ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 168
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мерси за отговорите за кисела   bouquet. Реших да дам само да пробвам дали й харесва на Яна. Иначе, Пиги, ти си права, че в пюретата си има предостатъчно нишесте и мислех в крайна сметка да не й правя повече. Ама Яна го хареса и изяде 160г на закуска, което никога не е било - обикновено 60-90г изяжда. И сега се чудя да давам ли, да не давам ли  newsm78

Арлина, вие още на горното ниво на кошарата ли сте? Да не стане някоя беля, ние от доста време слязохме надолу, а виж и щерката на Мариаели какви ги върши  hahaha.

Ние и днес минахме с един сън - май вече ще спим от два до четири като големите деца  Simple Smile.

# 106

Арлина, вие още на горното ниво на кошарата ли сте? Да не стане някоя беля, ние от доста време слязохме надолу, а виж и щерката на Мариаели какви ги върши  hahaha.

На горното сме още,но май скоро ще слезем и ние,че започвам да се усещам,като излизам от стаята за малко,почват едни паранои да ме тресат,да не се прехвърли. LaughingОт миналата седмица започна да се набира по кошарата,мързеливи сме ние,тежи ни дупето. Joy Joy Joy

А за кисела и аз редувам,един ден кисел,един каша,един пюре.Ами то като се замислиш във всички от тях има нишесте.Но пък точно тези храни обича.Нещо напоследък взе много да се мръщи на зеленчуковите и месните пюрета.Сладичко иска детето. PeaceДнес и направих грис.Сложих вътре само банан и бисквитки,нищо друго,за да стане сладко и много и хареса. PeaceСирене давахте ли? На мен свекито ми донесе днес овче,смятам да го изкисна и да и дам тези дни.

# 107
Привет,
докато ви изчета.... Tired  не че много пишете ама аз нямам време да чета напоследък.

И ние сме с Колев и Колев-пролетното моделче с цип и връзки което е.Но тези дни ще ходя за сандалки пак на К&К.
Кисели и нишестета не давам все още.Не ми се и занимава  Whistling

Имаме 6-ти зъб.Много пълзим,изправяме се вече/хваща се за секцията и става/ снимках го днес.
Пием водичка с твърд накрайник.Научихме се най-после.От 2 дни закусваме бебо и мама препечени филийки с масло и сиренце и чай.Много му е интересно.Чаят го пием  в порцеланова чаша като големите.   hahaha
Маха с ръка за чао,вдига я за здравей.Баща му го учи.Весело е в нашата къща  Joy  Joy

# 108
Честита месечинка на Росен!!!

Ееееееееее, види му се края на моето учение Crazy Мисля, че изпитът е в кърпа вързан...ама чак на 02.05 ще ни кажат. По този повод днес си пийнах малко бира за отпускане и сега буквите на клавиатурата ми бягат Blush

Мама Дани, все едно за мойта Пламена говориш в поста си, държи се точно така и с храненето и с играенето. Цял ден може хляб и бисквити да яде...С тази разлика, че ние пък само плодови пюрета и каши ядем. А ние като ядем само се върти около масата и чака да й дам нещичко.

Бета, аз правих кисел веднъж и малката яде с охота, ама то освен нишесте и вода (евентуално малко плод) нищо няма и аз повече не направих, защото ми се стори безмислено. Трябва обаче пак да взема да я пробвам, че няколко дни ми прави едни въртели с това хранене и се чудя вече какво да й давам ooooh!

Нашите обувки са на К&К, но не буйките, а едни с две лепки като затворени сандалки..много са сладни и практични, лесно се обуват и на Пламена са й доста удобни. Аз не ги мия, макар вече да ходим и навън newsm78 но гледам муцунките им са захабени от лазенето.

Като разбера резултата от изпита ще почепря, да не помислите че съм забравила Mr. Green

# 109
  • Варна
Добро утро Laughing
 balloonЧестити месечинки на бебоците balloon

Наринче,дано си го взела изпита Hug.И да не забравиш да почерпиш Grinning
Ренито,ама сте големи сладурковци  mrstraetz,така ми е полегнал Галко на сърчице Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние отиваме на разходка из Златните.
Приятни разходки и на вас family

# 110
Честити месечинки на Весела на мама yolk, Калоян на мама pearly, София на мама Fiona, Момчил на мама Witchy и Дейвид на мама ronkis   bouquet!!! Да растат весели и здрави деца.

А за кисела и аз редувам,един ден кисел,един каша,един пюре.Ами то като се замислиш във всички от тях има нишесте.
newsm10 И аз започвам да давам за разнообразие от време на време /само да пробвам първо дали ще ми стане, че аз с тези две леви ръце в кухнята...  Blush/.
Betta, вие кога ставате, че вече Яна не иска да спинка сутрин? Ние се събуждаме в 6 - 6.30 и към 9.30 вече много му се спи  Tired.
Narina, все още стискаме палци  fingerscrossed.
Приятни разходки на всички  Hug

# 111
  • Казанлък(Бургас)
Здравейте всички!
 smile3503
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКИ ТЕ:СОФИЯ<МОМЧИЛ И ДЕЙВИД!

