Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Новогодишна 2026 (Тема 1) Януари

• 44 118
  • 886
  •   5
Отговори
# 870
Изпробвах лилавата електрическа тенджера на режим за готвене на ориз - ами, стана нормално (оризът ми е по-кашкав, отколкото ми харесва, но аз съм виновна, че не съм го измила достатъчно добре; на вкус е ок). Сипват се водата и оризът, избира се програмата за готвене на ориз - тя започва да отброява от 40 минути надолу и това е - стои си с капак и не се пипа до края.

Преди това пробвах и бамбуковите съдове - единственото затруднение при тях, е че нямам хартия за готвене на дупки (скоро ще си потърся) - ползвах едни подложки като тензух, също от Тему, но не ми харесват особено. Слага се с капака над вряща тенджера за 15 минути и нещата вътре се сготвят. Не е препоръчително да се пипа или да се отваря.
В Пепко има такава хартия за печене на дупки.

Някой получавал ли е пратка по пощата в Събота?

# 871
  • Асеновград

Някой получавал ли е пратка по пощата в Събота?
Да при нас работят, и явно ако пристигне камиона в петък късно съобщението идва в събота.

Относно робота за прозорци, иска зареждане преди да се пусне, да светне зелената лампа за заредено и чак тогава е с хубав вакум. Пише си го в упътването на моя.

# 872
Заредих го хубаво от предния ден аз.Но и много въртях напред назад и явно нищо,че е включен в контакта,батерията пада.

# 873
  • София
Токът не е спирал, нали? Имам предвид докато роботът е бил включен в контакта?

При моя робот, ако изключа дори за секунди, за да го включа в друг контакт, трябва да го изчакам да зареди отново, преди да го пусна (затова вече го ползвам само с удължител). Да не би да не си го изчакала? Ако правилно разбирам "Но и много въртях напред назад".

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 16:40 от milenaka

# 874
Тока не е спирал,контакта е до прозореца. Аз си поиграх доста с него.Исках да видя всички фукции.Хоризонтално,вертикално,с вода,без.И ми се струва,че му падна батерията,затова и той падна.Ще пробвам пак,ако пак иска да пада,значи не му е добре батерията.Поне според мен.Иначе не си обяснявам защо пада.

# 875
  • София
Наистина виж батерията. Въобще не би трябвало да минава на батерия, ако е бил включен в контакта непрекъснато и токът не е спирал.

# 876
И аз съм имала смс в събота и съм си взимала тогава пратка от пощата,нашата е до 13 часа.

# 877
Пристигна и вторият куфар - много по-качествен е от първият, страхотен е
 https://share.temu.com/BjzkE9bDeqB

# 878
Здравейте, от няколко седмици не ми излизат възможности за талони и отстъпки. На вас излизат ли ви или е само при мен персонално? Имам ли начин за повече отстъпки и купони?

# 879
Купони от по 5 евро имам в изобилие и даже ми ги предлагат с покупка на един продукт за 1 евро. Но други оферти нямам.
Интересуват ме само картите за отстъпка - дано ги върнат, преди лятото...

# 880
Тока не е спирал,контакта е до прозореца. Аз си поиграх доста с него.Исках да видя всички фукции.Хоризонтално,вертикално,с вода,без.И ми се струва,че му падна батерията,затова и той падна.Ще пробвам пак,ако пак иска да пада,значи не му е добре батерията.Поне според мен.Иначе не си обяснявам защо пада.
Може да пада, ако е прекалено влажен и съответно няма добро сцепление. Или ако има неравности по стъклата и няма как да засмуче добре за вакуум. Или ако е разглобяван и не е сглобен съвсем добре отдолу, или не му е нахлузено съвсем добре микрофибърчето. Не би трябвало да пада батерията, не би трябвало изобщо да влиза в работа батерията, защото тя е за случай на аварийно спиране на тока, когато трябва да държи робота на прозореца, докато не си го прибере човек  обратно, като го придърпва за осигурителното въже. А той си работи от мрежата, батерията е само за подсигуряване.

# 881
Здравейте, от няколко седмици не ми излизат възможности за талони и отстъпки. На вас излизат ли ви или е само при мен персонално? Имам ли начин за повече отстъпки и купони?
Аз от 8 месеца нямам нито купони ,нито карти за отстъпка.

# 882
Нищо аз
Малко еврови купони само и това е

# 883
  • София
Пристигна и вторият куфар - много по-качествен е от първият, страхотен е
 https://share.temu.com/BjzkE9bDeqB

Oooo и е с дълбочина 20см. Може ли да помоля да я измерите и потвърдите, че напоследък нискобюджетните авиокомпании правят проблем, а повечето са с дълбочина 21-22-23см.

# 884
Пада роботът, ако не му е голяма вакуумната мощност. Коментирали сме това десетки пъти.
Аз съм с един от най-евтините от показаните, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт