Случвало ли ви се хората да ви гледат много внимателно или да ви се смеят?

• 2 392
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Третата сестра е освен Бъндито е Герито Ангелова 749917.

# 46
Помислих, че Бъндироса или нещо подобно си е направила нов профил, но там хипохондрията е водещия симптом, докато тук имаме жажда за внимание, фокусирана през външния вид и инфантилното поведение.

# 47
  • София
Bundyrose не започна с хипохондрията.

# 48
Вие пък сте роднини "Нападателки" тогава.

# 49
  • Пловдив
Вие пък сте роднини "Нападателки" тогава.
Да.

# 50
Наблюдателността не е нападение, а умение за анализ.
Ако нечии констатации и наблюдателност ви се струват нападение, значи потвърждавате тезата за себе си – че имате психични проблеми. Което не е срамно, разбира се. Но хората не са ви виновни, а и очевидно го правите от жажда за внимание.

# 51
Наблюдателността не е нападение, а умение за анализ.
Ако нечии констатации и наблюдателност ви се струват нападение, значи потвърждавате тезата за себе си – че имате психични проблеми. Което не е срамно, разбира се. Но хората не са ви виновни, а и очевидно го правите от жажда за внимание.

Да, да, вие сте страхотни, ние с Бънди, не я познавам, но сме луди. Щом мислиш, че искам внимание, не ми обръщай, толкова просто. Но вие се заяждате още и още повече, според мен търсачки на внимание сте вие.

# 52
Вуду, ако можеш, помисли реално. Защо смяташ, че хората биха се ангажирали с твоята персона? Не е ли просто търсене на знаци в това, че някой те погледнал. Честно казано, струва ми се, че преувеличаваш, че някой обсъжда облеклото или грима ти, освен ако не живееш в някой малък град и не се носиш като палячо....

Също не разбрах какви съвети точно си търсила от аптекар. Сподели, за да ти кажем защо са предизвикали смях....

# 53
  • Пловдив
Wudu - до тук четем как хората те гледали и обсъждали, негативно, критикували ти външния вид, как не искат да са си приятели с теб и те отхвърлят, как не ти върви в живота, как имаш проблем с мъжа, със свекървата. Кой е общия деноминатор - ти. Ами..... работи точно въхру това. Повечето от нас са фокусирани в собствения си живот, собствените си работи и проблеми и извън един тесен кръг нямаме време и сили да се занимаваме с други. Камо ли някаква непозната жена в аптека/магазин на някаква опашка. И да те гледам аз например, най-вероятно си гледам безцелно в пространството, докато си мисля за нещо мое и просто чакам на опашка.

# 54
Хората не виждат по-далеч от носа си, съмнявам се някой да те гледа “много внимателно” или да ти се смее. По-скоро си въобразяваш.

Аз лично никога не съм се интересувала кой как ме гледа, аз рядко обръщам внимание на другите така или иначе.

# 55
Wudu - до тук четем как хората те гледали и обсъждали, негативно, критикували ти външния вид, как не искат да са си приятели с теб и те отхвърлят, как не ти върви в живота, как имаш проблем с мъжа, със свекървата. Кой е общия деноминатор - ти. Ами..... работи точно въхру това. Повечето от нас са фокусирани в собствения си живот, собствените си работи и проблеми и извън един тесен кръг нямаме време и сили да се занимаваме с други. Камо ли някаква непозната жена в аптека/магазин на някаква опашка. И да те гледам аз например, най-вероятно си гледам безцелно в пространството, докато си мисля за нещо мое и просто чакам на опашка.
Ми тогава супер, щом аз преувеличавам, а хората наистина не се интересуват от мене чудесно.
Миналия ден аз като гледах безцелно на касата, касиерката ме хвана и ме погледна злобно.

# 56
  • Пловдив
Ето пак - касиерката как те гледала! Все теб касиерките гледат.

# 57
Удобно пропускаш доста въпроси. Работи над себе си и бъди малко над нещата. Имаш нужда от професионалист за помощ.
Касиерката сигурно гледа сто като теб и, ако си има проблеми, всичките ще ги гледа злобно.

# 58
В кварталната ми Била има една леля, която гледа много злобно и като цяло е доста проклета. Надали точно и само теб те е гледала злобно тази касиерка.

# 59
Удобно пропускаш доста въпроси. Работи над себе си и бъди малко над нещата. Имаш нужда от професионалист за помощ.
Касиерката сигурно гледа сто като теб и, ако си има проблеми, всичките ще ги гледа злобно.
Моля, не обиждайте.

Общи условия

Активация на акаунт