ЮЛСКИ мами обикалят и за форум време не оставят!

• 12 168
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз за това клипче съм шокирана от това, че тя се е навила сама да си изражда близнаците и много се впечатлих, че дава на момченцето си да суче между контракциите. Но това са естествени неща и въобще не я осъждам, просто аз не бих го направила по този начин по ред причини, някои от които са, че съм страхлива и не съм чак такава бунтарка.

# 166
Честито на днешните месечинки: Ясмин  Flowers Four Leaf Clover Киара Flowers Four Leaf Clover Николас Flowers Four Leaf Clover Мартин Flowers Four Leaf Clover Али  Flowers Four Leaf CloverДа са много здрави и слънчеви![/b]

Голямо браво и на проходилите дечица!
А моята Мария, голяма бъзла се оказа.Чувствам, че когато се държи за пръстите на ръцете ми и крачи, има моменти в които въобще не се отпуска на тях.Измъкна ли пръстите си обаче, спира моментално и започва да реве търсейки опора. ooooh!

Нарина, слагам Мимката на гърне непосредствено след ставане от сън и  някъде час след хранене.Все още обаче имаме мокри памперси.

Аз Брадърите не ги гледам, гледах само  първия в началото.С нетърпение обаче очаквам новия сезон на Survivor, предполагам, че ще е по-интересен от предния.  Peace

# 167
Maлии,2-рото излезе седалищно даже.И на мен и направи впечатление че детето суче по време на контакциите.  Shocked

Нарина и при нас денят беше семеейна идилия.Сутринта кафенце и пазар.Следобеден сън и дълга разходка из морската,вечеря.Ето и снимки от флората:

# 168
  • ES
Страшно клипче! Че защо никoй не и помогна на жената, сама си ги изроди като котка....до гърнето. Знам, че това е голяма мода на запад да си раждаш в къщи, ама голяма гадория. И нали ако бебето идва седалищно задължително е със секцио, тя как го изтърси. Нямаше ли опастност бебето да се задуши, макар, че те още дишат с пъпната връв.

Рени, ти си като едно от цветните скулптори на изложбата, след 5-6 години като те видят с Жалко, щете питат дали не сте брат и сестра

# 169
# 170
Добро утро,

мерси за поздравите вчера за 9те месеца Hug

Ясмин получи подарък- столче за хранене най-после - е още в събота го пробва де, ама трябваше да е част от тумбата на барбекюто Mr. Green

Ася/Slyncho
, познахме те - Мимката няма как да я объркаме каквато е сладурка  Hug

Нита, аз също съм с Хаук (Марлин4) - комбинирана и съм супер доволна Simple Smile

Попова, не е много променено положението Sad

# 171
  • ES
Рени, ти си като едно от цветните скулптори на изложбата, след 5-6 години като те видят с Жалко, щете питат дали не сте брат и сестра

Малее, Рени, как излязло името на сина ти.  ooooh!  Извинявай!   Praynig  Кирилициращи програми...Ама ти общия смисъл си го хванала.   Peace

# 172
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейтеее!
Eti, благодаря ти за информацията за магазините   bouquet! Благодаря и на всички, които се включиха по въпроса ми за сухите млека  Hug.
NAN, за съжаление не мога да ти помогна с форматите – гола вода съм... Embarassed
Isi kam, за рибата знам, че се препоръчва след 10-тия месец.
Майра, бързо и безпроблемно нанасяне в новото жилище!
Silvia N, радвам се, че бременността протича добре!
Gery to, дати от предаванията за детска кухня не помня, но мисля че са все в сряда.
Asyawavey Hug.

Все още давам чешмяна преварена вода само. Вяра пие много големи количества от нея.Сега се учи да пие от твърдия накрайник. Справя се, но като си науми, че не иска да пие от него, се дъпра...не ще да го види. В сп."Моето бебе и аз" има статия, в която препоръчват отказване от биберона и преминаване към чашка в периода 9-12 месеца.

Обувки за прохождане все още не съм купила.

И аз направих грис...по рецептата, споделена тук...и Вяра го хареса.

Аз съм в процес на усилено търсене на лятна количка...голям проблем имам, все кусури намирам...какво ще правя не знам. Мислех да не купувам лятна, че тя зимната ни тежи колкото някои летни, но...с нашите баири се убедих, че няма как да мина без тази покупка  Tired.

