Къде в Бургас? -Тема 65

• 29 518
  • 642
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, може ли да ми кажете от къде в града могат да се купят буркани омния, благодаря .

# 526
  • София
Здравейте!
Спечелих двоен пропуск за Coca cola The voice за Front Row зоната. Тъй като няма да мога да отида ги подарявам. Ако някой има желание нека ми пише на лично. Трябва да дам две имена и телефон до утре.

# 527
Здравейте!
Спечелих двоен пропуск за Coca cola The voice за Front Row зоната. Тъй като няма да мога да отида ги подарявам. Ако някой има желание нека ми пише на лично. Трябва да дам две имена и телефон до утре.

Явно няма тийнове тук, пишете във фб Simple Smile

# 528
  • София
Можете ли да ме насочите към кого да се обърна за външна топлоизолация на прилични цени?

# 529
Обмисляме еднодневна разходка в Бургас? Къде може да се остави колата за цял ден? Цел на разходката ни е Морската градина, Центъра.

# 530
  • Бургас
Платено или безплатно искате да я оставите?
Зависи и откъде идвате.

# 531
Идваме от към Айтос. Ами, ако няма сигурен и безопасен вариант за безплатно, нека е платено.

# 532
Платен паркинг има на ул.Гурко, на Морска гара, иначе около Морската градина е навсякъде зелена зона.

# 533
  • Бургас
На паркинга на "Метро" можете да я оставите безплатно и оттам с градски транспорт.
Също и на паркингите на моловете.
Или между блоковете в кварталите без синя зона - Славейков, Изгрев, Зорница, в близост до някоя спирка.
Макар че и там вече трудно се намират места дори през деня.
В центъра никъде няма безплатно. Или синя/зелена зона, или платен паркинг.

# 534
  • Бургас
За морската градина най-удобен е паркинга на Гурко (трета поликлиника) или подземния паркинг на Кирил и Методи. Към 2 евро на час е.

# 535
На Гурко вече 2 евро ли е?

# 536
  • Бургас
Миналата седмица ползвах паркинга на Гурко, 1 евро на час беше.

# 537
  • София
Здравейте бихте ли препоръчали сладкарница от където може да се купи вкусна торта, без Захаро.
Благодаря!

# 538
  • Бургас
"Сладка кухня" срещу бл.15 в Изгрев.

# 539
Здравейте за пореден път търся добър фитнес инструктор, но този път добавям и такъв за йога или пилатес? Става дума за следоперативен период за възстановяване и държа да е добър.

Общи условия

Активация на акаунт