ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 921
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
Tizija,а твоята съвременна лекарка може ли да ходи да попасе и да попрочете малко повече.Уххх много се ядосах,ма как може да те кара АМ да даваш,а да не го кърмиш  ooooh! ,Лелее всичко може да се очаква от нашите лекари.Ема също не качва много,но не съм си и помисляла да давам АМ или Картофи с еди какво си....,а и лекар не го е препоръчал.За пореден път се убеждавам колко са некомпетентни и не се интересуват от нищо,а си знаят едно и само  него си повтарят.

Айде ставам,че Ема ме вика,след малко ще ти се обадя....

# 271
Момичета,направо ми се реве днес Cry
Ходихме на преглед и онази ти ми докторица ме изкара едва ли не,че не си храня детето,защото било наддало само със 100 грама #2gunfireОбясних й съвсем като на човек,че си суче на поразия,яде си и твърдите храни по режим,но не и не.Накара ме да му купя АМ,за да го дохранвам.Направо като в развиващите се страни все едно   SickИ след една седмица пак на преглед.Дори тя само го видя,че Алекс и за секунда не стои на едно място и дори и легнал непрестанно върти крака ,дупе и всичко възможон.Как да ги качи тези кила това дете newsm78
Дори ми каза ,че вече за вечеря трябва да му давам ЯДЕНЕ-примерно картофи с месо като за големи хора и никакви ти ми там сукания за приспиване или пък АМ в шише.Вече съвсем се обърках,защото тя уж минаваше за по-съвременна доки

Траян също миналия месец не беше наддал изобщо, нито грам - вие с тези 100 направо ни слагате в джоба си, Тици Hug
педката не каза нищо тогава, а ние предимно се кърмим - 100 грама пюре на обяд и гризане на ябълка чат-пат тя, милата, не ги брои за хранене hahaha
аз се попритесних, но поразгледах таблици това-онова и се уверих, че за възрастта си детето е с нормални килограми и височина
толкоз Crossing Arms

още повече, щом се движи детенцето Wink
Траян просто не можеш да го видиш минутка на едно място, как да наддаде...

за пакостите, които измисля и прави, не ми се ще да ви разказвам даже Crossing Arms
опс, това няма връзка с теглото му, мърморя си просто Blush

# 272
mim_pl: Много благодарско за инфото! Hug
Разбрах къде се намира! Wink Само незнам откъде ще намеря 20 еднакви бурканчета от 190гр. newsm78
Tizija: Данката миналия месец беше 9,350кг, а този 9,500, но 40 мин.  преди консултацията си хапна 200гр. пюренце, та незнам въобще наддал ли е нещо.  newsm78 Хич обаче не му се притеснявам, хапва си добре, гледам бузите си седят, не ми изглежда да е недохранен, дори напротивRolling Eyes Ти най-добре можеш да прецениш, така че щом си хапва-споко.  Peace

# 273
Хапва си,не ще и дума ,а а цокането за световно да не говорим : Rolling EyesАма като гледам,че другите деца са над 10 кг,а ние сме сам 8 newsm78

# 274
Привет на всички които не са ни забравили  Hug За нас важи с пълна сила заглавието на темичката Grinning
Поздрави и най-добри пожелания на всички, които са празнували през изминалите дни   bouquet
Почивните дни бяхме пак към Русе и си направихме една среща с Ети. Имам и доказателства  Laughing ще ги кача тези дни.
Днес бяхме на консултация 10кг - 78 см. Спираме Вигантола. Да си призная, четох малко по диагонал, но видях, че коментирате храненето. Днес на консултацията до мен имаше едно бебче на 7м и половина тежеше 9.400кг, майката усилено се опитваше да каже на пеката си, че бебето е почти само на кърма а въпросната твърдеше, че трябва да го захранва по -упорито. Мисля, че всяко дете си е различно и май всички педки са  #2gunfire Аз лично съм спряла да се притеснявам, щом беба е жизнена и си хапва според мен доста прилично не ми пука от разни изказвания ( при мен има малко конфликт със свеки  Mr. Green)
Айде, че май стана дълго
Целувки на болните бебончета и да оздравеят бързо.

