Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 053
  • 578
  •   4
Отговори
# 60
Имате ли корекции на цената? За целия декември от десетина пратки няма и два лева да съм събрала.
И някой има ли мнение за това кошче за боклук, ако случайно е поръчвал или го е виждал на живо. Изглежда ли добре като на снимката? И има ли проблем с доставката?
 https://share.temu.com/FOFkXhkmilB

# 61
Сигурни ли сте, че днес е почивен ден - имам 4-5 пратки за бокс, които са се придвижили от София до Плевен днес. Може пък да ги сложат в кутиите...

# 62
Боксът разнасяха на 24, може и днес да разнасят. Спиди със сигурност няма да работят днес, писали са го почивен ден. За Еконт, Експрес 1 - не съм проверявала.

# 63
Имам пратка в Бокса, пристигнала е тази нощ, ще я взема към обяд.

# 64
И аз имам пратка в Бокса, явно работят

# 65
Може да е от полза за някого - качвам екранна снимка на съобщения във Вайбър от Експрес уан.
Скрит текст:

# 66
Сега дойде първата, но е много далече, а всички сме заети. Оплаках се за всеки случай, ботът ми даде 5 евро. Писах "благодаря" и той ми даде още 5... Понякога не ми дава нищо, когато се оплаквам, така че не възразявам.

# 67
И аз снощи имам заредена пратка в БоксНау. Едва ли тази вечер ще зареждат нови. В София май след 20:00 ч почват да зареждат. Ама днес може и да работят от по-рано. Знае ли ги човек. Еконт днес са до 15:00 ч

# 68
Май всичко работи освен Спиди, те големи гъзари излязоха, по Коледа 5 дни почивка, сега пак 5, пък че пратките им висят и те по 5 дни по складове и офиси, не им пука особено. Като видя, че някой сайт доставя с тях, направо ми се отщява.

# 69
Аз до тук проблем с тях не съм имала. В страната от един град до друг пратките пристигат за по-малко от 24 часа. Последно пратих документ на 22.12 около 15-15:30, на другия ден до обед (преди 12) беше получен/ доставен на адрес.

# 70
  • Сред мелниците
Да споделя и аз малко от моя /жалък/ опит. Става дума за купете три неща и т.н.

След първата ми поръчка в Тему ,от  която върнах няколко артикула , получих кредит .
Още абсолютно неука, ми излезе оферта,  да купя три продукта с мнооого голяма отстъпка.
Както се оплаках,   без изобщо да разбирам как работи това, поръчвах, плащах  поръчвах, плащах няколко пъти .
Днес седнах да си сметна какво се е получило .
Пазарувала съм за реално платени 155 лв като тук е и кредита от върнатата първа поръчка. Общо четири поръчки.
Сумата на всичко купено , по цени от сайта в онзи момент не искам да смятам, но на последната поръчка ми е дало отстъпка от 104 лв.
Част от едната поръчка  пътува по суша и още не е при мен, но със сигурност ще я задържа.
Това в случай,  че на някого му е полезно.

Сега, имам чуденка,  по тази комбинация от 4 поръчки , искам да върна доста неща. на обща стойност около 90 лв.
Дали изобщо ще ми възстановят тази сума 90 лв при положение ,че за нея никакви отстъпки не са приложени? И  Понеже всички те са омотани в едно и също условия идея си нямам как да процедирам. Да им пиша ли мейл или да опитам през чата . Доста е объркано , защото ще връщам различни неща от различни поръчки .

# 71
Пускате връщане на нещата от една поръчка, след това като пуснете връщане на друга поръчка системата ще ви попита искате ли да добавите към първото връщане, но дори и да не го направите, вие така или иначе имате право на едно безплатно връщане от всяка поръчка, според мен по лесно е да ги върнете заедно. А каква сума ще ви върнат, ще видите веднага при самата заявка за връщане.

# 72
А как опаковате нещата за връщане?До сега не ми се е налагало и сега се замислих покрай вашата дискусия.При мен пристигат в обикновени пликове опаковани,рядко нещо в кутия и съответно в общ плик на доставчика.Всичко се хвърля след разопаковане.

# 73
  • Сред мелниците
Аз съм връщала само веднъж, бяха текстилни неща и всички ги сложих в голям здрав плик,  малко го стегнах да не се лашкат вътре и да го скъсат , лепнах им кода и това е.
ако има разни твърди неща, вероятно малко кашонче?

# 74
  • София
А как опаковате нещата за връщане?До сега не ми се е налагало и сега се замислих покрай вашата дискусия.При мен пристигат в обикновени пликове опаковани,рядко нещо в кутия и съответно в общ плик на доставчика.Всичко се хвърля след разопаковане.

Използвам плика с който съм ги получила, не махам и не залепям нищо на него. Записвам номера само ако имам повече от една пратка за връщане да не ги объркам.
Губили са ми пратка само веднъж и тогава беше опакована в чисто нов черен плик, връщах юрган и беше огромна.

Общи условия

Активация на акаунт