ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 168
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Габрово
Здравейте!Честито на всички месечинки!Аз също се радвам на Христина,че спечели newsm44.Тъпата селянка както я наричаше Катето Евро ги сложи в малкия си джоб и по интелект и по всичко.Едно обикновенно момиче надмина всички "VIP" персони.А да не говориме ,че Деси изобщо не може да приказва-като е известна личност ми трябва поне малко от малко да може да отговаря на въпросите които и задават.Ама то вярно интелекта няма нищо общо с таланта  newsm78 Joy И все пак да кажа,че нямах нищо против Деси-но много беше сигурна беееее!
Peace

# 151
Eхоооо, привет от мен и Лора. Завърнахме се вчера от мама и сега ще ходим  да се видим с Ема и мама и.

Гледам че ни нямаше десетина дена а вече има и проходили дечица. Браво на тях, голеееми госпожици.

Нан-че сори че не се видяхме, как ме е яд, ама следващият път.

Айде като прочета по-късно ще се включа по обсъжданите въпроси. Чао и целувки на бебоците Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Аз не мисля,че Христина блестеше с особен интелект,да не говорим за изказа й-направо като за селската кръчма Joy
На мен вече няколко Брадъра по ред ми се струва,че застъпват социален елемент и затова остават да печелят обикновени хора,или или пък както беш с тризначките-нуждаещи се наистина от пари.Кой каквото да казва,аз не вярвам че вотът е реален и резултатите не се манипулират.

# 153
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви за поздравите! Hug
Ели, ще правим прощъпулник в най-скоро време Peace В априлския брой на сп."Бебе" има описано как точно се прави. Аз като малка съм взела молив с тефтер и пара някаква. Ама нито писател станах, нито съм богата Crossing Arms hahaha Ама мохабет да става Whistling
Айде лека, че клюмам тук Tired

# 154
  • ES
Здравейте мамита,

Браво на проходилите и прохождащите бебчета. Ние само обикаляме кошарата, взехме кошара за игра, че нямаше друг начин. Придвижваме се, ама на ръчички, още не ни иде на акъла как да направим стъпка. Да казвате как се прави прощълулник, че аз освен питата не знам друго.

Иcи, добре си питала за рибата. Мисля, че беше след 9-10 месец. В тоя ред на мисли, има ли някоя прилежна мама, която да си е записала датите, в които в “Бон апети” готвеха детски менюта. Че в сайта нещо не ги дават рецептите. В нетерата ги има, но не им знам датите. Ето сега, там имаше хубава рецепта с риба, но не помня датата и не знам как дам у я сготвя. А ние попарата много си я обичаме. Не слагам захар и чай. Мислех да изчакаме докато си дойдем в БГ, но много еднообразно му стана менюто И му дадох. Първият път и той не я хареса много, но сега си я хапва. Слагам сирене фета, най-близко е до нашето саламурено и е по-безсолно, макар, че пак го обезсолявам.

Момичета, как се казваше този прах, иранския, с които перете детските дрешки – “Сано” ли беше, добре ли пере?

Пиги, много сладки сандалки сте купили. Митя беше пропил вода от шише, но целия се оливаше с вода, вчера пробваш с шише с биберон – пи. Но се чудя дали дам у давам или да го приyчвам с шишето.

А по отношение на Вип-а, то има няколко десетки теми за "шоото", да не се разделяме на лагери и тук. Но и аз не намирам Христина да е блеснала с кой знае какъв ум и интелект, нито държание и поведение. За мен вота е манипулиран. А ако ли не е, тъжно е, как са се променили ценностите на хората в България.

Хайде, И като се наразходите седнете, драснете някои ред, де!

# 155
Добро утро от нас    food010

Честито на проходилите момичетнца  smile3501

Според мен резултатите от всички Биг Брадъри са 100% манипулирани.Винаги съм го мислела.Нормално е Деси да остане като втрещена от резултата.Представете си при толкова много фенове...  newsm61  Да падне не от кой да е ами от Христина...направо не ми го побира акъла.Мисля че шоуто търси скандалност.

# 156
Добро утро и от нас,ъпреки че след това дърпане на уши и нос сутринта рано  не ми е особено добро Sick
Алекс не иска да стои и секунда седнал,сякаш има трън в гащите и направо ме влудява #CrazyОбикаля около кошарата за игра,после се разхожда хванат от край до край за облегалката на дивана,просто няма умора това дете. ooooh!Май,май скоро и ние ще прохождаме.
Онзи ден си купих нов телефон и докато го видя,той го налапал и точи едни ти ми лиги отгоре  #Crazy.И резултата, спря да работи още докато го бях включила.Та ми се наложи да платя 20 лв,за да го изсушат #2gunfire

# 157
Добро утро,

абе тоя Вип/Биг Брадър как го гледате изобщо - преди години бях в Бг, точно когато започна и голяма простотия ми се стори.

Иси, според моята педка риба и яйца се дават след 1г Peace

welcome на новите мами

# 158
Здравейте и от нас с Ема  wavey
Ние сме си в къщи,не отидохме на Враца,защото другата седмица ще сме там.
Честито на проходилите крачета  smile3501
Относно Вип-а....ми какво да кажа,не бях за никой.Мисля,че вота е нагласен,както всеки път!Да,вярно,Христина не блесна с кой знае какъв интелект,ноооо пък Деси що за интелект показа  smile3555

Ема днес за пъри път се изправи сама в кошарата.Вчера мислех да й купя сандалки или буйки за прохождане,но се отказах....Няма смисъл от междинните буйки(според мен).Та направо ще й взема сандалки след като проходи,харесах едни много хубави на Колевите.Днес за първи път дадох попара и се хареса,но задължително след това си иска да суче...
Майра,Ясмин почна ли да суче през деня.Попаднах на темата в кърмаческия която си пуснала,но сега нямам време да чета.Дано всичко е отминало,и малката си суче подобаващо.  Praynig

Аз също си спомням,че четох някъде,че риба се препоръчва след годинка.

