Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 30 704
  • 578
  •   8
Отговори
# 195
Може да се направи поръчка като се смени името, телефонът и адресът. Но имелът няма как да бъде сменен. Поръчвала съм на приятелки като въвеждах техните данни в Добави адрес, но аз им казвах кода за кутиите на Бокснау или пращах  екранна снимка на съобщението от Български пощи. Хаквали са ми дебитна карта с 80 лв. и след това взех мерки. Разправия е - пишеш жалба до банката за неразпознат превод, сменяш картата... Беше хакнат номерът на картата, не съм си губила телефона.

# 196
  • Бургас
Здравейте, интересувам се някой да е поръчвал буркани стъклени за ориз, макарони по големи да са, не за подправки.

# 197
Здравейте, интересувам се някой да е поръчвал буркани стъклени за ориз, макарони по големи да са, не за подправки.
Моя приятелка скоро си купува такива от Пе..ко - мн хубави и за 5-6лв/бр, мисля че каза..

# 198
И аз съм поръчвала дървен пъзел с мой колаж, дойде много хубав, с интересни части

Би ли споделила подробности- какъв размер, цена?

Цената беше 18 лв (месец март) размер 27,94/27,94см

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 23:54 от Neli94

# 199
Някой да препоръча уред за лимфен дренаж и масаж на лице? Не механичен, а електрически.

# 200
Само на мен ли ми се струва, че от както монахме в евро цените, като че ли са по-високи на някой неща? Търсих украси за Великден, ами те тук има на по-нормални цени да не говорим, че вече половината се изпращат по суша.

# 201
Аз пък гледах играчки за елха, мислех да взема, ако има разпродажба, но няма. Обаче вчера и днес взех 30-40 евроцента от корекция на цената 🤣.

# 202
Признах ги от Тему. Вече два дни имам корекции от по 1 стотинка и ми възстановяват по един евро цент. Satisfied

# 203
  • София
Признах ги от Тему. Вече два дни имам корекции от по 1 стотинка и ми възстановяват по един евро цент. Satisfied
А на мен са ми смъкнали минималната сума за поръчка - 12 евро е.

# 204
Мисля,че на всички профили е 12 евро вече.

# 205
Попаднах на статия за китайските пратки и 3 евро. От Агенция митници, уточнили, че 3 евро е на артикул, а не на пратка.
https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/kray-na-bezmitniq-shop … a#google_vignette

# 206
  • София
А Евронюз специално уточняват, че е на пратка, а не на артикул - https://www.euronews.com/my-europe/2025/12/12/eu-countries-agree … -imported-parcels

"The decision, effective from 1 July 2026, applies per parcel, not per item, meaning that if a customer buys three items shipped together in a single parcel, the tax will be €3"

Какъв е смисълът през няколко страници да дъвчем едно и също?

# 207
Наистина е много досадно. Ще разберем след  6 месеца.

# 208
  • Асеновград
Снощи пуснах поръчка 1 с €, и установих, че вече я няма опцията в приложението, да не запомня картата. Друг забелязал ли го е?
Последните седмици нямам корекция на цена, явно съм пазарувала супер изгодно Simple Smile или цените са нагоре.

# 209
  • София
В момента телефонът ми е далече и се зарежда, но отворих Тему от лаптопа и от настолната версия има опция да се изтрие картата. Който иска да я изтрие и не може от телефона, просто да влезе през лаптоп/компютър.

П.П. Току-що проверих в телефона – може да се изтрие.

Общи условия

Активация на акаунт