Къде в Бургас? -Тема 65

• 7 902
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Някой правил ли е скоро кухня по поръчка?
Имам нужда от препоръка за дърводелец/мебелист. Става въпрос за продължение на настоящата кухня. И някакъв ориентир за цена, ако споделите за метър горни и долни шкафове. Знам, че зависи от много неща, но някакъв диапазон или минимум....

# 241
Имам малко странно питане ,но....Търся фирма ,която да ми изработи надгробен паметник и обков.Някой може ли да ми препоръча,че са много и незнам коя да избера.Да работят добре и да не са на космически цени.

# 242
Да върна отзив след питането ми за пране на килими.
Разгледах сайта на Хела. Имат форма за заявка, попълних. Обадиха ми се по телефона, уговорихме час на взимане и дойдоха точно в уговорения час, буквално разцепиха секундата.
Видях в сайта, че имат опция за скоростно изпиране за 20-25 минути, но килима досъхва у вас. Чак толкова скоростно не ми трябваше. Така че, когато го взеха просто попитах кога ще е готов и ми отговориха – на следващият ден.
На следващият ден също звъннаха предварително и дойдоха точно в часа, в който се разбрахме.
Та откъм комуникация и логистика давам 6 точки.
За изпирането нищо не мога да кажа, защото килима не беше силно замърсен, имаше нужда само от освежаване.
С една дума, доволна съм. Следващият път пак на тях ще звъня.
Благодаря за препоръката!

# 243
  • Бургас
Аз пък прах килими тази седмица с Белина Еко, доволна съм, нямам забележки, дадох ги понеделник, с уговорка да ми ги върнат събота, че да не се налага в работен ден някой да ги чака

# 244
Здравейте, моля препоръчайте ми маникюристка за ноктопластика за силно изгризани нокти. По възможност в център/Възраждане/Братята, хигиената в салона да е на ниво. Благодаря!

# 245
Юлия Златева в салон "Нефертити" на ул.Гладстон.

Общи условия

Активация на акаунт