Ние с Филип се прибрахме от Бургас и отново сме в забързана София.Още не мога да свикна.Живея в Красна поляна и няма къде да се разхождаме #Cussing out,а в Бургас живея на 10-15 мин. от морската градина.Тази година са я направили много красива! smile3501

arlinaдъщеря ти е голям образ!Много е сладка!Целуни я от мен!

mim_pl И ние имаме голям мерак за ходене.Първо си купихме буйки (естествена кожа,някаква BG фикма),на Филип вече им изтърка подметките.От Бургас си купихме обувки от фирма ,,БАРТ":тъмно сини ,естествена кожа,гъвкава подметка.Много са добри!На Колев и Колев също са много хубави,но са малко по-скъпи(а краката им растат толкова бързо!!!)
     А ето какво пише в сп. БЕБЕ:
       1.Обувките за прохождане трябва да са с здрава и твърда пета.
       2.Те трябва да обхващат много добре глезена на детето.
       3.Ходилото на обувките трябва да е гъвкаво.
       4.Предната част на обувките също трябва да емека и гъвкава.
       5.Хастарът да е от естесрвени материали.
       6.Задължително е обувките да са по мярка на детето.
Аз купих на Фил и едни гуменки.МНОГО потят краката!!!!!
Като се стопли ще му купя сандали,за да не му се спарват крачетата и да си мърда пръстчетата.

jorjitoИ при мен беше голяма борба с автобусите,но откак си имаме лятна количка пътуването е песен.
и контрольорката като вика:"ми така е то със скъпите колички #Crazy,ние едно време с нашите  отвсякъде минавахме ooooh!

Да си гледа рабитата!Едно време количките бяха огромни и тежки!Когато разхождахме сестра ми ходехме пеш,защото беше жива мъка да качиш количката и автобуса!Оф,ядосах се!

Някой може ли да ми каже от къде можем да си купим каишка за прохождане и колко струва?

# 112
Здравейте и добро утро!
Аз едва сега стигнах до компютъра. Коко става все по пъргав и не мога за секунда да го оставя. Сега е в проходилката,  но бързо губи желание да е там.
Betta ние живеем в Надежда, но сме мобилни и ходим навсякъде. Важното е да има приятелчета Grinning
А относно писането, ще се опитам... newsm78

# 113
  • София
Здравейте!Благодаря ви за честитката на вече 9 месечния Дейвид  Party Черпя ви с една виртуална тортичка и коктейлче към нея   party023 newsm24 Честито и от нас на всички навършващи 9 месеца днес   love001 Днес ще водя малкия при педито на преглед,че тия сополи не щат да минават yu5 и това си е-вече 6 дни ooooh!,а и на всичкото и от горе някаква кашлица идва май,но за нея имам съмнения,че е от секретите.Та ще го заведа пак да го прегледа.Много ми е мъчно за дружките от градинката-ама какво да се прави ще трябва малко и без тях да си поджиткаме докато оздравеем  Cry Относно обувките:аз взех на Дейвид маратонки Adidas от които се оказа,че много му се поти крачето-топло ли му е незнам!Ама то и с буйките му се потеше така,че може да не са виновни те,а мама Рони,че го навлича толкова детето  Embarassed.Снощи ми донесоха страхотни сандали за прохождане от кожа-бежаво с тъмно синьо.Много са хубави-ще се опитам да ги снимам за да ги видите.Някаква колежка от Калотина на сестрами ги дала.Ама наистина са супер.Стават му за сега и се надявам много да не расте крачето до лято  Rolling EyesОтивам да простирам прането  hangсега и да измисля нещо за обяд на малкото сладкишче .Чао и лек ден на  всички!

# 114
  • Габрово
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!
Добре ме подсетихте за каишките за прохождане, трябва ги да извадя/имаме от бати/, въпреки че Теди още е доволен от проходилката и не прави опити да ходи без нея.
Когато Дани беше на тези месеци също излизаше от проходилката и беше голямо шило, та тъкмо с тези каишки го връзвах към проходилката и бях спокойна, че няма къде да бяга Grinning.
Джоржи аз мисля да купя сандалки, гледах на Барт и на Беко, и ми харесаха, с твърдо ходило и обхващат глезена, естествена кожа и са ортопедични, точно по описанието на Янак.
Бетта защо да не даваш кисел щом го харесва детето, можеш да си го правиш със суров плод и ще е доста по-полезен от плодово пюре/поне избягваш другите добавки на пюрето и знаеш наистина какво има вътре/.
Арлина и на нашия момък му тежи дупето, и обича да лапа вързанки, като вашата мацка, ако сте свободни да се сватим  Laughing, че то нас още никой не ни е поискал и сме свободни  Whistling.
Отивам да готвя на бебо и на тати.
Приятни разходки.  bouquet

# 115
Добър ден и от мен! Flutter Как го докарах откъм рима hahaha. Как сте?
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ДНЕС!!!
Може ли да помоля майчетата, които  купят сандалки на мъничетата да споделят, ще се радвам и на снимки, че съм в чуденка какви да взема newsm78 Трябва да са такъв модел, че да не си ги събува сам. Напоследък търка едно в друго крачетата си и те се събуват. Какви ли не модели имам, е не та те- събува ги и това е Crossing Arms
yanac - коишките за прохождане ги има в почти всеки бебешки магазин, поне в Русе е така. Цените варират от 6 до 20 лв. в зависимост от марката. Моите вчера ги купих за 9 лв.
jorjito- аз затова си взех лятна количка, макар, че сега имам две и едната я продавам. Сега съм маневрена и мога сама да вдигам бебо с количката. Комбинираната тежи 13 кг. + бебо 10 - 23 кг. убий ме но не мога да я мъкна по стъпалата и затова с нея тътрех количката на задни колела по стълбите. Сега спокойно си влизам и в асансьора и има място за още 3 души Joy

# 116
Здравейте,
В последно време не ми се пише ,а и не искам да ви предавам негативна енергия в тези хубави слънчеви дни. Новото при нас е ,че ходим с тези каишки ,като на ети отдавна много и успешно,акаме в гърнето и почти не се на пишкаме(с леки изключения ,но поне не се налага да пера по-два пъти на ден ,както по-рано).Виждам ,че коментирате буйките .Ние вече ходи със сандалки ,защото от маратонките крачетата са ни много мокри (е с по-дебело чорапче).Ние сме и с много голямо краче едвам ни влезе 22 номер ,дори нашите приятели от Варна се хванаха за главата искаха да ни подарят буйки на колев и колев ,но не можаха да ни станат.Оказа се дори ,че имаме по-голямо краче от Никол ,която вече е на 1г.и 2м. Но какво да се прави ние се родихме с голямо краче.Дори се шегуваме с баща му ,че едни ден ще се наложи да му търсим обувки по-поръчка. hahaha
тук съм ги снимала ,но ще ме извините ,че са малко размазани снимките Embarassed.Единственото ,което знам и съм запомнила за обувчиците(защото и по-рано бях споменала ,че имахме проблеми с баткото) е сандалките да са със затворено носле отпред ,защото много се преспъват ,отвътре да са с ортопедична стелка и както е писала yanac
     А ето какво пише в сп. БЕБЕ:
       1.Обувките за прохождане трябва да са с здрава и твърда пета.
       2.Те трябва да обхващат много добре глезена на детето. Peace
       3.Ходилото на обувките трябва да е гъвкаво.
       4.Предната част на обувките също трябва да емека и гъвкава.
       5.Хастарът да е от естесрвени материали.
       6.Задължително е обувките да са по мярка на детето. Peace
това е за сега лек и много слънчев ден ви желая.  bouquet

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 11:19 от isi_kam

# 117
  bouquet  bouquetЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!  bouquet  bouquet

eti_31 :
Цитат
Може ли да помоля майчетата, които  купят сандалки на мъничетата да споделят, ще се радвам и на снимки, че съм в чуденка какви да взема newsm78 Трябва да са такъв модел, че да не си ги събува сам. Напоследък търка едно в друго крачетата си и те се събуват. Какви ли не модели имам, е не та те- събува ги и това е Crossing Arms
Ние сме с абсолютно същия проблем.Чудя се защо ли продължавам да и копувам обувки. newsm78

radostina33 :
Цитат
Арлина и на нашия момък му тежи дупето, и обича да лапа вързанки, като вашата мацка, ако сте свободни да се сватим  , че то нас още никой не ни е поискал и сме свободни  .
Ми кандидати не ни липсват, Embarassedама виртуален зет още си нямаме. Joy JoyПък и колкото повече,толкова повече! Joy Joy Joy
Като ви гледам бебоците как вървят,маалеее Winkние сме още много далеч от подобни дейности! Thinking
ronkis :бързо оздравяване на малкия сладур! Hug
yanac: Blush Hug Heart Eyes

# 118
  • Габрово
  Ми кандидати не ни липсват, Embarassedама виртуален зет още си нямаме. Joy JoyПък и колкото повече,толкова повече! Joy Joy Joy
От много глава не боли  Grinning, пък и вие на море, ние на планина - зле ли ще ни е  Joy Joy Joy

# 119
  • somewhere over the rainbow
Не мога да не ви се похваля - снощи Дая направи първи крачки сама, около 1 метър извървява bowuu Направих клипчета с телефона и като тръгнах да ги свалям в компа, ги пуснах и си тръгнаха /но кабела между телефона и компа беше включен/. После махнах кабела и клипчетата не щяха да почнат. Ха сега де newsm78 Някой да помага, че за първи път ми се случва. Формата е .3GP. Искам да ги прегледам и да ги споделя с вас Hug

Ети, споко, и нашите обувчици се търкат отпред...а аз не ги пера всеки ден Embarassed Нали лазят мъниците, спъват се...

Хайде здраве и усмивки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт