ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 11 949
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
честит имен ден на синеочка

много щастие здраве и радост!!!

# 211
Честита месечинка на астралните ни близначета Ивон, Яна София, Лалета и  Тея!Много здраве и весели приключения им желая!
А аз черпя за здравето на щерка си:

Честит имен ден, Синеочке!Жива и здрава бъди!

# 212
  • хасково
Здравейте, юлски мами! Отдавна не сме писали и вече сигурно сте ни забравили, а в новата тема май не сме се включвали, но покрай преместване и болести ( сега пак сме болни имаме херпесна ангина) не остава време за компютъра.
Обещаваме да сме по-сериозни ! Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ

P.S. можете да се запознаете с нас на http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91894. - имаме и актуални снимки

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 13:37 от munka1

# 213
  • Sofia
Здарвейте за днес
Първо да почерпим за наше здраве и мерси за пожеланията

И честит имен ден на Синеочка много здраве и усмивки   bouquet

После пак че се събудихме вече

# 214
Здравейте момичета и бебчовци от мен и Гергана!!!

Аз също не съм писала много време, но ви следя редовно. Ама в това хубаво време просто няма как да се задържим в къщи! Започнахме вече разходки из планината. Ако някой има желание може да види Каньона на водопадите
Намира се само на 20 минути от Смолян, а аз до сега не бях ходила  Embarassed

Синеоче, честит имен ден!!! Бъди здрава и много щастлива!
Честити месечиники на всички, които сме пропуснали!!!

Ели, РадостинаPraynig дано всичко се размине бързо  Hug

За попарата - Гергана я яде само с бисквитка.

От 10-на дни ползваме много успешно гърнето. Аз я слагам след сън и след хранене. До сега /с изключение на 2 пъти/ не сме имали празно гърне!!! И в тази връзка да ви питам - вие слагате ли отново памперса, с който бебо е бил преди да го сложите на гърнето? Първите дни винаги слагах нов памперс, ама вече слагам стария, ако не е много пълен, разбира се.

Ох, още исках да пиша, ама стана много дълго. Извинете!

# 215
Аз пък се убих да пиша днес и никакви поздрави не отправих!

Честити месечинки на празнуващите бебоци днес! Ама вие вече на 10 месеца ставате! Пипи преди няколко дни стана на 9 и не си давам сметка, че другите вече са толкова напред с материала. Един месец си е много на тази възръст. А скоро и рождени дни ще започнат да се празнуват, много хубаво ще бъде!

Разбирам от другите, че синеочето имала имен ден. Синеоче, пожелавам ти да си здрава най-вече и щастлива мама!   bouquet

# 216

Честит имен ден на СИНЕОЧКА и на всички, носещи името Боряна! Бъдете Здрави, весели, обичани и всеотдайни майки и жени!!!

# 217
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!Чета редовно, но за писане ме помързява напоследък  Embarassed.

Честито на всички месечинки, които съм пропуснала!

Честито на всички бебчета с нови зъбчета и на тези, направили първите си опити в ходенето!

Честит имен ден на Синео4ка!

Isi, Dew, прекрасни снимки /и природа/  newsm10!
Jorji, аз също се спрях на тази количка, но има модел 2007-ма година, който си има колан и през раменцата /миналогодишният май е само през кръста/, а цената е една и съща.

Аз не виждам никакъв смисъл в ходенето на консултация всеки месец при нашите практикуващи педиатри. Ако прегледите се провеждаха както трябва-да, но иначе... Naughty. Нашите посещения при педиатърката по ЗК са максимум 10 минути, докато при частната са минимум 30 минути – там винги си нося записки с разни въпроси и си ги задавам на спокойствие.  Иначе в поликлиниката лекарката си има дни за детски консултации и ако не се отива заради болест, ненадейно, не чакаш на опашки с баби и дядовци...
А Gery to, май споменава за кантари в аптеките в цивилизования свят, не тук... smile3503

Иначе и нашето нощно спане изобщо  не е спокойно. Зъби няма, дори венците не са подути... . Вяра иска да е все права, обикаля си кошарата, държейки се за решетките. Маха за здравей и чао, показва колко голяма ще порастне и понякога, когато е жадна, си сочи чашата с вода.  Хапва неголеми количества пюре - 100-150 гр. Вчера въведох жълтък, но вечерта имаше пъпчици по дупето и гърба, които днес са се скрили, но скоро няма да повторя  no.

Бързо оздравяване на болните  Hug Hug Hug!

Спорен и весел, макар и не много слънчев, ден!

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 14:32 от pepi111

# 218
  • хасково
като стана въпрос за гърнето кажете как да процедирам? Имаме го от 2-3 дни, но първия опит бе неуспешен -Яница се опита да го сложи на главата. Не че съм се отказала, но ако знаете ефикасен начин ,моля споделете.
Аз съм доволна от нашето GP на всяко бебе дава определен час  за консултация( около  30 мин.) и не се получава струпване. Много е внимателна и грижовна, получавам достатъчно съвети и обяснения по всички въпроси.

# 219
Боби,честит имен ден Hug
Да се похваля каква съм мама- кулинарка LaughingВчера задуших лако зелен лук/съдържа много витамин С/ с пилешко,после картоф,морков и накрая целина.Стана мммммммммммммммм,дори и без други подправки.Дори на мен така ми хареса,а Алекс като никога си го излапа цялото.Сега се вманиачавам на тема пролетни зеленинки,защото са наистина много полезни. Naughty
Ние минахме през леля,баба и сега сме на най-важната думичка МАМА .За ставането направо не ми сеговори,като маймуна е това дете ooooh!
Изи,това не е ли хижа Хубавец над Карлово?Аз съм ходила там като студентка и наистина е страхотен прехода из този район

# 220
Честит Имен Ден Синеочка   bouquet!!! Бъди здрава, щастлива и много обичана мама и съпруга.

За гърнето до сега го слагах само сутрин след ставане, за да свикне с него /че много плачеше/, но сега виждам, че е по-спокоен и ще започна да го слагам по-често.

Pigi, браво на вас!!! И на мен ми се искаше да продължим още малко, та дори само сутрин и вечер, но на Тито му са по-интересни другите храни май  hahaha. Няма нищо, сега поне мама ще започне диетка /а ти като гледам нямаш такъв проблем  Grinning/. Освен това се радвам, че стана от самосебе си, а не ми се наложи насила да го отбивам. Колкото - толкова. Между другото честито ви зъбче   bouquet!!!
А за млякото ще започна да му предлагам още веднъж през деня /освен сутрин и вечер/, че да ги докараме нужното количество. На мен ми се струва, че е свикнал от гърдата на по-слаба струя и сега му идва силно и се изморява. Дори днес му купих биберони с по-малки отвори и ще видим как ще е /стискайте палци  Praynig/..
Лала, много е добър подхода ти относно храните. С дъщеря ми направих така, но чак след годинката, но с Тито започвам от сега по малко. Само ще гледам да го науча да хапва по-хладни ястия, че за сега ако не е топло не яде. Случвало се е едно пюре да го топля 2-3 пъти  newsm78.
Попова, и аз мисля, че нямаш място за притеснения. Не насилвай Емка, нека яде колкото и когато поиска. Аз в такива случай гледам да наблягам повече на течностите /особено млякото/, а за другото тя си знае. Аз винаги съм си мислела, че ако ние се хранехме по подобен начин като децата, нямаше да има толкова много хора с наднормено тегло /нямам предвид нас де, ние имаме оправдание  Joy/. сори за off-a
 Hug

# 221
Синеочка, честит имен ден  bouquet

Иси, много хубави снимки Simple Smile Страшни планинари сте, с раниците както си трябва Peace

Мунка1,  welcome Аз не си спомням да сте се представяли с Яничка, ама може и от ЕГН-то да е  Crazy

radostina33 защо не се опиташ да му дадеш на Дани много прясно изцедени сокове.Много ябълки ,моркови и един коктейл от лимон ,грейпфрут и портокал.Много помага. Бързо оздравяване и на бати ,защото знам как се чувстваш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Цитрусите са доста силен алерген и знам, че се дават след годинката Peace

Попова, ако продължава така пробвай да и даваш храни за ядене с пръсти? Ясмин понякога отказва пюре, ама да яде сама се кефи.

