Къде в Бургас? -Тема 65

• 5 791
  • 176
  •   2
Отговори
# 105
  • Бургас
Някой да има имейла или вайбъра на фото няголов, на което можеш да изпратиш снимки за да ти ги извадят?
Изпращала съм преди, но така и не намирам чатовете.

# 106
Аз имам имейла на едно фото студио малко след хотел Б-я в посока гарата, в пресечна уличка. Там изкарвах наскоро и им ги бях пратила по имейл. Но дали ви върши работа незнам.

# 107
  • Бургас
Не, трябва ми на Няголов, че ми е най-близо и удобно.
Благодаря ти, все пак Г.Христова!

# 108
# 109
Не, трябва ми на Няголов, че ми е най-близо и удобно.
Благодаря ти, все пак Г.Христова!
Имам на Изгревското до Велека. Ако е ок, ще го напиша.

# 110
  • Бургас
Благодаря ви!
Ще пиша на дадения имейл, ще се разбера с тях!

# 111
Какво се случва с корейският магазин на Александровска? Ще го има ли? Табелата свети, но или аз не успявам да го засека отворен, или не отваря изобщо вече.

# 112
Здравейте, знаете ли къде да намеря подобна "рошава" прежда? Взимах от едно магазинче в Меден рудник, но днес затвориха..

# 113
  • Бургас
Виждала съм в Kik подобни прежди преди време, не зная дали все още продават.

# 114
Прежди продават и в магазинчетата до училище " Кирил и Методий" , малката уличка обновената на тоалетните . А също и по" Александровска "  нагоре в пресечна в  ляво имаше такъв магазин от  , не помня точно къде .

# 115
Магазинът е на ул. "Любен Каравелов" - червеният блок, втората пресечка на Александровска вляво.

# 116
Знам ги тези магазинчета, въпросът е по-точно дали сте виждали такива модели, за да не се разхождам напразно Simple Smile Сега като се замисля, май е по-добре да пробвам в Хумана или магазин Хоби, защото се водят аутлет.. Благодаря.

# 117
  • Бургас
Някой виждал ли е да се продава тази къна из града?

# 118
Моля за препоръка за ендокринолог относно мъжки хормонални проблеми.

Благодаря!

# 119
Здравейте, моля за помощ отново. Може ли да ми кажете дали още има от тези устройства " бисквитки" за допълнителен интернет само към Виваком и А1, и дали мога от всеки офис да си направя договор за бисквитка. Къде в Меден рудник има офиси, и дали знаете кой оператор е по- изгоден . Благодаря ви  за търпението .

Общи условия

Активация на акаунт