Божееееееееее забравих аз какво е то да се стане в 7,30ч.
Днес ходихме да се запишем на кухня и те работят до 10,30ч та се наложи да станем раничко.Сега имам време и малко да попиша
dunda, честит имен ден на патерици.Много здраве и щастие и другото да си го купиш
Munka1
Първо да се похвалим че си имаме зъбче отгоре 1бр а другото го чакаме вижда се но не пробива още.
Това е резултата от нашето намалено хранене и сополи.Вече всичко ни е ОК elip Ние пием по 210АМ сутрин и толкова вечер но това не е показател според мен /ние хапваме доста според мен защото и пюретата по толкова яде 200гр
/ ако пие по малко не е проблем то детенце си знае по колко му трябва
isi_kam Добре сте хванали вие гората Много красиво и отпускащо е сред природата
eli83 Голям кошмар мила.Дано вече всичко е ок при вас
.И като си помисля че и ние 1 седмица си мъкнахме сополите
и ме втриса.А на татито му прати много поздрави от мене ние сме на АМ от 3-я месец и не е пила грам хапче и не сме имали Т-ра /да чукна на дърво/ така че ....................lala И аз така процедирам с храната като теб.Ами то няма удържане нашето чудо акто види само че нещо ядеш и с такава скорост допълзява че лошо да ти стане и е като кученце радва се щото знае че ще хапне нещо различно.Определено явно нейната храна си и омръзва.И ние така вечеряме тя си е на стола и и давам нещо подходящо за нея от нашата храна
dew Слагам си ползвания памперс след гърнето ако не е много мокър де.А на каква красота сте били и вие ееееееееее да ви завиди човек.Благородно де
Narina Аз топля всичко че ние нищо студено не ядем
.Е млякото съвсем малко де колкото да се пречупи само Малееееее улях се чао от мен

,чак не мога да повярвам.от вчера сутрин е със хрема и кашлица,и беше като лимонче кисел.не искаше да яде,което при нас го няма 
,сега виждам че и горното ляво е пробило/май/,но несъм много сигурна
.Снощи вкъщи направо беше като във филма Писък2
,тя педката ни предупреди да се готвим за екшън,ама...........
.Шегичка 
.