Всъщност искам да ви помоля, да дарим спасителен лев чрез СМС на номер 1365 за малкия Светльо, ..той е с тежка форма на левкемия за него няма лято, няма положителни емоции..
Моля ви ..всяко отлагане е фатално. Имаме 2 месеца ...после...

Като я държа за ръчичките обикаля цялата къща,но нещо и на мене не ми е останал кръст за такива упражнения.С дистанционното си играе и определено знае за какво служи.Това е и единственното нещо ,което не е за игра,но и го давам,докато седи на гърнето.Гледа си ТВ детето. 

.
Много е удобно това с смс-ите, иначе не всеки може да се разхожда до банка. Ще кажа на познати 
Бързо да свършва всичко
М/у другото на братовчед ми момченцето често боледуваше от отит. Правиха му някаква операция в Пловдив и сега е по-добре. Но дано при вас не се стига до операция 
/ и младежа се уплаши. Мъча се да й обясня, че мъжете се разкарват по-деликатно, че току-виж не се върнат вече

В 4.30 трябва пак да се разхождам до там - тоя път пък ще отчитат парното и водата. Дано и те не решат да пропуснат.
заради кръста на мама,става си сама където докопа опора даже и по стените,казва баба мама тата дядя и айде,показва колко е голяма и казва как прави баба меца т.е. ръмжи якоооооо,а на музика си се клати много яко седи си на дупето и се поклаща
сега се учим да вдигаме ръката за здравей.Ами мисля че това е за сега от нас.
Обясних й съвсем като на човек,че си суче на поразия,яде си и твърдите храни по режим,но не и не.Накара ме да му купя АМ,за да го дохранвам.Направо като в развиващите се страни все едно
И след една седмица пак на преглед.Дори тя само го видя,че Алекс и за секунда не стои на едно място и дори и легнал непрестанно върти крака ,дупе и всичко възможон.Как да ги качи тези кила това дете