Хубав ден,момичета   bouquet

# 159
 Hug
Както казах и в предишен пост,явно има много такива пепеляшки в България които да подкрепят Христина и не мисля че е нагласено бе хора,нямаше да е тя ,вижте как се чувстваха неудобно и Зурлева обясни че това е вота,всички я освиркваха Хриси,не седна като Деси да я разпитват ами направо и набутаха наградите и айде чао,всички я освирваха! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз си бях за нея за това че е майка и я подкрепях ,с мъжа се скарахме ,имахме гости разделихме се направо на лагери ,мъжете за Деси ,жените бяхме за Хриси!Мъжа кво напи ли се взе да напада на обиди и заради таз Хриси сега сме скарани!Аман вече от брадъри и аз няма да съм за никой пък! Crossing Arms
Поне наградата да и донесе малко самочувствие ако не друго!
Както Рени е казала може пък да търсят скандал! newsm78
Айде стоп!

Днес има ли месечинки?Ако има да са живи и здрави,послушни и добри!  bouquet  bouquet  bouquet Grinning

Ние с Юл сме болни,аз повече де,тя е добре,нейното май е от зъбки,но аз съм като парцал 3ти ден!Нямам температура а ми е така все едно имам,постоянно ме поваля да спя,носа ми е пълен,гърло ме боли,глава!Замислям се за антибиотик,но още ден и ако съм все така почвам!

Сега се сетих да ви кажа !Обичкайте децата си,обръщайте им много внимание и им показвайте своята обич!Те усещат!Сега искам много да си я нагушкам но седя далече за да не я заразя!А тя протяга ръчички!

# 160
Ехооооооо, липсвахте ми Grinning
Ние днес сме решили да се поразвеем в Поморие, а утре и в Созопол Grinning
Здрави и щастливи сме Party

Весел ден на всички!!!

п.п. Промених ника си от Slyncho на Asya(това е истинското ми име)

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 21:05 от Asya_

# 161
  • София
Честити месечинки на немските бебета Ясмин и Мартин!

Ние вчера правихме дълга разходка в Мола и си купихме сандалки - http://www.kolevikolev.com/indexNEW.html - тези последните с цветенцата от тези за прохождане, 43.90лв струват, малко скъпички са, но са хубави. 17-ти номер са и пак ни падат.
Да си похваля детенцето - вече правим разходки по 3-4 часа, без изобщо да мрънка, не е като преди - 1 час и хайде в къщи, че ревем.

От Вип брадър съм гледала около пет минути по погрешка, не съм гледала брадъри от първия насам. И не смятам, че ми е необходимо.

Гери, Сано Максима се казва, лилавият е бебешки и мисля, че пере добре, поне по-добре от Тео бебе. Търсех течен Фрош за бебе, че ми похвалиха, но не намерих.

Ние все още пием от биберон, от тези които са срязани, а не в дупки. Тя нали не знае да суче от биберон, а този като го дъвче и той пуска. Или пък пием от капачката на шишето  hahaha. Авентските чаши нещо не успяхме да им хванем цаката  Confused.

Хайде, приятни разходки, ние отиваме при баба на село за следобяда, за да поиграем с кучето и котките  Simple Smile

Ааа, забравих да ви кажа на какво попаднах скоро - по-чувстителните да не гледат!!! - филмче за неасистирано раждане на близнаци в домашни условия  Shocked - http://www.archive.org/details/Homebirth

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 00:21 от Betta

# 162
  • София
Betta изгледах вилмчето-Е НАПРАВО УЖАСНО!!! Не знам защо са го направили-като поука към бъдещите родилки ли или като урок за това как се създават психопати(визирам детенцето) newsm09.

# 163
Здравейте  Flowers Bouquet
Честити чесечинки на Ясмин  baloni Киара baloni Николас baloni Мартин baloni Али baloni
Вчера ходихме до Хиполенд да купим лятна количка на Калоян  1stroller и случайно срещнахме Попова и Синеочка. Под тяхното вещо мнение си взехме на HAUCK и сме много доволни. Много им благодарим  newsm51  newsm51 После пийнахме по кафенце, Емка и Лорчето заспаха, а Калоян се размрънка и бяхме принудени да си тръгнем, за да не ги събудим.   33uu
За обувките - Калоян е 18-ти номер и му взехме буйките на К&К, но той успява да си ги събуе.
Вече се изправя сам  1crib като се докопва до каквото може. Иска да ходи, като го държа за ръцете.
Betta - гледахме клипчето и ние така  #Crazy  Shocked
 Kissing Heart

# 164
Честити месечинки на Али, Киара, Мартин, Николас, Ясмин!!!

Ние днес си спретнахме една голяма разходка в морската градина и пак отидохме до Флората....Следобяда спинкахме цялото семейств. После се направихме вечеря на терасата, че тук беше доста приятно времето. Пламена се изпишка в чисто новото си гърне, хапна, игра и заспа докато я масажирах...Направо идилия Hug

Искам да питам тези от вас, които вече пишкат на гърнета  - колко често слагате децата? Аз я слагам веднага след сън и тогава пишка винаги, ама после не знам кога да я пробвам пак? Като махна памперса и гледам, че е мокър,но я слагам да седи 10мин на гърнето, но не иска да пишка.

Общи условия

Активация на акаунт