ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 943
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен   love001
И аз като Пиги нещо не можах да се организирам днес за разходка,та и ние стоим на двора. Wink .И мен нещо определено ме помръзва да пиша,но за това пък чета. Peace
Първо и най-важно:бързо оздравяване на болните бебоци..Много ми е мъчно като чета,че има болни бебета и/или мами  Sad.
Ели,кураж,миличка,ще се оправи малката-дано да е по-бързичко само,че да не се мъчи милата  Hug.И недей да се обвиняваш,защото хайде ти може и да не си видяла,от къде да ти дойде на акъла,че може да я боли ухото,ама тая ваш'та педка е за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Как може да не й направи един обстоен преглед,при положение,че това й е работата  #Cussing out.Така че ,по-добре я смени,няма нужда Юл да си пати от некомпетентността й !!!
Иси,dew,страшни разходки сте си направили,и на мен ми се ходи някъде дори и за един ден,защото и аз като Попова съм станала бомба със закъснител и имам чувството,че всеки момент ще избухна.Но за съжаление едва ли скоро ще ми се отдаде възможност  smile3518
Попова,явно може би причината е във времето,защото забелязвам,че доста бебета не ядат така както преди.Но мисля,че и това ще отшуми.Аз не го насилвам,щото освен да стане злояд/нали така казват лекарите/нищо друго няма да постигна.Детето никога няма да остане гладно. Peace
Лала,и аз правя като теб,вече опита доста неща и определено и аз не се втелясвам като преди относно храните.А и другото ,което ми прави впечатление е ,че като се нахрани и бута лъжицата или се дърпа,а не като преди-да яде,докато не повърне/и точно поради тази причина му спазвах дозите според възрастта/.Стават си големи вече децата. Grinning
Мунка1  welcome/ти преди не беше ли с Nick maimuna или се бъркам нещо  newsm78/
Криси вече ходи,като го държа за едната ръчичка/е залита още де,но с всеки изминал ден става все по-добър/ Wink.Най-много обича да ходи като си бута проходилката,но вече почти не иска да седи в нея/което ме радва/.Новата му страст е да затваря и отваря вратите или да отваря на баба си гардеробчето с дрехите.Дърпа вратата и я пуска от далеч и като се чуе силно тряс умира от смях. Joy.С гърнето и ние нямаме проблеми ,но още не смея като Пиги да му махна памперса през деня .Но и този момент ще дойде.Вече имаме още едно зъбче и така Криси е притежател на общо 6 зъбета  Laughing
Жоржи,pepi111,кака ми ползваше Каролина-та на Чиполино/но стария модел,защото племенницата е вече на почти 4 г./.Като си бях на Плевен я ползвах и аз ,и доста ми хареса.Иска ми се и аз да купя такава,но нещо не знам дали ще ми останат финанси за нова ,та може и нейната да взема. Thinking/Сега съм с Имола на Бертони-доволна съм,но тя тежи близо 12 кила/а се води олекотен модел  Shocked/,малкия е почти 10 кг,и като понапазарувам си бутам 25 кг. по улиците.Такива мускули съм направила на ръцете-хамалите могат да ми завидят  Joy
Може ли някой да ми каже по колко млечни хранения трябва да имат бебоците на ден newsm78
И на последно място-но не и по значение-
Честит имен ден на Синео4ка.Много здраве,късмет и семейно щастие ти желая.
Честито и на всички месечинки-днешни и от миналите дни.

# 226
Благодаря ви момичета,много е ободряващо при това напрежение толкова хора да те подкрепят и да ти желаят здраве!
Вече решихме при педи само мерки и теглилки Naughty,на частен!Дори вече и намерих, препоръчаха ми много добър завеждащ лекар е доцент и т нт  работил в Либия ,уравновесен,спокоен,човек с опит и ще ходим вече на частно!
Утре ще я водим и на частен ушен та да видим!
Благодаря ви много за подкрепата!
а аз съм вече на успокоителни че ме избиха нерви!

Синеоче честит имен ден ,желаем ти здраве,щастие и сбъднати мечти!

# 227
  • София
Munka1, добре дошла, сложих ви в списъка на първа страница

Честито на месечинките, да са живи и здрави!

Ели, много страшно ми прозвуча твоя разказ, дано бързо се оправите, както и другите болни бебчета.

Нита, разбрахме, че вашият татко се казва Асен, понеже видяхме една снимка на нашето приятелче Калоянчо в сп. Моето бебе и аз. И Вяра и татко Мирослав ги има. Е, много са хубави нашите бебета, все ни публикуват по списанията. Аз не съм пращала, но ми се прищя.

# 228
  • Варна
Привет и от нас!
Днес се върнахме от почивка в Еленския балкан - бяхме в една къща в едно селище и много хубаво си изкарахме. Децата много слушаха и се наиграха на чист планински въздух. Снимките в подписа са от там!
Пожелавам на всички бебчета бързо да оздравяват и приятни разходки!

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 19:26 от morskasirena

# 229
  • Габрово
Иси Peace благодаря за съвета, но мойто диване не приема никакви сокове и чай.
Вече съм в пълен шах - Дани днес се обрина и клепачите му са подути, джипито също е в чуденка явно, щом сама ми предложи направление за педиатър.
Бавно и мъчително откачам Rage

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 00:10 от radostina33

# 230
Момичета,може ли някой да ми каже къде в Сф продават колички на Hauck?

# 231
  • ES
Олее, Ели, какво нещо ви е дошло на главата. Дано бързо ви мине и няма последици. Представям си какъв ужас си изживяла. Ти нали си имаше кърма, защо я отби, можеше вечер за лека нощ да я кърмиш. Дано да е малкия дявол!

Иcи, страхотна екскурзийка сте си направили, пречистили сте дробовете. А значи ходите на Карандила? И ние. Майка ми ми и3прати снимки от Халката, всичко зелено, свежо, брали са си люляк.

Момичета, които сте от бременлийския ранен период в темичката, Пиколина родила днес момченце Андрея.

Честит имен ден на Синеочка!

А какъв е имения ден днес?

# 232
Ее браво!Да и е живо и здравичко!Много да я радва и да я слушка,най вече здраве!Бързо възстановяване и да си се гледкат!  bouquet  bouquet  bouquet

Гери то  ами и таткото това каза че аз съм виновна щото съм я отбила и се почнало с болестите!Незнам!Би било хубаво сега да си я гушна и да и дам но и тя вече не иска !И да го мисля няма връщане!Дано да минава да оздравява и да не се разболява вече така! Praynig

Аз нямаше да влизам ама не мога без вас!Като ми остане временце и ви надничам!

Hug

# 233
Ели, кураж мила!Скоро всичко ще е наред с бебчо Hug
morskasirena, това село да не е Мийковци?
Уф, на всички мами които са бродили по планините, завиждам неблагородно Twisted EvilЕ, поне на хубави пейзажи от снимките ви се нагледах Tired
Munka1, добре дошла  bouquet
st.g, честито ви жирафче GrinningМимето го има вече повече от месец(май стана newsm78), но предпочита да вади и слага щипки за пране от кошничката, а  на жирафа само му натиска дъното с ръчичка за да й свири.Как ли не опитвах да я накарам да ги пуска тия кубчета вътре...нъцки  Rolling Eyes
Pigi, честито ви ново зъбче и столче, с пожелание и двете да ви вършат добра работа Wink
Пепи, дано това с жълтъка да е било някаква случайност Praynig
Елип, педито ми каза, че за 9-ти месец количеството мляко трябва да е ~350мл., като това включва млякото добавено в твърдата храна на детето.

А моята Мима започна много здраво да ме имитира.Започна да повтаря алооо след мен когато говоря по телефона.Много е смешна, очичките й едни кръгли стават, а устичката й като кокошо дупенце, прилича на героиня от манга.