# 275
  • София
Здравейте!Ние отново се позатрихме малко-но разходки,спане,работа  Simple SmileДнес да ви се изфукаме подстригах Дейвид т.е. фризьорка го подстрига.Добре,че се бяхме събрали родата там та имаше кой да го забавлява за да не шава много,но и фризьорката ни е страхотна-бързачка!Сега е като момченце(не че не е де  Laughing) Много перушина падна-ама стана страхотен.Сутринта пък ходих да го записвам на кухня та от 1-ви др. месец сме на линия.Не знам как е в др.кв.,но тука имат странното изискване да се носят при записване 20 бурканчета и 60 капачи ooooh!-продават ли ги не знам,но интересен е и факта,че тези условия всеки месец променят  newsm78.Мъжа ми беше взел от приятел една страшна джипка с която ни извози мен и още една приятелка(от тези с откритие багажници и прожекторите на покрива)Егати дзверо!Та се налюбувах на такъв тип возия  Embarassed.Айде лека нощ от мен,че от  месеца не знам какво е нощен сън  #Crazy и гледам да използвам всяка мин. за спане.А и да ви питам:гладите ли си бебоците още? 1ironing , чв все по често чувам майки да не гладят дрехите на децата си,а камо ли спално бельо,хавлии,чорапи или лигавници.Аз не мога да си представя да прибера дрехите на малкич в скрина му без да съм ги минала през ютия!Ма то си е въпрос на избор.И все пак....................

# 276
Честит 10-ти месец на София на мама Pisana!Да е весела и здрава!
Хапва си,не ще и дума ,а а цокането за световно да не говорим : Rolling EyesАма като гледам,че другите деца са над 10 кг,а ние сме сам 8 newsm78
Tizija, в странен филм те е вкарала педиатърката ти.Детето ти е с идеални мерки,

Pigi, името ми е Ася и нямам нищо против него, надявам се че и ти Wink.Така и не свикнах с това Слънчо, неестествено ми е някак си да се обръщат така към мен.Това не ми пречеше до преди 2 месеца, когато не влизах в чат-темите на този форум, но от както съм тук това Слънчо започна да..... Sick

За това натискане на ушите бях чела тук из форума, че повечето бебета ги боли от самия натиск и не било показател за инфекция. На Ясмин педиатърката я гледа всеки път с ония уреди с лампички, незнам как се казват  Embarassed
Peace

ronkis, и аз все още гладя всичко.

# 277
  • През девет земи в десета
Асе много си ти е хубаво името Hug и аз не си харесвам ника,но карай и така става  Joy

За това натискане на ушите бях чела тук из форума, че повечето бебета ги боли от самия натиск и не било показател за инфекция. На Ясмин педиатърката я гледа всеки път с ония уреди с лампички, незнам как се казват  :Embarassed:
-да така е,наистина не може да е показателно само натискането,но при отит тази част става много болезнена и то се натиска съвсем леко за да се види има ли реакция.Най-добре е все пак лекар-уши,нос ,гърло да прегледа ушичките ако имате някакви съмнения. Peace

# 278
Дойде време да почерпя за последния изпит Grinning Чак септември имам един от предния семестър и после държавния...и крааааааааай!

# 279
  • Габрово
Narina  smile3501
Иси   bouquet благодаря за идеите зе играчки, първата от кутия Хип отдавна е направена у дома, но ще се възползвам от останалите, много ми хареса торбичката.
Нани супер си се справила, а аз само се каня и нищо Embarassed.
Tizija тази педка е за bash, как така ще ти казва да минаваш на АМ, заради кг при голямо и здраво бебе, а това да вечеря бебе с месо  #2gunfire.
И нашия Теди няма 9 кг, ама е бандит и половина Laughing.
Ася хубаво ти е името, но аз ника ти го свързвах със снимката на Мимето, а тя си е Слънчо наистина.
Лека нощ на всички  sleepuu, дано утре сме по-добре.

# 280
Ние се завърнахме от планините. LaughingГолямо обикаляне падна.Бяхме 3 дни в Копривщица,ходихме и в Хисар,Старосел,Панагюрище,Троян...Много хубаво си изкарахме,нямам търпение пак да тръгнем на път,а и на Зоя много добре и се отрази чистия въздух.Спа по 12 часа детето и ние покрай него. Wink

Чета,че има много болни бебенца.Да оздравяват бързо. Hug Hug
От 3 дни много ме боли кръста,а Зоя още не е проходила,,направо не ми се мисли какво ме чака тогава. ooooh!Казвайте какво да правя,че много боли.Ама май,че и дългото пътуване в колата е виновно за тези болки. Sad И то и Зоя вече трябва да е 10 кила. ooooh!

# 281
  • София
Нани-много си те бива!Браво!Как го направи-сподели!
Arllina майка му е масажи и обезболяващ спирт.Мъжо да запретва ръкави и да те почва.Аз вчера бях така ама от ходенето с Дейвид-превита и снощи един хубав масаж(без продължение Simple Smile ) после ме намаза с обезболяващ спирт и яко сън.Е,колкото е възможно де.Абе не мога да изпратя от тъпия си тел. sms  за Светльо.С Моторола съм V3 и ми дава някакви глупости мамка му.Мята ме в тел указател,а не мога да напиша номера директно.Ако има някой с такъв тел. да подсказва!Иначе ще се мъча докато не го разбера и ще изпратя!
НОВА ТЕМА  ще има ли?Давайте преложения-аз съм си потенциален инвалид в това така,че преостъпвам на вас напомняйки Simple Smile !

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 23:56 от ronkis

# 282
  • София
мерси за отговорите за ушенцето

браво на планинарките! И ние ще ходим май по другите празници - на Долна Баня за три дена, сигурно ще си изнеса покъщината по случая  hahaha.

Днес Яна е голям смешник  Heart Eyes. Храня я аз и викам "отвори ми голяма уста", а тя вдига ръчичка и ми показва колко голяма ще стане  Joy. После откъсна едно парче от кашона с играчките, разгледа го обстойно и искаше да си го върне, където си е било, ама то не ще да се срастне пак  hahaha, няколко пъти се опита. После пък ми галеше пухкавото на яката и пискаше, както когато гали котката.

ronkis, не ползвам моторола, но според упътването: www.motorola.com/mdirect/manuals/v3_manual9491A47O.pdf избираш send to -> one time entry и изписваш номера

тиция, не мислех, че толкова ще й се впечатлиш на вашта доки, по-добре си ги пропусни покрай ушите тия "мъдри" съвети

Тема мога да пусна утре, ако някой друг не напира.

# 283
Добро утро.
Мислех да изчакам да пиша в новата тема, но нямам търпение  Mr. Green.
Първо честити месечинки на Даяна, Aлександра, Дария, Александър, Иван, , Тервел и Филип   bouquet!!! Да растат весели и здрави деца.

А сега имам нужда от мнението и съветите ви  Praynig. Както ви казах Тито започна да се отбива и от сутришното кърмене, затова аз реших изцяло да го отбия и от вчера започнах да му давам мляко и сутрин. Вчера пийна около 100тина мл, но тази сутрин напълно ми отказа. Да е изпил не повече от 20тина мл, а се събуди гладен /тъй като снощи много малко пи/. Та какво да го правя?!? Млякото мисля, че го харесва /Аптамил 2/, тъй като преди си го пиеше, а сега изцяло ме бойкотира  Sad /не го иска дори и с бисквитки/. Другия вариант е да му върна и малкото кърмене, което беше останало, но мислите ли, че е възможно? Освен това започнах диета и токсините които са се отделили в кърмата няма ли да му навредят??? Ще съм ви благодарна на каквито и мнения и съвети да ми дадете. Вие как бихте постъпили на мое място  newsm78?
Благодаря предварително.
Сега мрънка и ще отида да го нахраня с нещо, но после пак ще ви видя.
 Hug

# 284
Добро утро.

Елип,аз лично съм на мнение (не че съм спец в кърменето  Naughty )...та аз мисля,че е добре да си му даваш да цока когато и колкото си поиска.Има релактация,която се стимулира от сукането на бебчо,и е напълно възможно (ако той суче) да има мляко колкото да му стига.Преди още когато беше писала,че не му стига и започна да гоо дохранваш,ми се стори не реално да не ти стига кърмата.Защото те вече са големи и след като са захранени си търсят и друго ядене,или пък само млякото не ги засища.Та така,когато Ема не й стига.....или не се е наяла,просто й давам да суче по на често.А след като малкия сладур сам се отбива....ми знам ли какво да направиш....Предлагай му гърдата пък дано да засуче.
Още повече,че това може да не е отбиване,а стачка.В тази възрас е възможно да ти прави стачка и да не иска да суче през деня,но това минава за седмица-две...най-много месец.
Така,че смело и каквото и да решиш ти желая успех!  Hug

Много философски и разбъркано стана.Пак казвам,че това е мое мнение,не го натрапвам и не желая да става повод за нови скандали.

Наринка,честито за изпита.И ще стискам палци и за държавния  Peace

Сега ви оставям ,че Ема мрънка  Stop

Последна редакция: пт, 04 май 2007, 10:10 от Попова

Общи условия

Активация на акаунт