Весел ден!

# 173
Привет и от мен  Stop
Гледам,че наистина напоследък не пишем много,вкл. и аз де,но то с тези празници време за писане не остава. Embarassed
Честито на проходилите дами
Относно обувките за прохождане,аз харесах едни на Капчица,че много ми ги хвалеха,но пък и на К и К са мн. сладки,та не знам накрая какви ще взема. newsm78
Аз имам сериозен проблем  SadКриси от няколко дена почти не иска да яде-сутрин си изяжда цялата попара,на обед хапва 3-4 лъжички от пюрето,после хапва 1-2 бисквитки,следобедната закуска също я хапва цялата,но вечерта изпива максимум 140 мл. АМ.И се чудя защо така си намали дозите ,при положбение,че допреди 4-5 дена все не му стигаше и винаги ревеше след като свърши папуто. newsm78
Добрата новина е ,че вече минаваме само с 1 памперс за цяло денонощие.Изчаквам още малко да се затопли времето и ще почна и на вън да го изпишквам,а след това мисля да е само с гащи през деня.
Слънчев ден на всички.  bouquet

# 174
  • Sofia
Привет дами ,
много време не съм писала сега ще се върна да почета нямаше ни малко патувахме по баби.И ще пиша по темите а сега набързо.
Благодарим на всички които споделихте за обувчиците  Hug   bouquet  Hug
Да попитам мамите от София ходихте ли в новия детски магазин гледам ходите в Хипо този бил по добър ние тази седмица ще се замъкнем с татито до там.А ето го и него като координати :
http://www.piggyshouse.com/

има и тема пусната с мнения за него:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=173451.0;all

# 175
Здравейте мами!

Благодаря за поздравите за 9- те месеца на Марти!   bouquet

Искам да поздравя проходилите момиченца на Нан и Силвия! Честити ви ходещи крачета!  running

Аз от доста време не съм писала тук. По- новите мами не ме познават. Но аз от време на време ви хвърлям по едно око.  Laughing Wink

Ние сме добре, но имахме неприятности около Великден. Мартин падна много лошо и си удари главата. Бяхме няколко дни в болница. Сега вече е добре. Надявам се всичко да е отминало. 
Той няма още зъби, но често е нервен през деня и понякога вечер се събужда с рев. От 2 дни може да пляска с ръце и непрекъснато го прави.  Wink

Много поздрави на всички от нас с Марти и весели почивни дни!

# 176
  • Sofia
Ето ме пак  Blush
Браво на проходилите крачета на бебоците на N_A_N и Silvia N  Hug
isi_kam Незнам за рибата но аз тези дни мисля да дам че се записваме вече на кухня а там мисля/почти съм сигурна/ че дават  Peace
Ренито Давам си чешмяна преварена ако сме извън София Девин розов етикет не я преварявам обаче
Narina Аз основно я слагам за голямата работа и след сън така че не ни е често слагането на гърне и още мокрим пампите
didi_fiesta Споко ние почти 1 седмица от 210мл АМ минахме на 150мл и пюретата почти на половина по около 100-на грама само от 200гр ,но отмина сега вече пак си яде нормално като преди  Hug ще отмине

Гледам много бебоци не ядат попарата.И ние бяхме така прояде я с бисквитка вътре а сега яде без нея и по 3-4 сухара  #Crazy няма удържане на попара голямо е ядене  Joy

Също съм на мнение че всичко се манипулира в Брадърите.А кой колко му е сивото вещество със сигурност на Деси не е повече от на Христина  Naughty  иначе си нямах фаворит.

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 18:56 от mim_pl

# 177
  • Варна
Здравейте мацки Wink и бебоци
Ние позачезнахме малко,а и някакво странно настроение ме е обхванало,хич не ми се пише  Rolling Eyes
Не съм в час какво сте писали,ще почета да съм в запозната с новостите Mr. Green
Честито на Месечинките Hug Hug Hug

# 178
На мамите,които се чудят с какво да разнообразяват сутришната закуска,горещо препоръчвам царевична каша със сиренце и масълце.С една дума-бебешки качамак LaughingАлекс,който е толкова злояд,направо омете огромна купа днес.

# 179
Tizija на коя фирма е въпросната каша  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт