Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 29 396
  • 570
  •   5
Отговори
# 45
Mama Ru
проследете в Спиди номера на пратката, при мен имаше същата ситуация- намерих пратката си в офис на Спиди и отидох на място.

# 46
Благодаря за съвета. От Спиди нямам съобщение, така че ще видя на сайта има ли нещо и ще питам на място в понеделник.

# 47
DHL имат и контактна форма в сайта. Пиши им там.

# 48
Писах им, полза 0.
Mama Ru
проследете в Спиди номера на пратката, при мен имаше същата ситуация- намерих пратката си в офис на Спиди и отидох на място.
Златна си, ама късно.
Оказа се, че днес е била в Спиди и куриер на Спиди "Неуспешен опит за доставка" и "Върната в офис".
В 10:09 никой не е звънял на телефона, нямам и съобщение от Спиди, в 17 върната в офис! Утре не вярвам за работят, но в понеделник какво ги чака!!! И никъде няма информация.

Е, аз ако знаех щях да стоя пред входа, да видя в офис... Срещу въпросния куриер в понеделник ще пусна жалба за несвършена работа и лъжа.

# 49
Mama Ru, за мен виновни бяха DHL, защото така бяха разпечатали товарителницата,че не се виждаше края на телефонния ми номер, така Спиди не могат да се свържат с мен. А аз започнах да ровя след като видях, че съм "сменила" адреса. Служителя в офиса доста трудно намери пратката, но все пак успях да я взема.

# 50
И аз се върнах от офиса - моята пратка се оказа в централния им офис, запечатана и вече не мога да я взема до 5 януари.
Адресът ми беше само улица и номер, без блок, вход, телефон. Служителката каза, че от ДНЛ влизали в България с непълен адрес и БЕЗ телефон на получател!!! Така ги приемали, правели неуспешен опит за доставка, връщали ги в централен офис, след което отправяли молба за съдействие за намиране контакти на получателя или негови близки, за да го уведомят, че има пратка и да си я вземе от офиса!!? Ами идиотия е! Как ще приемаш пратка без точен адрес и телефон? И още нещо. На 22.12 в същия офис имах следния разговор с колежката й:
- Извинете, вие ли сте партньори на DHL, чакам пратка от Тему и пътува с тях?
- Ние не работим вече с Тему, само с Шейн.
- Пратката тръгва от Германия и е с DHL, на територията на България вие ли поемате от ДНЛ?
- Не знаем на кого ще я разпределят като влезе в страната.
- Добре, ако е с вас как да я очаквам - с куриер, в офис или в кутия?
- Ако ни я дадат ще ви се обади куриер или ще получите СМС.
Ако въпросната некомпетентна служителка, ми беше потвърдила, че DHL предава на тях, щях днес да търся в техния сайт. Щях да отида в работно време 12-13 часа в офиса, да видят, че адреса е неточен, да дам телефон и да се разберем къде да се видя с куриера или да отида до главния офис в 17 и да я получа там. Е, не. Ами виновни са:
1. Приемат пратки без телефон на получател и пълен адрес!
2. Служителите им в офис не са наясно, че са партньори на DHL
3. Никъде не се отразява след влизане в страната, че е при тях. В Тему си стои DHL като куриер и проследяването спира до тук.
Момичета, ако имате пратка с DHL, посетете офис на Спиди и нека добавят в товарителницата телефон и пълен адрес, че да си спестите нерви и време.

# 51
  • София
Тази служителка...
Последният робот беше от европейски склад (Полша), изпратен с DHL, получен без никакъв проблем със Спиди. Получих съобщение да чакам куриер, пренасочих към офис... И адрес имаха, и телефон.

# 52
Спиди ще я докарат не dhl. Този търговец често праща пратки без написан мобилен номер на купувача. Свържете се със Спиди и добавете номер .
Ами, на сайта им стигнах до чат с робот, който не може да им отговори нито какво значи, че адресът е променен по мое желание, нито на какъв адрес ще я засилят. Едно си баба знае, едно си бае. Обеца на ухото, друг път да не пазарувам от местни складове, които се обслужват от въпросната фирма. На телефона не отговарят, не иска да ми даде чат със служител, та дано накрая си получа пратката. Със Спиди ще е чудесно, само да стигне до мен. За първи път ми е това чудо, до сега от Тему всичко идваше без засечка, но и без тези хамериканци

Ботът на DHL повтаря като изоглавен: "За да проследите вашата пратка въведете..."

# 53
При мен утре май ще е ден за пратки - три са в София, има още една, която вероятно ще бъде актуализирана до няколко часа - почти е тук.
Обаче вчера пак ходих да търся по кварталите - на края на града, до забутан малък хранителен магазин, където никога не бях ходила... Не е възможно непрекъснато да са заети по-близките кутии...

# 54
Mama Ru, не се ядосвай, доколкото можеш. Не са виновни от Спиди (е, като изключим некомпетентната служителка, ама такива има навсякъде). Действително пратки на DHL не само от Temu, а и от другаде из Европа, идват в България обикновено с непълен адрес и без телефон на получателя, нещо самият им формуляр на DHL не позволява да се отпечата - така са ми обяснявали на мен от Спиди. Затова си свали приложението на Спиди и в него получаваш съобщения за всяка пратка за теб, следиш си с тракинга, ако трябва, през приложението си допълваш адреса, пренасочваш, отлагаш или каквото ти е нужно.
Наистина е неприятно, но важното в крайна сметка е, че телефонът ти е тук и в понеделник ще си го вземеш. Flowers Bouquet

# 55
  • София
На мен ми изписа, че пратката ми е готова за получаване и трябва да си я взема от Експрес Уан възможно най-скоро, а в сайта им няма офис или кутия и от която да я взема, само пише Депозирана в център за колети.

# 56
И аз имам някакви странни надписи в профила в Тему.

Скрит текст:

Явила се е някъде-си тази нощ в 1 часа, но вече съм под пара да си я търся. Rolling Eyes

# 57
Едва ли ще имаш успех. Днес е официален почивен ден. Експрес1 по принцип не работят в събота и неделя и днес едва ли ще ги намериш. Но успех.

# 58
Вчера на сайта на Спиди пишеше, че ще приемат пратки, които ще разнасят на 5.01. До колкото схванах съобщението - пристигащи от чужбина. Вероятно и с другите куриери ще е така - за нас са почивни дни, но не и за света 31.12-4.01, има ми полети и доставки, някой трябва да ги приеме.

# 59
Влезте си в поръчката и най-отгоре, където е отбелязан куриера натиснете за повече информация, там ще ви излезе къде е пратката.
Това е на Бокса, но пак е на същия принцип. В дясно "Подробности в..."

Може пък някой от обектите, в които ги оставят да работят днес.
Експреса са номер 1 просто.

Много ме бъркат още тези цени в евро. Все още си мисля, че нещото е на много изгодна цена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт