Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 42 772
  • 851
  •   4
Отговори
# 330
В момента, в който пратката тръгне, вече знам в кой автомат ще бъде.
Това е далеч преди да попадне про Бокс нау.

Това не е вярно. Никой не знае къде ще бъде. Да, има зададен автомат по подразбиране, но после си ги слагат, където искат. Просто имате късмет, че на куриера му е кефнало да зареди във Вашия бокс.

VaniaK точно така е в бокс нау. коментарът е: ако толкова не можете да си ги вземете ( от другия край на града) - пренасочете към кутията която искате. един път се бях заял и правих два пъти пренасочване, докато дойде наблизо.

Много са нагли. Да си направят един склад в центъра на всеки град и да се редим на опашки да си вземем пратките. За какво са тия кутии по кварталите? Да опознавам други улици и места, докато си търся пратката? Обаче с български изпращач не смеят да сменят произволно кутията. Пратките ми от Озон си идват, където съм ги поръчала.

# 331
  • На изток от Ада
Аз с бокса нямам проблем,  слава богу!  само веднъж беше в друг квартал.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 19:33 от nasito8988

# 332
  • София
Скрит текст:
Аз също имах проблем с мястото на вземане - все ме пращаха тук и там. Накрая писах на ТЕМУ, че искам да ми се праща САМО на еди кой си адрес - написах адреса на бокса и в профила си сложих точно този адрес. Оттогава няма грешка - доставят ми всички пратки в бокса до в къщи.
В моя адрес в Тему буквално номерът на сградата е и номер на адрес на бокса, но няма, пращат си ме пак през девет села в десето. Дори и след изрично пренасочване.

Пишете на ТЕМУ, че искате да ви се доставя точно в този бокс и никъде другаде.
Пробвайте!

# 333
  • Асеновград
Скрит текст:
Аз също имах проблем с мястото на вземане - все ме пращаха тук и там. Накрая писах на ТЕМУ, че искам да ми се праща САМО на еди кой си адрес - написах адреса на бокса и в профила си сложих точно този адрес. Оттогава няма грешка - доставят ми всички пратки в бокса до в къщи.
В моя адрес в Тему буквално номерът на сградата е и номер на адрес на бокса, но няма, пращат си ме пак през девет села в десето. Дори и след изрично пренасочване.

Пробвайте!
Пробвано е , не става. Както и с избора на куриер. А и не случайно по горе се написа. Пратката тръгва с верен адрес, а се доставя в друг автомат различен от посочения. Оправданието ,че нямало места в автомата......

# 334
Здравейте! Някой с добър отзив за зъбен душ?

# 335

Това не е вярно. Никой не знае къде ще бъде. Да, има зададен автомат по подразбиране, но после си ги слагат, където искат. 

Вярно е. И веднага пиша на съпорта на Бокса и пренасочвам, ако не ми е удобно мястото. До 1 час получавам известие, че пратката е пренасочена. Само веднъж беше пълно и сложиха в малко по-далечен бокс. Не е до късмет, иначе щях да пускам тото.

# 336
Сигурно над 60 пратки имам с бокса и знам какво говоря. Дала съм пощенски код на правилната кутия, по подразбиране (някакво си тяхно) пратката се шипва с друга съседна кутия (с един пощенски код са). Пиша им да я сменят, сменят я и накрая пак идва в грешната. И пиша на скандал, сменят я пак. Ей така са ме мотали по седмица….

# 337
Аз обиколих града да си събера пратките, след като се прибрах, получих съобщение за още една - на един от адресите, където ходих. Сигурно са изчакали да прибера пратката, за да сложат другата...
Имам огромно количество дреболии, не знам дали си струва да ги изброявам в темата.
Ето нещо по-едро, което ми харесва - кутия за етерични масла от бамбук:

Голяма и дълбока. Мисля, че редовната й цена е 16 евро, но я взех за около 12 лева с карта за отстъпки и някакъв купон.

# 338
Доставиха ми пратката с expressone до изипей. Друг човек може ли да е вземе или ще трябва аз да е взимам?

# 339
Скрит текст:

Пробвайте!
Що за глупост? Вие наистина ли вярвате, че това ще помогне Бокснау да не запокитват пратките където им е удобно?
Същото като онези, които натискат бутона за ускоряване на доставката и си въобразяват че от това има някаква полза.

# 340
Истината е, че Бокс нау не се държи по такъв начин с всеки клиент. Ама ние, "с безплатната доставка на китайски боклуци", трябва да се съобразяваме с настроенията на куриера, на който ни е разпределена пратката...

# 341
Истината е, че Бокс нау не се държи по такъв начин с всеки клиент. Ама ние, "с безплатната доставка на китайски боклуци", трябва да се съобразяваме с настроенията на куриера, на който ни е разпределена пратката...

Аз си държа на правилната кутия и точка. Ако ще и 2 седмици да чакам. Не бързам. Само, ако евентуално пътувам и после няма кой да ми вземе пратката, бих отишла до друга локация. Иначе си настоявам за моята.

# 342
  • Асеновград
Доставиха ми пратката с expressone до изипей. Друг човек може ли да е вземе или ще трябва аз да е взимам?
Аз съм взимал на брат ми. Той ми беше изпратил съобщението и само това искаха. Сканира го, имаше някакъв код или номер, не помня точно. Та пратете му съобщението на човека, който трябва да го вземе. Лична карта не са ми искали ама нека носи.

# 343
Моята знаменита пратка от 18 декември пристигна,в доста далечен офис разбира се.Оплаках се на тему,поисках да ми блокират този превозвач още преди десетина дена и днес гледам последните две поръчки дето поръчах са ги пуснали с бг пощи 🤣.Те още пращат смс при пратка/колет нали?

# 344
  • На изток от Ада
Моята пратка по суша пристихна в пощата.  От 27 11 е поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт