ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 915
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Привет и от нас!
Големия отиде с таткто си на куклен театър - Пипип Дългото Чорапче, дребното  smile3524 , а аз най-накрая успях да се вредя малко на комп. и да драсна няколко реда, че ще ни забравите вече Embarassed.
Тодор също много малко наддава - последните 3 м по 100 гр и на предната конс. беше 7800 кг. Нашето педи също все се вайка, защото той пие АМ пък то помпало децата, а пък той видиш ли нищо не наддава. Чак в 3 м ни прати на изследвания и аз бая се бях  #Crazy. Но вече не им се връзвам на лекарите - важното е да расте здрав. Иначе той наистина добре си хапва. Освен, че си изяжда всичките 200 гр в осн. хранения, непрекъснато дъвче нещо - солети, бисквити, коричка хляб....., въпреки, че няма още нито един зъб Laughing
Радостина през януари д-ката постави на големия съмнения за инф.моноклеоза, заради същите симптоми, но каза, че заболяването се доказва само чрез кр.изследвания от вената. като излезе рез. обаче беше отрицат и се лекувахме от ангина.
Днес времето във Варна е едно такова мрачно и май ще ни затвори в къщи Cry
Чао за сега от нас!

# 286
Ехо привет и от нас. Избиха пустите му зъби нацяло и двата и дано се поуспкои вече малката.

Нарина, честито за изпита, малко още ти остана.

Майра, и тука така правят тъпите му инкасатори. Последният път пък за парното минаха 2 часа по-рано отколкото бяха написли че ще минават. Добре че си бях в нас.

Радост, дано бързо се отправи Данката. Направо ме разби с тази диагноза, как пък се случи такова нещо. А това нещо, щом казваш че е заразно няма ли опасност да се зарази и малкия?

Тиция, тц, тц, тц. Само това мога да кажа. Че ти това дете да го угояваш ли трябва, що ли? Нямам думи направо. Я не се впечатлявай толкова. Аз подобни съвети ги пропускам покрай ушите си.

Ели стискам палци да няма усложнения повече, че много ви се събра и на тебе и на Юл.

Хайде чао.

# 287
 wavey Stuck Out Tongue
Наринче, честито за изпита  bouquet
Tizija много здраве да пратиш на твоята педка от мен.Марти когато беше горе-долу на същите месеци също имаше такъв период на НЕ наддаване ,но после си навакса.Той от 40-я си ден беше на АМ, отделно съм му и давала домашно кисело мляко и твърда храна.Е тогава ,как ще го коментира тя.Кърми си детето ,гледай да му е добре и хич да не ти пука.На мен ми писна от лекари.Какво ли се учудвам ,когато Марти беше на 8 м. и бях казала на нашата ,че не иска да се изправя сам и тя ми написа ,че е с намален мускулен тонус и когато отидохме на следващата консултация и видя .че е проходил и зададох въпроса "сега увеличен мускулен тонус ли ще му пишете?"
Betta пиги ти е показала много хубаво къде се натиска ,но аз лично не вяравм на тези натискания ,защото на Марти при никненето на едно от поредните му зъбчета вдигна висока Т и когато отидохме на лекар той постави диагнозата отит с лари-фарингит .Когато се прибрахме и аз Тома неверни взех и доста прочетох и установих ,че лари-фарингит не е ,защото при него се губи гласа ,а нашия пееше та чак на последния етаж го чуваха.За отита също не бях съгласна ,защото го натискахме с майка ми в къщи ,а той се заливаше от смях.В крайна сметка не дадох АБ ,изби зъбчето и всичко си дойде на място.Та в този ред на мисли за отита пише така"Ако бебето ви плаче през цялата нощ,носът му е запушен,има Т (понякога диария и повръщане),ако трие ушите си о завивката или с юмручета и пищи.В такъв случай трябва да се посъветвате с лекар незабавно.Отитът е възпаление на средното ухо.Течението от ухото е признак,че има отит.,който сам се е отворил чрез спонтанна перфорация на тъпанчето.Това облекчава детето и съвпада с понижение на Т."
Стига толкова.Лек и слънчев ден  bouquet
п.с.Радостина как е Дани?
 dohЧестити месечинки днес много да са здравички ,палавички  Winkи усмихнати. newsm51 smile3525 newsm18

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 11:36 от isi_kam

# 288
# 289
ronkis: Прасчо, която се затри нейде из градинките и цветята беше дала този линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175304.0
 Има много по-хубави от моята плочка, разгледай ги.Peace
Мисля следващия отпечатък да е от краче, но да махна излишния материал, така че да си остане само стъпката.
После ще пробия дупчица на петичката и ще промуша някаква връвчица. Ще ми се да изглежда изпъкнал отпечатъка, но незнам как ще стане. Thinking
 Може би от два вдлъбнати и после съединени...
Асе: Този Пиоктанин под формата на глина ли да го търся или е прахообразен и се смесва с вода?
...да не се излагам в аптеката и да ръся глупости... Rolling Eyes
синео4ка: Айде, честити ви зъбета и на вас. Измъчиха ни децата. ooooh!

Дани тези дни спинка доста по-спокойно, усеща се, че нищо не го тормози.
 Мисля, че му стигат 8 зъба на този етап, останалите доколкото знам, би трябвало да излезнат след годинка, но всичко е много индивидуално. 33uu[
isi_kam: Линкът за играчките" Направи си сам" е добър. Wink Ще се възползвам от идейките. Peace
Вика мееееееееееее!  running

# 290
  • Казанлък(Бургас)
Честито на Александър,Даяна,Иван,Александра,Дария и Тервел,които днес стават на 10 месеца!
Честити 10 месеца и на моя сладък Филип!Нека децата ни бъдат много здрави и усмихнати!Нека техните Мами и Татковци много да ги слушат!

Tizija Филип тежи 8,800 и макар че си хапва добре не наддава по много.Но той не се спира на едно място.Ето на преди малко как го намерих:съборил и себе си и паяка,измъкнал се от него,изправил се и си играе с колелата му! #CrazyНе й обръщай внимание на лекарката.
Пълното дете не означава здраво дете.

ronkis Aз отдавна не му гладя всичките дрехи.Но това е въпрос на личен избор.Има хора,които по принцип гладят цялото си пране.

narina smile3501

elip Аз съм съгласна с мнението на Попова[/color]

Общи условия

Активация на акаунт