Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 094
  • 579
  •   9
Отговори
# 15
likeawind, при мен сумите са същите, но в евро.

# 16
  • Пловдив
И аз минах в евровата версия, написах claimcredit и ми дадоха оферта с покупка 80+ евро, ще ми върнат 26 евро. Но не се възползвах, че не ми се струва изгодна.

# 17
Още снощи забелязах, че ми го няма кредита, минах в евро и се появи. Не знам цените дали са по-високи. Нямам и връщане на кредит, но като ви слушам, е неизгоден. Еххх, а спомняте ли си “харчиш 100 лв и връщат ти 80 лв”? Какви времена бяха 😃

# 18
VaniaK, баш по това време миналата година открих кредита 100/80. Ех, че хубаво бешеее. Засега на мен ми е по-изгодно да изхарча останалите купони с 50 процента отстъпка. От февруари ще му мисля...

# 19
И на мен тази сутрин ,ми се превалутира кредита .

# 20
Някой да е проъчвал ютия или парогенератор от Тему? Ще се радвам на отзиви.

# 21
И аз имам връщане на кредит в евровата версия.

# 22
VaniaK, баш по това време миналата година открих кредита 100/80. Ех, че хубаво бешеее. Засега на мен ми е по-изгодно да изхарча останалите купони с 50 процента отстъпка. От февруари ще му мисля...

Да, и на мен. Точно след Коледа ми го пуснаха и така до лятото. От тогава - няма и няма.

# 23
  • София
Има купони, които са почти толкова изгодни. Робота за прозорци го взех с кредит и излезе 80 лв. (от 120), а съвсем скоро пак купих робот с купон и ми излезе 90 лв от 130.
Снощи Бокснау са ми заредили пратка, която трябваше да дойде най-рано на 6-и. Супер бързи.

# 24
и няма връщане към лева. ами добре, че бяха коректни и обърнаха кредита от лева в евро

# 25
И аз минах "принудително" на евро,купони,кредит всичко се превалутира нормално.
Аз днес получих две пратки с доставка 9 януари с бокса,а имам две с днешна дата в експрес уан дето ще получа кой знае кога.Нашите хем са ми близо,хем са страшни мотльовци и двата им куриера.

# 26
Не можах да разбера защо беше тази паника, че кредита щял да изгори, че да го харчим до 31ви, при положение, че сайта е толкова добре настроен към потребителя относно връщане на стоки и суми, и едва ли им е минавало през ума изобщо да го направят това.

# 27
All Seasons - да благодарим на много от потребителите, които писаха до Тему ( някой беше споменал, че съобщението, което изкача на екрана на приложението е цитат от неговото писмо). Отначало нито съпорта имаха информация, при смяна се губеше кредита и т.н.

# 28
Не можах да разбера защо беше тази паника, че кредита щял да изгори, че да го харчим до 31ви, при положение, че сайта е толкова добре настроен към потребителя относно връщане на стоки и суми, и едва ли им е минавало през ума изобщо да го направят това.

Защото никой не знаеше какво може да се случи. Те и Тему не знаеха, че минаваме към еврото. Разбира се, всеки решава сам за себе си какво да прави. Аз казах, че моя ще го изхарча за всеки случай. Не успях целия и сега няма да се напъвам, обаче пък имам от хубавите купони и до 60 дни не е зле да си ги изхарча:

# 29
  • София
Още вчера се съгласих да мина на евро, днес ми се появи кредита в евро, но claim credit не работи, rebate100 дава само по 10 евро отстъпка на поръчка. Ще чакам.

Общи условия

Активация на акаунт