Случвало ли ви се хората да ви гледат много внимателно или да ви се смеят?

• 2 404
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Скрит текст:
Постоянно ме гледат, случвало ми се е да ми се усмихват, да ми се смеят – не.
Авторката, вие не сте ли тази, която ревнува приятелите си и все няма приятели? Сега си въобразявате, че хората ви се смеят.
А възможно ли е да имате нужда от професионална психологическа помощ?
Не, просто е обикновен трол.
Точно. Куха тролска драма.

# 16
Да няма някоя нова игра с пускане на нови теми без особен смисъл?

# 17
А, сакън. Не ме вълнуваш особено. Търсиш внимание, питаш - отговаряме.
Щом така не ми отвръщаш внимание и готово, не е нужно да ме нападате.
Не мога спокойно да коментирам, постоянно ме критикуваш.
Имам правото да си пиша що се засягате и се ядосвате толкова на мене. Не съм ви обидила лично ама вие постоянно против мен.

# 18
  • София
Буташ врати, които се дърпат. Криеш се демонстративно, докато те снимат по работа. И подобни неща, с които привличаш внимание. После се чудиш защо го привличаш.
Може би, дори неосъзнато, търсиш внимание и затова го получаваш. Когато го правиш нелепо, се смеят. Когато го правиш непохватно, се усмихват.
Явно и тема уж пускаш, после се сърдиш, че ти обръщат внимание.

# 19
Четох и нищо не разбрах.
Някой се усмихвал, някой бил хубав...
Ми супер, случвало се е...
Интригата е по-дълго да сме хубави и интересни Sunglasses

# 20
Психотерапевт! Спешно!

# 21
  • София
А, чак пък спешно.
Най-банално тролче.

# 22
  • Down south
След като скъсих дължината на косата си хората почнаха да ме гледат внимателно.
Па от малка много хора се усмихват като ме видят. Някой ми беше казал, че в мене имало позитивно излъчване, като ме види искал да се усмихне. Ако беше един щях да разбера, но даже непознати го правят.

Самата аз много се смея на хората, ако вършат нещо неадекватно, обаче да ти се смеят като купуваш лекарство например не го разбирам.
Смеят се след като ме гледат дълбоко в очите
Мисля си, че не съм се гримирала правилно и затова се смеят или пък косата ми в момента е във формата на гъба, може и това да им е смешно, не знам, никой не ми казва нищо, а ме гледа много или се смее.
Малко объркващо.
Ти се смееш на хора, други хора се смеят на теб.
"Смееш се" еквивалент на подигравка ли е?

# 23
Защо пък трябва да се смеят като си купуваш лекарство, това не го разбирам. С какво си провокирала смях?

# 24
Нарича се психоза. Симптом на заболяване е и се лекува успешно. Само трябва да потърсиш специалист или да останеш известно време в клиника,  докато се нацели точното лекарство за теб.  Пожелавам ти през новата година да започнеш лечение,  имаш сериозен проблем! Успех!
П.п Алкохол и/или наркотици употребяваш ли или в миналото да си употребявала?

# 25
Защо пък трябва да се смеят като си купуваш лекарство, това не го разбирам. С какво си провокирала смях?
Щото питах въпроси, които трябваше да питам лекаря, може би въпросите бяха доста лични.

# 26
И с какъв акъл питаш "доста лични" въпроси в аптека на опашка?

# 27
И с какъв акъл питаш "доста лични" въпроси в аптека на опашка?
То в аптеката има хиляди хора, които питат странни или лични въпроси, не сте ли видели?

# 28
Всъщност чак толкова странни и лични - не. Има си прегледи с лекар, където сте само двамата и се задават подобни въпроси. Едва ли някой от опашката ще се смее, ако попиташ за капки за нос, но, ако си разказваш за интимния сърбеж, няма да е много подходящо и ще предизвика не само смях.....

# 29
Ако човек е неуверен, все му се струва, че другите се занимават с него, гледат го и подобни. Хората си имат други мисли и проблеми. За да им привлечеш вниманието, явно правиш нестандартни / неадекватни неща. Или си внушаваш всичко това.
Ако загледаш някого втренчено, за да видиш дали те гледа, много ясно, че и той ще те загледа. Така че, гледай себе си и не се занимавай с хората.

Общи условия

Активация на акаунт