ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 168
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте мами,
лелеееее много сте оредяли. Къде са всички? Аз не пиша, защото интернет нямам, а и сме все навън с малкия, че не мога да го удържа вътре вкъщи, той все едно е "шило в торба"Simple Smile
радам се, че все още са тук "старите" форумки  Hug, а на новите   bouquet дано се чувствате добре тук и да научавате, каквото ви интересува.
Цветанче е много добре  Praynig, расте усилено, ходи с проходилка, хапва си не мога да се оплача, ходим на разходка в Южен парк и така, нищо интересно.
Хубави летни дни ви пожелвам, е не че няма да ви навестявам, ама не знам кога ще е Hug
И не ни забравяйте Wink

# 91
Добро утро  Coffee.
Честита месечинка на Росен на мама Таниела  smile3525!!! Да е весело и жизнерадостно дете.

имам спомен, че има някакво сухо мляко, което се дава след годинката или  newsm78...
ПепиHug.
Има такова мляко. В момента давам на дъщеря ми Нидо на Нестле с мед. Има от 1-3, от 3-6 и над 6 годинки, но в Пловдив съм виждала само от обикновеното Нидо за след годинка.
mim_pl, и ние сме от ходещите, но само в къщи. Като излезнем навън не му идва на ум май  Twisted Evil. Аз и затова малко отлагам покупката на обувки, че те толкова бързо ги израстват. От дъщеря ми имах цял кашон /от малките де  Laughing/ с обувки от тази възраст, които изхвърлих, че нали не е хубаво да се прохожда с обувките на друго дете.
Арлина, рецептата ти за кисел звучи лесничка. И аз ще я пробвам  Hug.

# 92
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас! kaffeetrmker_2

Бета,аз кисел не правя,защото в кашите мисля,че се съдържа достатъчно нишесте,а го има и в готовите плодови пюрета,няма смисъл да варя нишесте с вода и да слагам вътре плодово пюре.По-добре крем нишесте с мляко,но аз и това не правя.Пробвах с грис,Цвети не го хареса и не съм повтаряла.В плодовете,които варя на пара,добавям бисквитка и малко мляко.Попарата и супите са със сухар,така,че няма смисъл да я тъпча с допълнително нишесте,но това разбира се е лично мое мнение! Wink

Сузи,откакто се е родила Цвети пера със Сано всичко,включително и нашите дрехи и няма проблеми!А белия омекотител в комбинация с праха е направо супер!

Ивка76 Hug

Ивичка,не са лоши на Колев обувчиците и са напълно подходящи за прохождане,пък и са от естествени материали Peace

Айде изчезвам,че ме викат,днеска може да си направим една среща на Заимов,който иска!Само да се разберем с Вероника и тя ще каже Peace

# 93
добро утро...
Айде сега и аз да се оплача Sad
Вчера мойта  щерка направи троен аксел от НЕЙНОТО легло!
Изправила се и хоп по лице на душамето!
Нищо и нямаше де,поплака и се успокои,нямаше цицини или нещо друго,но сега и до тоалетната не мога да отида Crazy

# 94
Добро утро  smile3507 .Днес и ние сме от ранобудните .

Лелеееее,МАРИАЕЛИ,твойта щерка да не би да стане гимнастичка  Laughing.Ужас направо,вече да няма къде да я сложиш представям си.То и при мен е подобно положението-седи все още в кошарата,но се къса от рев,ако не ме вижда  Cry.
Гледам,че се чудите как така бебоците се изм,ъкват от столчето за хранене,при положение ,че са вързани.Ами и аз си мислех,че е невъзможно,но видях как го прави моя син-дори и да е плътно вързан,някак си се извърта,хваща се за облегалката и се изправя. Shocked
Аз кисел правя мнооого рядко,но и аз не съм му фен.Гледах,че миналата седмица като даваха в Бон апети лекарката,тя каза,че можело десертите да се правят със сухо мляко.Не мога да си спомня какво готви тя предния път,но със сигурност беше за деца над 8 мес.На мен ми е малко чудно ,но знам ли и аз вече  newsm78
Ние днес ме на консултация,че миналата седмица като отидох точно в 13 ч.,педката ме върна  #2gunfire.Та днес дано успеем,ако не-здраве да е  Wink
Слънчев ден на всички   bouquet
Вчера забравих да приветствам новите мами!!!

# 95

Ети, имам специално питане към теб! Имаш ли представа дали фирма Месалина имат магазин в Русе, в който продават на дребно? И все съм чувала за някаква улица във вашия град, на която имало много магазини на шивашки фирми - така ли е? И лесна ли е за откриване?

Да ти кажа, чувала съм тоя фирма, но обещавам да попитам. Да има такава улица, но не е много дълга Laughing. Намира се лесно: имаш два варианта или да ми се обадиш и да те чакам някъде, тъкмо ще се запознаем или да ти обясня къде е. Вероятно знаеш къде е ЖП Гарата или Автогарата. Слиза се надолу към центъра, ул. Николаевска
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8e9963ebc4166b0296f730a2c425a4 … p;ix=20&iy=37търсиш спирка Чайка и си там. Пеша е около 5 мин път и е пълно с магазини, намира се на едно малко площадче. Има и на още едно място няколко шивашки фирми.
По бул. Липник
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8e9963ebc4166b0296f730a2c425a4 … p;ix=25&iy=39Казва се комплекс Ялта, на втория етаж откъм страната на булеварда има доста магазини на тези филми. Сега се сетих за едно място. Много хубави костюми, поли, ризи. Аз купих на свеки за 25 л. костюм пола и сако, а тя е 56 номер Rolling Eyes. Но не знам дали ще го откриеш
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8e9963ebc4166b0296f730a2c425a4 … p;ix=34&iy=41
Тук май аз ще трябва да ти покажа лично  Wink

# 96
  • Варна
Добро утро и от мен.
Бета ,Пиги Hug тогава ще си пера спокойно.

# 97
Mim pl
и ние прохождаме доста усилено,та чак не мога да го задържа седнал това шило #CrazyОнзи ден в морската ,докато го държах за ръце да върви се спрая пред една сладка двойка младежи,които го заговориха на английски и той просто замръзна и не поиска да си ходим.Аз им обясних,че знае малко английски,защото имаме много англйиск лели Laughing

# 98
  Здравейте!  bouquet
mim_pl: Нашите обувчици също са на К&К, но са в раздел"Прохождане"- синичките. Peace
Мисля обаче и едни маратончици да му вземеме, а трябва и някакви по-отворенки... newsm78
Pigi:
Цитат
аз кисел не правя,защото в кашите мисля,че се съдържа достатъчно нишесте
thumbsup, пък и са по-обогатени и лесни за приготвяне. Аз дори и плодовете не варя на пара. Пасирам цял плод, понякога комбинирам два и добавям каша, която е не повече от 70г.
didi_fiesta: И ние днес сме на консултация, дано само педито да не се е объркала, защото по принцип консултациите ги провежда в четвъртък. newsm78 После ще докладвам мерки и теглилки.  Wink
От два дни усещам нещо като бодежи в едната гърда, докато суче,/ но не постоянно/. Дали не е запушен канал? Ама като незнам какво се усеща... newsm78
MARIAELI : Леле, ние май сме най-мързеливи, все едно не говориш за бебе на възрастта на Данката.  #Crazy
ивИчка: newsm22 Страшният ми виртуален /и не само/ апетит очаква среща с твоя фризер. Joy

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 11:34 от Nanny

# 99
  • somewhere over the rainbow
И Дая все иска да ходи...Пък си дърпа ръцете, сърди се, че я държим ooooh!
Вече скъсахме едни буйки като на Ивичка ooooh! Сега сме с маратонки Рийбок, като на Ема - подарък от Цеци, Емка и Лорчето Heart Eyes И те са с твърда пета и изглеждат много удобни и подходящи за прохождане /маратонките Wink/ Peace
Много е кофти да имаш само две ръце,  когато има три неща за взимане. За това пък имаме уста Joy Joy В момента Дая се разхожда с две пълни ръце и една играчка, хваната с устата. Като кученце Joy Heart Eyes Снимах я и я сложих в подписа.

# 100
 Hug Защо ми го няма подписа всички имате само аз не?

# 101
  • София
Наминавам само да ви подсетя, който не е ходил скоро на гинеколог, да не отлага повече. Аз ходих есента и имах раничка на шийката на матката, но гинеколожката ми каза да изчакам да ми дойде, можело да се махне. Но не се махна, сега ще слагам някакви глобули и после ще я горят. Снощи като четох за тия ранички какви страшни неща за рак на шийката изчетох, че страх ме хвана  ooooh!.

# 102
 wavey мили момичета! Как прекарахте страхотния ден? Ние бяхме навън до 20 часа.
Днес купих каишки за прохождане, мисля, че така се казват. Ето ни с тях :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89116&photo=9
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89116&photo=13
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89116&photo=11
Мислих си, че мъника ще се уплаши, но веднага разбра как да бяга с тях. На централния площад успя да ми завие главата и ми стана лошо от толкова въртене. Crazy Иначе са много удобни и не се навеждаш да държиш ръцете на бебчо, а стоиш изправен.
Пепи111- да се отчета-фирма Месалина има магазин. Намира се точно до цеха. На входа на града, откъм пътя като се влиза от Варна. Приятелката ми каза, че там имало страхотни неща Simple Smile
Виждам, че обсъждане буйките на К и К. Да ви попитам нещо. Вашите обувчици изтъркаха ли се отпред. Да не би, защото всеки ден ги пера newsm78 Моля да споделите. Или пък Венци като ходи и ги е протрил. Sad

Последна редакция: чт, 26 апр 2007, 10:40 от eti_31

# 103
  bouquet  bouquetЧестита месечинка на Росен на мама Таниела!  bouquet  bouquet

Не пишете, нещо newsm78
Ние обувки не търпим никакви Mr. Green и затова си седим по чорапи.Чак като заспи и ги слагам. Wink
Ето как се забавлаваме в кошарата: Mr. Green

# 104
  • Варна
Ееееееееееееее няма никой,бре #Crazy #Crazy #Crazy
Такова неписане,никога не е било  Thinking

И ние сме с буйките на К&К,но тези първи стъпки май бяха newsm78
Момичета,сега като се постопли,с какво ще обувате бебоците newsm78 newsm78 newsm78.става въпрос за времето когато е горещо и е за чехъл или сандал???
Правя кисела точно като Арлинчето,само че слагам и 2лъж.АМ Peace
Бета ,много си правя Hug да не казвам ,че аз като родих си пуснах една цитонамазка..............и не отидох да си видя резултатите Blush ooooh!

Днес в автобуса стана такъв екшън #Cussing out.......едвам вкарахме количката вътре,а като трябваше да слизаме,целия автобус помагаше да я свалим. Shockedотникъде не минава туй чудо,и контрольорката като вика:"ми така е то със скъпите колички #Crazy,ние едно време с нашите  отвсякъде минавахме ooooh!
Тя да кажеш скъпа и незнам си  каква си,а тя най обикновено скапано Кенгуро #Cussing out
Те автобусите скапани,мойта количка виновна Crossing Arms
И затова докато не си взема лятна количка,никакви автобуси Naughty Naughty Naughty
Скъси ми се живота с 10години Sick
Айде лека Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт