И аз като Пиги нещо не можах да се организирам днес за разходка,та и ние стоим на двора.
.И мен нещо определено ме помръзва да пиша,но за това пък чета. 
Първо и най-важно:бързо оздравяване на болните бебоци..Много ми е мъчно като чета,че има болни бебета и/или мами
.Ели,кураж,миличка,ще се оправи малката-дано да е по-бързичко само,че да не се мъчи милата
.И недей да се обвиняваш,защото хайде ти може и да не си видяла,от къде да ти дойде на акъла,че може да я боли ухото,ама тая ваш'та педка е за
.Как може да не й направи един обстоен преглед,при положение,че това й е работата
.Така че ,по-добре я смени,няма нужда Юл да си пати от некомпетентността й !!!Иси,dew,страшни разходки сте си направили,и на мен ми се ходи някъде дори и за един ден,защото и аз като Попова съм станала бомба със закъснител и имам чувството,че всеки момент ще избухна.Но за съжаление едва ли скоро ще ми се отдаде възможност

Попова,явно може би причината е във времето,защото забелязвам,че доста бебета не ядат така както преди.Но мисля,че и това ще отшуми.Аз не го насилвам,щото освен да стане злояд/нали така казват лекарите/нищо друго няма да постигна.Детето никога няма да остане гладно.

Лала,и аз правя като теб,вече опита доста неща и определено и аз не се втелясвам като преди относно храните.А и другото ,което ми прави впечатление е ,че като се нахрани и бута лъжицата или се дърпа,а не като преди-да яде,докато не повърне/и точно поради тази причина му спазвах дозите според възрастта/.Стават си големи вече децата.

Мунка1
/ти преди не беше ли с Nick maimuna или се бъркам нещо
/Криси вече ходи,като го държа за едната ръчичка/е залита още де,но с всеки изминал ден става все по-добър/
.Най-много обича да ходи като си бута проходилката,но вече почти не иска да седи в нея/което ме радва/.Новата му страст е да затваря и отваря вратите или да отваря на баба си гардеробчето с дрехите.Дърпа вратата и я пуска от далеч и като се чуе силно тряс умира от смях.
.С гърнето и ние нямаме проблеми ,но още не смея като Пиги да му махна памперса през деня .Но и този момент ще дойде.Вече имаме още едно зъбче и така Криси е притежател на общо 6 зъбета Жоржи,pepi111,кака ми ползваше Каролина-та на Чиполино/но стария модел,защото племенницата е вече на почти 4 г./.Като си бях на Плевен я ползвах и аз ,и доста ми хареса.Иска ми се и аз да купя такава,но нещо не знам дали ще ми останат финанси за нова ,та може и нейната да взема.
/Сега съм с Имола на Бертони-доволна съм,но тя тежи близо 12 кила/а се води олекотен модел 
Може ли някой да ми каже по колко млечни хранения трябва да имат бебоците на ден

И на последно място-но не и по значение-
Честит имен ден на Синео4ка.Много здраве,късмет и семейно щастие ти желая.
Честито и на всички месечинки-днешни и от миналите дни.
,на частен!Дори вече и намерих, препоръчаха ми много добър завеждащ лекар е доцент и т нт работил в Либия ,уравновесен,спокоен,човек с опит и ще ходим вече на частно!

Днес и ние бяхме на консултация (много съм доволна от частната педка, виняги е много отзивчива и прегледите са не по-малко от 30мин.). Каза ни, че можем да пробваме вече овче кисело мляко и утре ще й дам, да видим
Вие като давате кис.мляко от хладилника, топлите ли го? Аз лично не мога да си представя да го ям топло, ама заради децата май трябва