Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 33 165
  • 629
  •   4
Отговори
# 585
  • пустинята Гоби
Аз напоследък пазарувам за без пари, с натрупан кредит от връщане. По-евтино от това, няма накъде.

# 586
И аз така и с 50% купони. Ама като свърши накъде? 😀

# 587
  • пустинята Гоби
Ще се поспрем малко, че и без това човек се поизчерпва.

Купих си гофретник последно, че счупих моя, общо взето същия като стария, който бях купила от бг. Не купувам продукти с такъв рейтинг, ама не намерих с по-висок. Вече два пъти го ползвах, идеален:
- https://share.temu.com/wEELL1WIlWB
Тази четка за коса, много добре изглежда. Пробвах я веднъж, доволна съм:
- https://share.temu.com/ZZLCr3GhpqB
Този блендеро-миксер. Много съм впечатлена как изглежда и работи:
- https://share.temu.com/vgFVE3I6eIB
Бутилка за олио, стъклена:
- https://share.temu.com/ev88m4i6V0B

# 588
Обаче, сега с тези нови отстъпки на търговците за определени артикули, е доста добре. Само дето установих, че и те са със срок. Напоследък все попадам на артикули, от които търговецът дава купон зa 2, 3 или повече евро.  Joy
Скрит текст:
Как се намират тези търговци дето си намалят продуктите

# 589
  • София
И аз така и с 50% купони. Ама като свърши накъде? 😀
Минаваме на другия магазин Simple Smile
Аз съм без поръчка от миналата година,  с 50еур кредит в два акаунта, като ги изхарча и няма купони, ще пазарувам мнооооого рядко от там.

Търся уред за пица, докато си изчакам кредита изчезна, а го имаше за 50еур.

# 590
  • софия
Колкото и да ми е удобно пазаруването в Тему, продължавам да пазарувам и от али. Там има неща, които не намирам в Тему. Като започнеш да търсиш се оказва и че някои неща са по-евтини. Предимството на Тему е безплатното, лесно и безпроблемно връщане.

# 591
В Али ме дразни доставката

# 592
Аз също продължавам да пазарувам от Алиекспрес, някои неща са доста по качествени от Тему, или го няма въобще.

# 593
На някой тук отивала ли му е покупка от Тему на митницата? Може ли да сподели как си я освободи? Аз за над 200 лева не съм поръчвал досега от там, от Алиекспрес съм поръчвал и съм освобождавал. Нито става бързо нито за 96% от хората ще става безплатно, освен да са наясно с правилата и процедурите, ще им трябват фирмени електронни подписи, така ще пак ще трябва да си плащат допълнително на посредник за освобождаване. Това го пиша във връзка с новите условия за внос от 01/07/2026.

# 594
Всеки път отиват на митница и после се предават на превозвача.Не се заплаща нищо допълнително. След  01/07 също няма да си ги освобождавате вие от митница.Крайната цена,която ще платите на сайта,ще бъде с включени мита и такси.

# 595
Получих една пратка с дреболии, като че ли всичко е наред.
Харесвам този медальон от камък с Манеки неко, по-малък е, отколкото си представях, но е хубав.

Тази щипка я поръчах само от любопитство, защото видях, че от този тип са скъпи (като за щипки - в някои сайтове цените им са направо странни). Взех я изгодно. Предназначението й е да държи книга отворена - изглежда че върши работа:

И тези щипки ми харесват, поръчала съм още.

Тук продават ли се такива?

И другите неща са ок.

# 596
Щипките приличат на черните метални щипки, които се продават тук. А тези са само с телчета, без тяло, така да се каже.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:10 от alys

# 597
Как се намират тези търговци дето си намалят продуктите
[/quote]
Не ги търся, сами си излизат. Ето пример:

Виж на "платете с купон"... Това е цената, която влиза в количката, докато е валиден купона и това плащаш, а не по-високата цена.

# 598
Щипките приличат на черните метални щипки, които се продават тук. А тези са само с телчета, без тяло, така да се каже.
Не са същите - имам такива. Тези са по-силни, могат да защипят здраво цяла папка.

# 599
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт