Сватба - Булките на 2026 |Тема 14|

• 13 202
  • 214
  •   3
Отговори
# 210
Момичета, помагайте Grinning
Решихме, че края на септември ще подписваме. Представям си събиране с роднините - около 30-40 човека някъде в района на София или околността. Питането ми е във връзка с булчинската рокля - препоръчайте ми бутик, където мога да намеря разнообразие и тип рокли като на прикачената снимка, прерових сайтовете на всички по-известни, но не намирам такъв тип, а много ми се иска да се доближава до прикачената снимка. Представям си го тип корсет, с тясна пола надолу - с или без цепка.

# 211
  • Beyond the stars
Минлата година бяхме на сватба, булката беше със същата или много подобна рокля на показаната.
Carriewedding.com е бутикът, от където беше нейната.

# 212
Момичета, помагайте Grinning
Решихме, че края на септември ще подписваме. Представям си събиране с роднините - около 30-40 човека някъде в района на София или околността. Питането ми е във връзка с булчинската рокля - препоръчайте ми бутик, където мога да намеря разнообразие и тип рокли като на прикачената снимка, прерових сайтовете на всички по-известни, но не намирам такъв тип, а много ми се иска да се доближава до прикачената снимка. Представям си го тип корсет, с тясна пола надолу - с или без цепка.

Tази рокля е от LIR HADAS BRIDAL. Моделът се казва Emma. Инстаграм lirhadas.bridal Възможно е да е от предишен сезон

# 213
Има много сходен модел в Миле Брайдъл. Не съм купувала оттам, но много момичета ги препоръчват.
https://www.millebridal.com/ealse

# 214
  • София
Здравейте ,
 може ли идеи за почерпка в близост до София  или в София(център /източни/южни квартали )
, става дума за малка сватба макс. 30 човека
Имаме нужда от свежи идеи .Много съм зле от към организация .

Благодаря .

Общи условия

Активация на акаунт