Елип, според мен като начало е добре и това количество. Все пак може и с пиенето от шише да не е свикнал още Thinking

# 222

radostina33 защо не се опиташ да му дадеш на Дани много прясно изцедени сокове.Много ябълки ,моркови и един коктейл от лимон ,грейпфрут и портокал.Много помага. Бързо оздравяване и на бати ,защото знам как се чувстваш. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Цитрусите са доста силен алерген и знам, че се дават след годинката Peace
Майра Дани е по-големия син на radostina33 .Мисля ,че той има повече от годинка Wink.Аз знам ,че са алергени ,но за по-големи деца дори са много полезни. Peace
Изи,това не е ли хижа Хубавец над Карлово?Аз съм ходила там като студентка и наистина е страхотен прехода из този район
Специално тази хижа от снимката не е Хубавец ,а Равнец(бивша Комсомолец).Но към последните снимки е част от маршрута за Хубавец. Peace
Тази седмица ,ако не ни мине котка път мислим да отскочим до Карандила.Ако има желаещи каним на форумска среща (ходи се с кола Mr. Green).
Пиги мама ми гледа Валери ,но вече се замислям дали и него да не водя .Веднъж когато ходихме на балкана видях една мама на една полянка на най-високата хижа от към Карлово "Левски" да си кърми детенцето на една полянка.По моя преценка детето не беше по-голямо от нашите.
попова със сигурност трябва да отидеш някъде да си починеш ,макар и за ден.При нас всичко стана много спонтанно и тръгнахме бързо и за това не можахме да се организираме с нашите приятели.Няколко дена преди да тръгнем от нерви и притеснения трябваше да избие на някъде започнах едно лудо повръщане ,не спане чак моя много се уплаше и решихме да си дадем малко почивка на емоциите.макар и за кратко и с мърморещ старец до себе си успях да си почина малко.Така ,че ние към август мислим пак да ходим на планина ,ако има желаещи добре сте дошли. Hug

# 223
  • През девет земи в десета
Айде пак здравейте!Нещо днеска не успяхме да се организираме с разходката и Цвети ще трябва да се задоволи само с терасата  и на двора!

Мунка1,видях аз ,че четеш темичката,но нямам спомен да сте се представяли преди, добре сте ни дошли и дано да пишете вече по-честичко.Аз Цвети я слагам от 5-ия месец на гърнето и не съм имала проблеми.Едва сега започна да прави опити да става сама оттам и имаме разсипано пико по спалнята понякога. Joy

Дю,аз не сменям памперса,защото обикновено той почти не е напишкан и изкарваме с един брой 24 часа.Значи слагам го за през ноща и Цвети сутрин е суха ако стана в момента на събуждането и я сложа на гърнето,после я слагам през половин час и така до вечерта.От няколко дни дори спрях да слагам памперс в къщи,имаме изпускания само ако забравя да погледна часовника Wink

Пепи,аз съм много доволна ако успееме да изядеме 100гр. от пюрето,ако пък е цялото още по-добре,но колкото-толкова!

Брей много съм досадна днес,какво ми става newsm78

Изчезваме на терасата докато още има слънчице! Sunglasses

# 224
и аз досаждам  днес Crazy
Ясмин спи и я чакам за следобедна закуска и изчезваме на разходка. Междувременно се срещнах с един плочкаджия, че искаме да сменим плочките в кухнята преди да е дошла новата. Тя се събуди за 20 мин, усмихва се на младежа и пак заспа  Mr. Green

Isi,   Объркала съм се, извинявай Hug А иначе за ходенето с бебчо - ние си мъкнем Ясмин навсякъде. Една майка като разбра, че и на ски сме я водили взе да се шашка колко опасно било - все едно с нея съм се спускала Crazy Не че нямаше да го направя на бебешката писта де, ама нямаме кенгуру - толкова ни е акъла  hahaha

Dew, и твоите снимки са много красиви Peace

Общи условия

Активация на акаунт