще да пробвам. За метрото си мислех, ама се притеснявам да не се уплаши от шума.

Ние още не ходим много-много, само пристъпва, ако някой я държи. 16-ти номер буйки ни падат, ако не сме в два чифта чорапи.

бонбон, някои мами се разхождат в парка Заимов, други в Южния. Аз ходя в нашата градинка на Симеон и К. Величков и приемам гости  Hug. Мама slonche е в Надежда 5, ти в коя си?

Рени, и Яна пие от чаша. Сутринта отидох да напълня кофата, за да мия пода и по едно време нещо тихо стана. Чух я преди това да си хвърля лъжичката, с която си играеше и се зачудих как така не пищи, като няма с какво да си играе. Отивам аз и я гледам залята с айран - докопала ми чашата от масата, уж далече беше, изляла я върху себе си и си допива остатъка от чашата  Joy. Добре, че съм й давала мляко, пък и това беше домашно квасено, та не се притесних. Само коланите на столчето станаха на нищо. И вечер като я къпем, само гледа да докопа канчето, с което я поливаме и си пийва по някоя сапунена глътка, уж я дебнем hahaha.

# 122
  • Казанлък(Бургас)

ние не сме ранобудни, аз я взимам при мен към 3-4 часа и като се размърда, я "затапвам" и тя заспива. Става към 8 и нещо и започва да ми се катери по главата.

newsm62 betta това със ,,затапването" много ми хареса. newsm10 и ние сме така.
Филип няколко пъти съм го возила с метрото:оглежда хората,усмихва им се ,а единия път даже заспа.

някои мами се разхождат в парка Заимов, други в Южния. Аз ходя в нашата градинка на Симеон и К. Величков и приемам гости  Hug.

Ние живеем в Красна поляна.Ако ти  и Яна (тя ми е адаш Grinning) ,,приемате гости" ,нека се видим някой слънчев ден!И двамата с Филип сме приветливи и добри деца newsm03

NAN Браво на набора!Прегърни Даяна  Hug и я цункай Heart Eyes!

# 123
  • София
Здравейте!На мен днес деня ми започна много лошо.Около 11 часа ми стана много лошо на стомаха,добре че дейвид спеше от 9 часа та до 12 защото такова повръщане падна и разтройство,че се видях в чудо.Изтощих се много и мъжа ми за 20мин. се праибра от Панчарево до вкъщи(Люлин).Абе много се уплаших-най вече за детето защото като се събуди какво щях да правя Sad.Но явно беше някаква криза-я от кафето,ч от витамините които започнах да пия-незнам.Е след около 2 часа бях добре вече.Заведохме Дейв при педиатърката да го прегледа(каза че е здрав)и отидохме в KFC да обядваме.Дойдаха ми силичките.После оставих на таткото бебчо и отидох на шопинг терапшия-купих си обувки,2 панталона и една мноооого секси блуза.Сега ще вечеряме и ще си легна,че много ми дойде днес!Лека нощ на всички.А забравих да ви кажа:в Силвър центъра в маг. на СТИЛ 99 имаше страхотни сандали за момченца на Bart -24лв. Ще отида утре да ги видя пак и ще му взема на Дейви едни.Айде чао.

# 124
Аз купих буйките за прохождане на КК с връзките. Не съм сигурна дали са достатъчно стабилни в глезенчето.
Betta ние живеем в Надежда 3 срещу Билла.

# 125
Жоржи  за теб    love001    и за Митя     love001

Днес пихме със сламка.И то аз не съм го учила,само му я дадох за да видя дали ще се сети какво да прави.Сдъвка я 3-4 пъти,после засмука сокче.  smile3501 беше се случило преди 2-3 дни с водичка обаче.Имаме от тези чашки със сламки и капаче ама мисля че е рано още.С накрайника е добре засега.

И аз трябва да купя сандалки тези дни.Ако харесам ще ги снимам.Иска  ми се да са с капаче отпред че ме притеснява че ако пада или пълзи да не си жули пръсчетата  newsm78

Иси според таблицата която следя,рибата се дава 10-12м.Аз ще изчакам да станем на 11.

# 126
Eто една снимчица от вчера:

# 127
Пускам ви малко пролетно настроение от Бургаската Флора 2007

# 128
  • София
Честит рожден рен на nadejda5047!

Честити месечинки на Зоя и Ева!

Narina, мерси за снимките, много обичам цветя!

# 129
 newsm03 незнаех че имаме флора.

Честито на Ева и Зоя!

Момичета тази нощ я спахме и даже не се налага да "затапвам".Това не се е случвало  Shocked

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 07:22 от Ренито

# 130
Добро утро и от мен по нощите.

Ясмин стана днес в 5.50 и започна да размахва биберона ooooh! Мале как дрънчи...

Сега вече спи блажено, а аз с тройна доза кафе Tired Отгоре на всичкото днес трябва да ходя извънредно до офиса, че имам важна среща ooooh! ooooh!

Иначе при нас какво ново - много се е изпекла и успява да става права вече дори със спалния чувал Shocked Пълзи, става, сяда, 1 мин няма спокойствие. Обикаля покрай диваните, като съм близо - пуска се от дивана и посяга да се хване за мен. Любимо и е да допълзи до мен и да се изправя, държейки се за краката ми. Все се сещам за Алф как се носеше на крака на Уили  Laughing

При гледачката има ново детенце на 11м и каза, че голяма забава падало като се съберат Ясмин, нейното дете (на 1г) и това новичкото (то ходи само в сряда). Пълзели един през друг, играели заедно, "приказвали си".

Миналия петък си взехме и ключа от новия апартамент най-после и през май трябва да се преместим. Така че започваме бавно и славно да опаковаме и местим по-ненужните неща, пък официалното местене ще е към 27-28.05. Доста работа ме чака и там Tired

# 131
Честит рожден рен на nadejda5047   bouquet!!
Честити месечинки на Зоя и Ева   bouquet!!!

Момичета тази нощ я спахме и даже не се налага да "затапвам".Това не се е случвало  Shocked
Рени, честито. Аз много се радвах като започна по същия начин да спинка по цяла нощ. Дано от тук нататък по-рядко да се събуждат през нощта.
Майра, честито ви придобивка. Дано преместването ви мине без много проблеми  fingerscrossed.
Аз отивам да си допия кафето и после ще се включа пак.
 Hug

# 132
  • Казанлък(Бургас)
Добро утро и от мен!

newsm59 happy bd на nadejda5047!

Честити месечинки на Зоя и Ева!

ronkisЩе снимаш ли сандалките ,за да ни ги покажеш?
narinaБлагодаря за пролетното настроение!Ех,как ми липсва Бургас!Живот и здраве дойдели юли заминавам за там поне до октомври.
МайраЧестит ви нов дом!Пожелавам ви много щастливи моменти в него! familyИ ние края на май ще се местим.От София в Казанлък,но аз не се радвам много.Града е хубав и спокоен,но свеки живее на горния етаж smile3515

Отивам да си сваля пижамата най-после.

# 133
# 134
  • Габрово
 TiredДобро утро    food010
 nbirthday  на nadejda5047!
Честити месечинки на Ева и специално на ЗОЯ! Kissing Heart
И на мен много ми липсва Бургааас  newsm45
Майра честито жилище.
Рени много е сладък Галко на голямата снимка Grinning.
Нани весело изкарване. bye

Общи условия

Активация на акаунт