Къде в Бургас? -Тема 65

• 2 941
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Не, на сайта на БНБ си го пише, обменят пари емисии след 1999г,  старите са с изтекъл срок на обмяна и може да ги предадеш безвъзмездно

# 46
В БНБ при обмяна монетите трябва ли да са преброени и сортирани?

# 47
Здравейте, къде най-изгодно изкупуват злато?

# 48
Здравейте , някой да е в подготовка за абитуриентски бал ?

# 49
От къде мога да си купя тънка точилка , от тези с които се навиват баклавичките тип саралийка

# 50
От къде мога да си купя тънка точилка , от тези с които се навиват баклавичките тип саралийка

в InHouse има.

# 51
Това е магазина до Била на Трапезица ли беше, много благодаря ще проверя и там Flowers Hibiscus

# 52
Здравейте, момичета, как стои въпроса с ваденето на показал се мъдрец? Преди около 7 години вадех в стоматологията при Георгиев и ми взеха 2лв. такса. Миналата година сина ми ходи при другия лекар, който каза, че не бил за вадене /а периодично го боли/, днес питах стоматолог, който ми каза, че ваденето било около 600лв.!!!!

# 53
Аууу-по каса не се ли полага 1 вадене безплатно.Поне преди 5 год.така беше....

# 54
  • Бургас
Има разлика къде е мъдреца.Горните се вадят лесно, долните от хирург.
Проверете хубаво дали е в мъдрецът проблема. Моят много искаха да го ваят и го извадих, но се оказа, че проблемът не е бил от него, а от съседен, но и аз не можех да локализирам добре. Отвън беше здраво. Чак на снимка се видя.

# 55
Долен мъдрец е, моят също беше там. Затова питам, защото няма разлика между моя и неговия зъб...освен, че от снимката се вижда, че неговия почти няма корени, а моят беше с дъъъълги такива. От него е проблема, защото расте доста накриво.

# 56
  • Бургас
Здравейте, момичета, как стои въпроса с ваденето на показал се мъдрец? Преди около 7 години вадех в стоматологията при Георгиев и ми взеха 2лв. такса. Миналата година сина ми ходи при другия лекар, който каза, че не бил за вадене /а периодично го боли/, днес питах стоматолог, който ми каза, че ваденето било около 600лв.!!!!
моят син извади мъдрец преди няколко дни в Осем за 220 лева, преди това Янакиев / той се случил на смяна тогава в Стоматологията/ му отказа, щото уж не бил за вадене, а за пломба… предполагам, че ако си с направление, в Стоматологията е по-евтино, но гледайте Георгиев да е на смяна

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 21:35 от bur02

# 57
  • на дъното
Здравейте 🙂
Къде продават парфюми на BERGALO?
Благодаря 🤗

# 58
Аз миналата пролет в клиниката на Маджаров само 50 лв платих, доста трудно излезе, но не беше за операция.

# 59
Здравейте, пак да попитам за съвет, знаете ли магазини за интериорни врати, да не са на космически цени и нормално качество . Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт