ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 922
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Привет от нас  wavey

Божееееееееее забравих аз какво е то да се стане в 7,30ч.  ooooh! Днес ходихме да се запишем на кухня и те работят до 10,30ч та се наложи да станем раничко.Сега имам време и малко да попиша  smile3523
dunda, честит имен ден на патерици.Много здраве и щастие и другото да си го купиш   bouquet
Munka1  welcome

Първо да се похвалим че си имаме зъбче отгоре 1бр а другото го чакаме вижда се но не пробива още.  newsm44 Това е резултата от нашето намалено хранене и сополи.Вече всичко ни е ОК 
elip Ние пием по 210АМ сутрин и толкова вечер но това не е показател според мен /ние хапваме доста според мен защото и пюретата по толкова яде 200гр  Blush / ако пие по малко не е проблем то детенце си знае по колко му трябва  Peace
isi_kam Добре сте хванали вие гората Много красиво и отпускащо е сред природата
eli83 Голям кошмар мила.Дано вече всичко е ок при вас  Hug .И като си помисля че и ние 1 седмица си мъкнахме сополите  ooooh! и ме втриса.А на татито му прати много поздрави от мене ние сме на АМ от 3-я месец и не е пила грам хапче и не сме имали Т-ра /да чукна на дърво/ така че ....................
lala И аз така процедирам с храната като теб.Ами то няма удържане нашето чудо акто види само че нещо ядеш и с такава скорост допълзява че лошо да ти стане и е като кученце радва се щото знае че ще хапне нещо различно.Определено явно нейната храна си и омръзва.И ние така вечеряме тя си е на стола и и давам нещо подходящо за нея от нашата храна  Heart Eyes
dew Слагам си ползвания памперс след гърнето ако не е много мокър де.А на каква красота сте били и вие ееееееееее да ви завиди човек.Благородно де  Hug
Narina Аз топля всичко че ние нищо студено не ядем  ooooh! .Е млякото съвсем малко де колкото да се пречупи само

Малееееее улях се чао от мен

# 241
  • Варна
Добро утро на всички Wink
Момичетааааааааааааааа имаме си зъбче/та/ Shocked Party #Crazy,чак не мога да повярвам.от вчера сутрин е със хрема и кашлица,и беше като лимонче кисел.не искаше да яде,което при нас го няма  Naughty
Отидохме при часната педка,снощи и тя като му бръкна в устата Shocked,то избило Laughing.на мен не ми дава да му ровя из устата Crossing Arms,сега виждам че и горното ляво е пробило/май/,но несъм много сигурна newsm78.Снощи вкъщи направо беше като във филма Писък2 Sick,тя педката ни предупреди да се готвим за екшън,ама........... Tired Tired Tired
Чакаме общо 4 зъба,по горе-долу едно и също време да излязат ooooh!
Аз как го написах.....дано някой ме е разбрал Hug Hug Hug
Честито на месечинката ни  днес  bouquet
Честито зъбче на Галко Heart Eyes Winkи на Цвети също Hug
Рени,щом Галко си хапва краставичка,може и тараторче да му правиш Joy.Шегичка Hug,да не се обидиш.И аз затова не искам да го оставям Друнди на бабите Peace
Нанни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 242
Elip да пляска с ръчички е достатъчно за футболист  Joy  smile3534
Ренка, и аз това имах предвид  Joy

mim_pl, jorjito, честито нови зъбчета   bouquet  Hug.

# 243
  • Варна
Единственото нещо е да пляска с ръчички. Но няма нищо, ние ще го правим футболист, а за там не се изискват много умения  Twisted Evil  Joy.
Joy Joy Joy

Елип,и ние ще го правим футболист нашия,но той не пляска с ръчички  Mr. Green.е,но рита с краченца
 Hug Hug Hug

# 244
Момичета, благодаря за честитките. Аз вчера от скитосване не съм видяла че сте ми честитили а и честно казно не знаех че имам имен ден. Честит и на адашката на патерици. Heart Eyes

Ели, миличка какво сте преживели с Юл! Милото детенце. Ти не се самообвинявай в никакъв случай. То с децата е така, растат  и боледуват от време на време. Ако можехме да предвидим и знаем всичко щяхме да сме супер майки.Дано да и минава бързо като на кутре, а ти горе главата. Имай едно на ум да и проверяваш ушичките. Аз най-редовно го правя, защото Лора сега ги дърпа ожесточено заради зъбчетата.

Аааааа, забравих да се похваля че и избиха вчера двете горни, но от два дни е Писък 3, незнам какво става след като са избили вече. Татко и спи в хола, а тя се буди да суче 3 пъти на нощ. Това не е било.

Ренка, браво на Галко бе, той се обзаведе със зъбета!А вие как така с приятелка, Галко к'во ще го правиш? Ние всички накуп ще ходим на море.

Иси, хубаво че си се поразтоварила мила. Аз не съм баирбудала, но затова пък обичам да разтоварвам някъде където има пиене и ядене. За 24-ти живи здрави ще поразтоварим някъде.

Ух, айде чао че се раазписах много.

Аааа и последно, и Лора не ще да яде, кара на кърма. Обаче аз го отдавам на зъбите.

# 245
Здравейте майчета.
Цвети засега само чука 2 кубчета едно в друго доста време ще мине преди да се усети че трябва да ги пуска в жирафчето Grinning.
И ние напредваме с гърнето слагам Цвети по 5-6 пъти на ден и засега хващам почти винаги акото, изглежда се усети че така не си цапа дупето и може съвсем мъничко да се изака но се старае за гърнето. С изпишването е по-сложно забелязала съм че пиша докато се кърмим особено това кърмене в 4 следобед направо виждам как се издува памперсът, затова и по-малко 3 памперса на денонощие не ползваме.
Ася аз знам че до годинка минимумът за мляко е 500мл. на денонощие но това е според новите тенденции за късно захранване, педиатрите които се водят по тях препоръчват до годинката да има 2 млечни хранения.
Честито на бебчетата с ново зъбче.
И Цвети няма много умения само пляска с ръце и дава боц но само понякога, какво ще правим не знам докато порасне може и женският футбол да живне и нея да я правим футболистка Joy .

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 09:58 от st.g

# 246
  • Габрово
Добро утро Tired. Вече пия кофа с кафе а не чаша, черпя ако има желаещи, но вируса към нея какъв е не мога да кажа  Grinning.
Рени той кара скарлатина по Коледа/естествено, когато са повечко почивни дни/ и обрива беше съвсем различен, днес вече и лицето цялото е в пъпки  Sick. След обед сме на лекар пак.
Джорджи и на Теди горните зъбки така избиха 4 наведнъж, то бяха сополи то беше чудо  ooooh!.
И Теди нищо не казва, само крещи или "пее", но пляска с ръчички и показва колко голям ще стане.

# 247
 wavey smile3507
Първо честит имен ден на патерици на dunda.Много здраве ти желая и сбъдване на мечтите  bouquet
radostina33 може Ренито   newsm78 да е права.Аз съм карала 2 пъти скарлатина единия от който беше много тежко.Дано бързо да минава.
jorjito честити ви зъбчета .Много да цункаш моя сладурчо   love001  love001  love001  love001  love001  love001
Честито на всички бебчета обзавели се със зъбчета. Heart Eyes
Eli83 твоята педка може да е права само за едно ,че наистина може да са зъбчета.В моята книга пише така "Общото състояние при никнене на зъбките е нарушено:понякога има диария,понякога температура или хрема.Трудно е да се различи дали поникването на зъбите е причина за температурата,или някаква болест,придружена с температура,стимулира поникването на зъбите.В този смисъл може да се говори за "зъбен бронхит",що се отнася до хремата,възможно е възпалението на венците да се разпространи в носната кухина-нос гърло,уши и да я предизвика.Установеное,че и умората предразполага детето към инфекции."Така ,че много здраве му прати на твоя съпруг. А това ,че педката не е прегледала ушичките на Юл направо си е престъпление ,това е основното нещо ,което трябва да се прегледа дори и да са само зъбчета.За кърменето недей да се обвиняваш ,ако са зъбчета до сега не съм чула кърменето да е свързано с по-лесно никнене на зъбки.(ако греша моля кажете).
За пишкането вече не знам ,уш го хващахме сега нещо ми се инати ,да видим нататък. Ние сме с 4 зъбчета.Не се изправя сам ,но пък постоянно иска да ходи и майка му вече няма кръст.
ох синео4е искаше ми се за повече ,ама няма.Но сега съм решила при всяко свободно време да сме сред природата ,тя също лекува.
гери то Ямбол -Сливен не е далече.Не смея да ти предложа ,като се приберете в БГ ,ако искаш да си направим среща ,защото знам ,че отдавна не сте си идвали и ще бъде една еуфория около вас.Ако все пак ви остане малко време ще се радвам да се запознаем.
Стига съм писала .Лек и слънчев (макар да е мрачен )ден  bouquet

# 248
   Уф, който бърза, пише по два пъти. newsm61
Четох, четох и нищо не запомних. smile3537
Ели, РадостHug Praynig
mim_pl: Къде точно се намира дет. кухня? Разбрах, че е в детска градина "Ябълкова градина", но не ми стана ясно в кой район е. Какво изискват? Hug Трябва и аз да се организирам тези дни и да отида да го запиша. Добре, че сподели за работното време. Hug
Ние спим точно до 7ч сутрин, Дани се събужда като по часовник. ooooh!
Днес му изби и 8-то зъбче. Мерките и теглилките от последната консултация са 9,500кг и 72см. Thinking
Ето с какво се занимавах преди празниците, но нещо не ми се получи както си го представях.
http://images16.snimka.bg/002765832-big.jpg
Накрая, без да искам взех, че му счупих едното ъгълче. Crossing Arms
Ще му правя ново на годинка, но мисля да е със стъпка от краченце и доста по-ралично.
Ася е права, че глината е доста твърда и не е най-подходящия материал за тази цел. Peace
Пиги, ето я и нашата чаша, също на Nuby: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2765834
Подарък е от едната баба и на Дани много му харесва. Струва ми се, че дори пие повече вода с нея.
Трябваше му един ден, за да свикне с нея. В началото духаше и надуваше сламката, вместо да смуче от нея. hahaha
Спряха ни водата, а съм пуснала пералнята. #Cussing out
                                                  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
Честит Имен Ден на Дунда и от мен!(сега видях, че и ти си празнувала вчера Embarassed)Много радост в очите и весели пътешествия ти желая!
elip, да за деня е количеството.
st.g, педиатърката е за късното захранване.Предполагам, че е имала предвид задължителния минимум.Аз обаче на Мимето й давам сутрин 220, вечер 220 и през деня в кашата 90мл.И в нормите на твоето инфо се вместваме.За сега с удоволствие си го пие млякото и възнамерявам да продължавам така докато можем.Едва ли ще калцира детето от повечко млекце Wink
Ели, как сте днес?
И Цвети няма много умения само пляска с ръце и дава боц но само понякога, какво ще правим не знам докато порасне може и женският футбол да живне и нея да я правим футболистка Joy .
st.g, ми хайде да заформяме женския отбор WinkМимето и тя не пляска с ръчички(вече), не показва колко ще порасне, не дава боц, не маха да чао.
Уменията й се изчерпват с това че знае къде е лампичката, къде е топката, къде е татко, мама.Казва ми "мамааааа" и протяга ръчички към мен само когато е на зор за нещо.Правим си "чук" с челцата и сама с ръчичка си тупка по устичката и вика, което предизвиква индянски боен вик hahaha
 Имитира звуци, бръщолеви ми, като ме гледа вече в очите.Опитва се да разговаря с мен детето.Преди си говореше сама Laughing
Много ще се радвам ако майките на 10 месечните бебоци споделят уменията на децата си, че ние покрай това едномесечно боледуване поизостанахме Tired

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 12:14 от Asya_

# 250
Joritoр
все се каня да те питам какво е това в ръчичката на Друнди.Все като го погледна ми прилича на целувка Laughing
Ох,момичет как ги задържате децат на гърнетата ooooh!Алес все иска да си пипа пишката или пък да наднича какво има вътре и посмъртно не мога да го задържа върху гърнето

# 251
  • София
е, стига де, не така критично към дечицата, добре са си  Heart Eyes.

Яна от вчера показва колко е голяма и после си пляска с ръчички, но това след като няколко дена й показвах и после я хвалех и се смеехме. Иначе се изправя, дори по стената, ходи на четири крака и седи на коленца, пуска си музиката на проходилката, вика ми мам (като е с баща си и й домъчнее, започва да гледа накъм вратата и вика мам), има две зъбчета, боц прави само с едно плюшено лъвче. Преди казваше чао, ама сега не ще. Но пък маха за здрасти на близки хора, на чужди - не. Струва ми се, че вече знае, че дистанционното пуска телевизора.  Ами това е, колкото - толкова. Май все още ми гледа пръста, като соча, а не каквото соча, явно още си е умна колкото кученце, нали и те така правят  Joy.

# 252
Здравейте!
Ами днес ходихме на частен ушен във Каспела!При завеждашия на хирургиите доцент, и клиниката била негова ,голямо светило! Rolling Eyes
Само че сега вече са двете уши не едното!Пак същата процедура изсмука бая нещо и от двете!Утре пак ще ходим,и така всеки ден до 10 дена да се проследява и контролира!От цялото пищене пак, поне видях че си имаме нов зъб горе избил е тази вечер! Crazy
Може наистина да е от зъби цялата инфекция и сополи и да е отишло към ушите!
Педката ще я оставя за мерките вече казах,ще ходим на частен педиатър!И това е! newsm78
Дано се оправя бързо и да минава и да не се връща повече това чудо!Четох че се повтарят много често тези отити,дано при нас не се повтори! Praynig

Момичета бъдете здрави и дечицата да са здрави това е най важното!

Hug Бай за сега!

# 253
  • София
Моля, кажете как се проверява дали болката е от ушенце, знам, че се стиска някакси, но как точно  Blush

# 254
Здравейте и от нас.
Относно уменията,Ема може да пляска с ръчички,да казва здрасти и да викаа,ама като вика глава ме боли после.Много говори и прави едни смешни физиономий.А как само се вози в количката  ooooh! ,тя направо си стои на краката,като опората й е в лентата за крачета(дано ме разбрахте).Абе няма удържане това дете.
Нани,мнго е хубаво произведението ти.Мен все ме мързи да се захвана и пък и фантазията ми не работи....
Tizija,това в ръката на Друнди май му е бибата  Wink
И аз давам на Ема ако има нещо подходящо на масата за нея.Но аз не съм от готвещите майки  Embarassed ....та детето почти нищо не хапва от нашето меню  Embarassed

Наистина много сте се разписали на последък.Не знам по морето как е времето(предимно морските мами се оплакват от лошо време),но тук е много приятно.Вчера си направихме една дълга целодневна разходка,и на слънце си е за къс ръкав.

Исках още да пиша,но забравих какво(то нали мозъка ми изтича с кърмата  Mr. Green )
Чао и приятни разходки  Stop

Общи условия

Активация на акаунт