Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 38 073
  • 759
  •   6
Отговори
# 270
не обновяват статусите на поръчките. преди малко направо получих кода за бокс нау да я взема - а до сутринта още беше предаване от митницата

# 271
Декември месец връщах продукти и вече втора седмица стои статус,че не са върнати още.Някой имал ли е такъв проблем?

# 272
Бокс нау пак не са ми доставили в правилната кутия - преди празниците ги разбирах, защото сигурно са били много заети, но сега едва ли е толкова натоварено. Две пратки с много дребни артикули. Или ще ги взема утре, или довечера - сега няма кого да помоля да ме закара, а е далече да ходя пеша... До утре може да дойдат още и кой знае къде ще са...

# 273
  • София
Моята пратка, която ми изписа, че е готова за взимане на 31.12 още не е пристигнала. Постоянно ме заплашва да ходя да си я взема, а от Експрес Уан ни вест, ни кост. По телефона след 12опита за звънне два дни, вчера ми вдигнаха и ми казаха, че била в централен офис и да си чакам смс, като е в пуп-а.
Яд ме е, защото вече им мина времето и трябваше поне на 4 пратки да получа възстановяване за забавяне.

# 274
Току що от Бокс нау ми съобщиха,че върнатата от мен пратка е загубена и да си искам парите от Тему......

# 275
Преди малко с този код ми отключи купони за 200лв при покупка на 2 артикула.
Във фейсбук ми попадна, една инфлуенсърка го промотира.
dxj6875

Благодаря 😊 и на мен ми даде два продукта. Уж щеше да ми върне парите обаче тц един купон за 5€ имам без изискване за стойност на поръчка и 42 други (20 броя от 5.14€ за поръчка > 100€). Нещо не разбрах, а явно много съм говорила с бота и не ми дава да питам.

Редактирам се видях още един за 0.49€ без изискване за поръчка. Явно в планината с кодове съм го пропуснала.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 12:30 от Jolinar

# 276
Моята пратка, която ми изписа, че е готова за взимане на 31.12 още не е пристигнала. Постоянно ме заплашва да ходя да си я взема, а от Експрес Уан ни вест, ни кост. По телефона след 12опита за звънне два дни, вчера ми вдигнаха и ми казаха, че била в централен офис и да си чакам смс, като е в пуп-а.
Яд ме е, защото вече им мина времето и трябваше поне на 4 пратки да получа възстановяване за забавяне.
И при мен беше същото. Снощи най-накрая получих съобщение от експрес.

# 277
  • На изток от Ада
Имам пратка която е в хуб в града.

А пратката по суша е в митницата на 27 11 поръчана.

# 278
На мен все още ми дава купони по 5 евро (10 лв) без минимум. Днес ми даде 4 (т.е. като горната оферта, но в жълтото поле пишеше 20 евро).
Проблемът е, че на единия профил имам много такива купони (и ги ползвам, като пусна поръчка за множество дребни артикули), а на другия профил ми дава карти за отстъпка (и го ползвам за по-скъпи неща). Щеше да е хубаво да са на един профил, като преди.

# 279
Някой дали си е купувал дигитална фоторамка от Тему? Ще се радвам, ако споделите линкове и отзиви.

# 280
И аз имам забила пратка без нов статус и от 8/9 дни чака предаване към Еконт. Имам още време до крайния срок. По принцип не искам да ми връщат парите, а да си взема нещата. Те всъщност са частични неща от 5/6 пратки обединени в една и поръчани с изгодни купони. Не ми се занимава пак да ги търся и да смятам кое ми излиза най-изгодно.

# 281
Оф, аз въртоглава станах с нагласяне на поръчки последните дни. Пусна някакви купони и въртях сто неща да пусна четири поръчки. Накрая видях, че станаха над 400 евро и лошо ми стана. Ако ги пуснат с експрес, канселирам.

# 282
Аз пък сега изчиствам (т.е. поръчвам) всички дребни неща от списъка и от количката, защото после няма да може. Като щипки за документи, щипки за шал (или за дреха - не съм сигурна, че ще ми харесат, но отдавна ми стоят в списъка), разни дреболии за рисуване, дребни изделия от минерали, керамични поставки за четки (или пръчки за хранене, ако използвате) и т.н.

# 283
Някой забелязал ли е движението на парите си след плащане в Тему  ?

Всеки ден когато съм купувала нещо от там ми взима суми от порядъка на 2-3 е , обработени от банката като разход в Тему .Но не са част от поръчката .
Тези " бонуси " няма как да са току така

# 284
Извинете, как поискахте офертата от чата бота? Няколко пъти съм опитвала и сякаш не разбира какво искам. Само отговаря, че офертата е на случаен принцип,  да проверявам редовно и това е.

Ако преди сте имали добри оферти за промоции чрез съобщенията в приложението, върнете се към тях - "хващат" още. Така на мен ми даде купони, при покупка на 1 артикул.
На другия ми профил, където не получавам такива съобщения, декември ми бяха върнали връщането на кредит, а след преминаването към евро отново стана невалидна тази промоция. Та си я поисках от чат бота и чрез неговия път за достъп се получи - вече два пъти поръчвам така, макар и не толкова изгодно. Връща ми 18 евро при поръчка от 45 евро. За сравнение в лева ми връщаше 180 лв. кредит при при поръчка от 220лв.
Просто поисках да се включа в събитието с връщане на кредит. Ако се прави, че не ме разбира и ме мотае, се обяснявам  до постигане на целта или докато имам нерви.

Общи условия

Активация на акаунт