Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 053
  • 578
  •   3
Отговори
# 75
Пускате връщане на нещата от една поръчка, след това като пуснете връщане на друга поръчка системата ще ви попита искате ли да добавите към първото връщане, но дори и да не го направите, вие така или иначе имате право на едно безплатно връщане от всяка поръчка, според мен по лесно е да ги върнете заедно. А каква сума ще ви върнат, ще видите веднага при самата заявка за връщане.
... и можеш да се откажеш да върнеш някои неща или дори всичките, като всеки път започваш отначало да следваш стъпките за връщане. Също така, ако си забравил/а да върнеш още нещо (пратката все още е при тебе), можеш да откажеш връщането дори и след като са ти дали товарителницата. След това започваш отначало.

# 76
Искам да попитам, тези които са получавали пратки по суша.След Казакстан,коя дестинация следва?

# 77
А как опаковате нещата за връщане?До сега не ми се е налагало и сега се замислих покрай вашата дискусия.При мен пристигат в обикновени пликове опаковани,рядко нещо в кутия и съответно в общ плик на доставчика.Всичко се хвърля след разопаковане.

Не хвърляйте индивидуалните опаковки на артикулите с баркода, изискването е артикулите да са опаковани в тях, и отделно всички заедно в една торба, аз лично ползвам същата, обърната на обратно!

# 78
Искам да попитам, тези които са получавали пратки по суша.След Казакстан,коя дестинация следва?
Двете ми поръчки по суша бяха доставени за около 28-30 дни. Ето след Казахстан едната поръчка
Скрит текст:

# 79
Malaszewicz - Източна Полша, близо до границата с Беларус

вторник,вторник
30 декември 2025, 04:11,30 декември 2025, 04:11,
Entry documents obtained, entering the EU.
понеделник,понеделник
29 декември 2025, 06:25,29 декември 2025, 06:25,
Arrived at Malaszewicz
четвъртък,четвъртък
25 декември 2025, 13:48,25 декември 2025, 13:48,
Отпътуване от центъра
четвъртък,четвъртък
25 декември 2025, 12:48,25 декември 2025, 12:48,
International transit-arrive at the EU border in 1 day.
сряда,сряда
24 декември 2025, 05:48,24 декември 2025, 05:48,
International transit-arrive at the EU border in 2 days.
вторник,вторник
23 декември 2025, 11:49,23 декември 2025, 11:49,
International transit-arrive at the EU border in 3 days.
понеделник,понеделник
22 декември 2025, 08:45,22 декември 2025, 08:45,
International transit-arrive at the EU border in 4 days.
неделя,неделя
21 декември 2025, 12:17,21 декември 2025, 12:17,
Международен транзит-пристигнал в Казахстан
неделя,неделя
21 декември 2025, 04:19,21 декември 2025, 04:19,
петък,петък
19 декември 2025, 10:15,19 декември 2025, 10:15,
четвъртък,четвъртък
18 декември 2025, 09:17,18 декември 2025, 09:17,
сряда,сряда
17 декември 2025, 10:04

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 18:09 от bgladybg

# 80
Ей сега Бокса ми заредиха още една пратка. Та, ако някой чака нещо в София, може и да го огрее. По-късно през деня едва ли ще зареждат пратки.

# 81
Аз още чакам 4, искам да изляза за всички, а не само за една... Ако ги сложат в кутията по тъмно, няма да ги взимам днес.

Имам една единствена пратка по море (не по суша) и ми дадоха крайна дата 5-ти март, но на мен ми се струва, че ще дойде другата седмица. Освен ако не разчитам проследяването правилно.
А тези по суша са в Малашевиц (каквото и да е това) - предполагам, че ще дойдат скоро.

# 82
И в провинцията разнасят днес, току що и аз получих пратка в с бокс нау.

# 83
Сега взех 4-те пратки - остана ми само онази, за която се оплаках, че е далече.
Всъщност, всичко е точно, май няма да се оплаквам от артикулите. Само фъншуйската ми жаба е нещо грозна, но май си е такава, а не е дефект:

Глазирана ваза - харесва ми, на живо е дълбок лилав цвят:

И гривната ми е красива - флуорит с градиращ цвят, камъните са много добре подбрани. Приличат на старите бонбони виолетки. Има и кутия, единственото, което не ми харесва, е че е вързана с един мизерен прозрачен ластик. Като се има предвид, че са се постарали за останалото, това е разочароващо.

И това пристигна, скоро ще го изпробвам:

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 16:28 от pppqqq

# 84
  • София
А как опаковате нещата за връщане?До сега не ми се е налагало и сега се замислих покрай вашата дискусия.При мен пристигат в обикновени пликове опаковани,рядко нещо в кутия и съответно в общ плик на доставчика.Всичко се хвърля след разопаковане.

Използвам плика с който съм ги получила, не махам и не залепям нищо на него. Записвам номера само ако имам повече от една пратка за връщане да не ги объркам.
Губили са ми пратка само веднъж и тогава беше опакована в чисто нов черен плик, връщах юрган и беше огромна.

А като заявим връщане какво следва?
Получаваме код от самия ТЕМУ за връщане, който го вкарваме в BoXNoW, ли?

Четох на първа страница, но там не стана изцяло ясно.

# 85
  • На изток от Ада
Запис . Благодаря за темата!
Имам пратка в бокса три блузи

# 86
shivani
1. Заявяваш връщане в Тему. Дават ти код.
2. Опаковаш продуктите, които връщаш - първо в оригиналната им опаковка, след това в големия транспортен плик. Обръщаш го на опаки, залепяш го добре. Аз си лепя етикет (ученически) с кода на плика.
3. Отиваш да най-близката кутия на бокс Ноу, набираш кода от Тему и оставяш нещата в кутията, която се отвори.
4. До 48 часа ще получиш парите по банкова сметка или като кредит. Начинът на връщане на средствата  понякога може да се избира, друг път - не.

# 87
Не винаги е 48 часа. Понякога са 5/6 дни. Ако искаш по-голяма кутия, звъниш на БоксНау. Сега едва ли ще те отразят, обаче. Както и следващите дни. Звъни се предварително. Ако не ти се събере е кутията, анулираш връщането и започваш отначало.

# 88

Пакетът ми с ЕкспресУан.
Къде точно е, нямам идея, затова пък проследяването им е блокирало.

# 89
  • На изток от Ада
https://share.temu.com/uIICaRLA9oB жълта блуза приятна е,  отговаря на размер.
 https://share.temu.com/kBysczCg1uB блуза с пера нарисувани . Също приятна отговаря на размер.
 https://share.temu.com/eIrUVfi5KzB блузка с коте. Добре е, но за пролет есен

И аз чакам една пратка с експрес уан

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 19:34 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт