Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 474
  • 769
  •   5
Отговори
# 285
  • Димитровград
Най вероятно е такса превалутиране. В пиб е 25ст на 100лв/ сега в евро не съм гледал/.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:19 от papaone

# 286
Аз правя поръчки през ден, не ми взимат повече пари.

# 287
  • София
Декември месец връщах продукти и вече втора седмица стои статус,че не са върнати още.Някой имал ли е такъв проблем?
Поискайте си парите, ако няма движение ги връщат.

ПИБ са за КЗП, ако наистина имате такси за превалутиране.

# 288
Аз плащам с Револют или Ейпъл пей и никъде нямам такива такси за превалутиране или изобщо други такси. Единствено месечната за поддръжка на картата ми в Уникредит.

# 289
Декември месец връщах продукти и вече втора седмица стои статус,че не са върнати още.Някой имал ли е такъв проблем?

Поисках си ги парите,но ми искат видео,че наистина съм сложила пратката в шкафчето,а аз естествено нямам такова.За напред при всяко връщане ще снимам.Това ми е за урок.

# 290
  • Димитровград

Това е от декември, след 1 януари не съм поръчвал

# 291
Някой да е поръчвал този епилатор https://share.temu.com/HxoEJW63BpB Търся нещо малко и лесно преносимо.

# 292
  • София
Откакто минахме в евро, някой получавал ли е промоция за % намаление на артикул? Че си чакам за един пуловер и се чудя, дали не са го премахнали това, защото ми предлагат само купони, които не ме устройват със сумата на покупка.

# 293
Нормално е през декември да са ви удържали такса превалутиране. Пазарували сте през евровата версия на сайта на тему и банката си ви е таксувала. От 1 януари няма превалутиране.

# 294
  • София
нямам такова.За напред при всяко връщане ще снимам.Това ми е за урок.

Е това вече са глупости, свалете си приложението на BoxNow и вижте какъв е статуса на пратката, имат видео наблюдение, ако сте оставили шкафчето празно ще го има снимано.

Един път са ми губили пратка, върнаха ми парите веднага.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:19 от nad_tab

# 295
  • Бургас
Някой да е поръчвал този епилатор https://share.temu.com/HxoEJW63BpB Търся нещо малко и лесно преносимо.
Това е самобръсначка. Шма същата форма и с епилотор. И двете вэршат работа,  но скубещото не е нещо уау.

# 296
Взех си двете пратки с дреболии. Получих първата си мартеница за годината - в подаръчна кутия:

# 297
Откакто минахме в евро, някой получавал ли е промоция за % намаление на артикул? Че си чакам за един пуловер и се чудя, дали не са го премахнали това, защото ми предлагат само купони, които не ме устройват със сумата на покупка.
Преди 2 дни ми намали продукт с 30 процента.

# 298

Поисках си ги парите,но ми искат видео,че наистина съм сложила пратката в шкафчето,а аз естествено нямам такова.За напред при всяко връщане ще снимам.Това ми е за урок.
Изпратете нещо на някого или на себе си и снимайте. Егати тъпото. Сещам се една снимка, която се въртеше много преди време- от Амазон искат доказателство, че човекът не си е получил пратката и той беше снимал празната си ръка.
Аз от месеци не бях поръчвала, снощи пуснах една поръчка с неща предимно за кучето и май това ще е, като ви чета. Дано направят складове в Европа.

# 299
Pppqqq дай линк към тази мартеничка много е сладка

Общи условия

Активация на акаунт