ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 181
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • През девет земи в десета
Добро утро и от нас  food010

Честито на месечинковците и на рождениците newsm51 newsm51 newsm51

Nanny,    202uu 201uu  Hug

Цвети също започна да пие водичка със сламка и купихме такова шише на Нуби,а ето и сандалките:

Продават се такива в един магазин на "Пиротска",Цвети ходи с тях засега само в проходилката,но добре се справя!

Рени,голям мъж е станал Галко,много е сладък Wink

А Зоя каква е мадама с дълга косичка,ние пък още си нямаме Confused

Нан,да не би да нямаш нужната програма,моите клипове от фотоапарата са в Movie формат и си трябва програма за да ги гледам! newsm78

Айде да бягам,че си зарязах детето на гърнето! Mr. Green

# 136
Nanny хубав уикенд  Peace
Пиги чашката е супер.Има ли стоп клапа?
На нас ни подариха на Бертони с малко по-тънка сламка,но аз не я харесвам.

Каква водичка давате на бебетата си?

# 137
  • През девет земи в десета
Рени,има си стоп клапа,сламката е мека ,силиконова и точно затова го купих,иначе имаме и едно по- обикновено на Дисни,май е точно като на Бертони,което е само с тръбичка.

# 138
  • София
Reni, аз давам трапезна вода от Била, на clever е, и е с ниска минерализация.

Сутринта пак се пробвахме с тая попара, сложих АМ и малко кафява захар уж да я яде, но пак хапна само 10 грамчета и си махна лигавника и стисна устата  Mr. Green. Дали мога да давам кафява захар по мъничко?

# 139
Здравейте майчета:)
Поздравявам всички празнуващи днес:Simple Smile
Да си похваля и детенцето. Вики вече ходи,не е много стабилна,но се пуска и прави по 20 крачки сама,дори взема завоя в коридора сама. Аз месеих питка и подредих различни предмети. Вики си избра спринцовката:) Живот и здраве ще има кой да ни лекува:)Вече и купих обувки на Колев и Колев - приличат на маратонки. С тях върви по-стабилно.
Вики все още си няма коса, има мъхче:) Сложих и обички и така по прилича на момиченце:)Ушичките и са добре,не се възпалиха.
С втората ми бременост засега всичко е ОК. Новия бебчо расте,не рита както Вики риташе, но го усещам как се движи. Дано то да е по-спокйно от бъдещата кака и да спи повечко:)
Поздрави от нас и ви пожелаваме пролетно настроение!

# 140
Здравейте момичета.На последък не ми остава време да пиша,но редовно ви чета.
Арлина,Рени,големи сладурковци са Зоя и Галко.Да ги нацелувате от нас с Емето.
Наринка,продължавам да стискам палци за изпита.И благодаря за пролетното настроение което внесе в темичката  Hug

Ние сигурно ще забегнем почивните дни за Враца,дано времето е хубаво,за да сме по цял ден на разходка.Ще сме при свеки и предпочитам да не се задържам в къщи.  Mr. Green

Честит рожден ден  на nadejda5047

Приятно изкарване на почивните дни!   bouquet

# 141
  • Казанлък(Бургас)
Сутринта пак се пробвахме с тая попара, сложих АМ и малко кафява захар уж да я яде, но пак хапна само 10 грамчета и си махна лигавника и стисна устата  Mr. Green. Дали мога да давам кафява захар по мъничко?

bettaИ Филип не искаше да яде попара,но сега вместо захар му слагам една бисквита.Сега я яде с удоволствие(а той не е много ящен).

За почивните дни ще сме си в София, в Красна поляна!А най-гадното е ,че таткото на Фил пак е на работа #Cussing out(няма делник ,няма празник)Всички ще са заедно family,а ние с дребосъка пак ще се шляем сами newsm45

# 142
 newsm59 newsm59 newsm59 Надежда!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито прохождане на Дая!Прощъпулник ще правите ли?

И Юлия е почти готова само не се пуска но седи и без да я държа !За ходене още не се пуска иначе си ходи стабилно и по мои предположения до 1 най много 2 месеца ще е проходила! Grinning

Аз съм болна от сутринта,станах със хрема,адски голяма глава( болка),гърло!Напих се със лекарства сега да видим!@ кафе пия че иначе съм труп!

юл вади зъби ще ме доумори ужас! Crazy

Еми тва е !

Весели почивни дни 4 на брой тамън! Mr. Green

# 143
Привет и от мен! Hug
Честит рожден ден на nadejda5047!

Честити месечинки на Зоя и Ева!

Какво ми виждат очите  Simple Smile имаме две госпожици, които са си купили вече крачета newsm44. Това е страхотна новина. Да са ви живи и здрави и Дая и Вики. Да ги нацелувате от леля ви Ети  love001  love001
Днес и аз купих чаша със мека сламка, но Венци още не може да засмуква от нея, само си чеше зъбките Crossing Arms
Купих и първите ни сандалки, съвсем както трябва. От естествена кожа са и отвътре и отвън. Отговарят на всички изисквания, които беше написала от списание "бебе" - yanac . Много съм доволна. ето ги и тях:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89116&photo=14
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=89116&photo=16
Ако ви кажа какви преходи правя на ден с количката..... нали новия ми телефон мери крачките, изминати километра и изразходени ккалории - от 8-12 км/дневно Simple Smile, ами така е фитнес running
Ще пожелая приятно изкарване на момичетата, който ще бъдат извън градовете, в които живеят през почивните дни. А на тези, които, ще имат скъпоценни срещи със свекитата си- търпение и както е написала Попова-повече разходни навън Mr. Green, и на мен ми престои един ден с моята ooooh!
Silvia_N- не се притеснявай, че бебчо не ритка така , както каката. Венци беше така, само аз усещах неговите движения и дори се притеснявах, че му има нещо и дали е добре с развитието си bash. А то излезе такъв послушко. Затова недей да сравняваш двете деца, както и двете бременности.  Hug

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 21:00 от eti_31

# 144
Мерим,за поздравленията. LaughingДа почерпим:

radostina33 :че лошо ли ще ни е,зимата на планина,лятото-моренцеее Mr. Green Heart Eyes
Влизам само за малко и изчезвам да приготвям багаж,че ще забегваме за почивните дни в Копривчица.Дано Зоя да слушка. Peace

# 145
  • Казанлък(Бургас)
  Христина спечели Вип Брадър!!!newsm61 smile3511 newsm11

# 146
Привет!
Брей то от разходки човек не може да смогне къщата да си оправи, камо ли да пише във форума!
Първо честито днес на порастващата Боримира на мама didi_p! Да е жива и здрава!
И честито на пропуснатите от мен бебоци през изминалите дни! Всички да са живи и здрави!
Не съм смогнала да прочета всичко изпуснато, но гледам че обсъждате чашките за пиене. Нашата мома пие от такава чаша водичка, която всъщност си е чайче, че с водата сме в кавга, и по малко от готовите сокчета на Гербер или Бебевита. Но още не може от сламка. Чашката ни е на Pegeon или нещо такова беше и съм доволна.
  Христина спечели Вип Брадър!!!newsm61 smile3511 newsm11
Ужас! Абе кой гласува за тая жена, бе! От всичките ми близки и познати никой не харесваше нито нея, нито Здравко преди това, ама на, взе че "спечели" тя! Ега ти и нагласацията! Повече няма да гледам тъпите Big brother, нито предаванията на Н.Кънчев, че ми писна от нега. Ай сиктир!  Naughty

Silvia_N и N_A_N поздравления за проходилите моми!
И ние заминаваме за вилата за празниците, на всички весело изкарване и приятна почивка!

# 147
Здравейте,
Честита месечинка на Боримира на мама didi_p   bouquet!!! Да расте весело и здраво дете.

Ети, разгледах сайтчето ви. Супер е!!! Малкия Венци е такъв сладур. Дори наредих и пъзела /като малките деца  Mr. Green  Joy/. Браво!!!

Silvia_N и N_A_N поздравления за проходилите момиченца   bouquet!

Аз днес за първи път дадох попарка. Направих а с масълце и малко захар и бебо беше много гладен, но...  Sick. Не му хареса и това е. Трябваше да правя по бързата процедура пюре с бисквитка  Confused. Повече няма да повторя  Naughty.

# 148
еми аз пък се радвам за Христина Crossing Arms
даже и гласувах за нея!Само физиономията на Деси, след като разбра резултата(въпреки,че и нея харесвам) ми беше достатъчна! hahaha

# 149
  • София
Здравейте!Честито на всички месечинки!Аз също се радвам на Христина,че спечели newsm44.Тъпата селянка както я наричаше Катето Евро ги сложи в малкия си джоб и по интелект и по всичко.Едно обикновенно момиче надмина всички "VIP" персони.А да не говориме ,че Деси изобщо не може да приказва-като е известна личност ми трябва поне малко от малко да може да отговаря на въпросите които и задават.Ама то вярно интелекта няма нищо общо с таланта  newsm78 Joy И все пак да кажа,че нямах нищо против Деси-но много беше сигурна беееее!

Общи условия

Активация на акаунт