# 234
Здравейте от нас!

Ели, направо като четох и косата ми настръхна...тия лекари спят ли, че не могат да хванат една такава сериозна инфекция? Дано бързо всичко мине Praynig

Като чета и аз забелязвам, че доста деца вече не се хранят като преди...макар при нас този период да трае вече 5 месеца Blush Днес и ние бяхме на консултация (много съм доволна от частната педка, виняги е много отзивчива и прегледите са не по-малко от 30мин.). Каза ни, че можем да пробваме вече овче кисело мляко и утре ще й дам, да видим Praynig Аз имам домашно и от седмица си хапвам Crazy Вие като давате кис.мляко от хладилника, топлите ли го? Аз лично не мога да си представя да го ям топло, ама заради децата май трябва newsm78

Айде до утре...лека и безаварийна Mr. Green

# 235
Ама като е лошо времето много пишете,а  ooooh!
Тук днес беше мрачно.

Имаме си 7-мо зъбче.Те като тръгнаха тия ми ти зъбки и всяка седмица ново  Tired
3-ти безуспешен опит с попара,този път + бисквитка ама тц...

Ели много е неприятно това което ви се случва.Милото Юли  Praynig   За теб  Hug

Пиги моят бебо и той суче 6-7 пъти в денонощие.Че и повече понякога.

Моето свеки днес дала на Галко краставица  #Cussing out Затова не искам да го оставям при нея.Или седя там че иначе все се чуди какво да му даде.Ако не бях аз досега да му беше въвела соленки,кюфтета,пържоли и още куп неща.

Честито на порастващите!
Честит имен ден на Синеочка!

Аз също като Ася завиждам неблагородно на планинарите  Mr. Green
Аз и моята приятелка плануваме да ходим в Китен през юли.Също и на планина.Дано не ни мине котка път.

# 236
Ами виждам,че адашката Синеочка не е почерила така че черпя и от нейно име надявам се да няма нищо против за именния ни ден  cook beer Popcorn cook

gery_to на 2 май имат имен ден всички с името Борис,Боряна

# 237
Добро утро от мен.
Честита месечинка на София на мама Писана   bouquet! Да е весело и здраво дете.
dunda, честит имен ден на патерици. Желая ти много здраве и късмет.

Елип, педито ми каза, че за 9-ти месец количеството мляко трябва да е ~350мл., като това включва млякото добавено в твърдата храна на детето.
Асе, а това количество за целия ден ли е??? Ако е така ние се побираме в него, да се успокоя.

Narina, и аз мисля да дам скоро кисело мляко, но ние нямаме овче /ще се допитам първо до доки/, но не смятам да му го топля. Ще гледам само да не е директно от хладилника - стайна температура.
Ели, не се обвинявай. И ние сме така, явно не искат децата повече кърма, а нещо друго. Сега да ги насилваме ли. И не е възможно болестите да идват от това, че не кърмиш повече. То тогава другите дечица, които изобщо не са кърмени да не излизат от болниците. Успокой се, ще мине.
А иначе май ние сме най-назад с уменията  newsm78. Нито маха с ръчичка, нито казва нещо по-така /само някакви звуци/. Единственото нещо е да пляска с ръчички. Но няма нищо, ние ще го правим футболист, а за там не се изискват много умения  Twisted Evil  Joy.
Весел ден на всички. До после  Hug.

# 238
Elip да пляска с ръчички е достатъчно за футболист  Joy  smile3534

Радостина племенничката имаше подобни симптоми и обрив,мислеха си че е алергия а какво се оказа-скарлатина  Shocked

# 239
  • Варна
Ели и аз имах подобен случай навремето с голямата ми дъщеря.Цяла нощ беше плакала и така и не можахме да я успокоим и на сутринта при прегледа лекарката и натисна ушичките и тя така писна и разбра ,че проблема е от там,та  не се стигна до нищо по-сериозно.И от тогава имам едно на ум  ,когато са много неспокойни винаги проверявам ушичките.
Желая ви бързо оздравяване. Hug

Общи условия

Активация на акаунт