Честити месечинки на Мария, Ивон, Яна София, Лалета и на малката Тея
!!! Да се весели и щастливи.Ние вече май се отбиваме напълно. Вечерното кърмене го махнахме от 1 седмица, а сега и на сутришното започна да се ослушва
. Но имам малък проблем. Като му давам да пие от шише изпива не повече от 100-120 мл. По колко трябва да изпиват сутрин и вечер на нашата възраст децата??? Чели ли сте някъде /съжалявам ако сте обсъждали този въпрос, пропуснала съм/. Иначе и Тито много започна да се движи. Не се спира
. Нови зъбки не са ни излизали, но и тези са ни достатъчни да ръфкаме каквото докопаме Попарата не ни хареса изобщо
. Не съм пробвала да я дам с бисквитка, но така или иначе давам бисквитка с плод или с мляко, според мен е излишно да слагам и хляб вътре. Аз хляб си му давам да гризка като искам да го задържа за две минути на едно място Даже не са на 3 месеца. Само по време на ваксините си длъжна да ходиш, т.е. от 6-ия месец чак на 15-ия. Ако имаш проблеми взимаш си час и отиваш.
Бързо оздравяване на болничките. Весел ден на всички
. 
.
.

Обаче все още мирише доста в стаята и затова местенето ще го направим след няколко дни. А времето е толкова гадно, че даже не мога да отворя много да проветрявам. 

и после ще се включа. 
. Аз на Цвети не и давам много неща от нашата маса най-вече хляб и примерно ако съм готвила картофи, грах такива неща ще трябва занапред да се храним по-здравословно че като си направим пържени картофки нама какво да си хапне бебка.