Екстремно суха кожа на ръцете

• 872
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
На мен дерматолог ми беше казал да мия съдовете с ръкавици- в ДМ имало памучни и горе да слагам домакински. Обаче трудно постижимо е при мен. Опитвам се да ползвам съдомиялната.
И на мен ми е изписвам CeraVe,но нямах особен ефект. Явно при всеки действа всичко индивидуално.

# 16
Защо да слагаш памучни ръкавици отдолу под домакинските ръкавици? Домакинските ръкавици поддържат кожата на ръцете суха. Това им е основното предназначение - да не пропускат вода и да защитят кожата на ръцете.
Чела съм, че памучни ръкавици се слагат под нитрилните еднократни ръкавици.
Тази зима кожата на моите ръце е в плачевно състояние. Много ме болят и се цепят до кръв. Затова започнах да употребявам домакински ръкавици и постепенно да свиквам с тях.
Въпрос - домакинските ръкавици плътно ли прилепват по ръцете и не се се местят. Моите ръце са слаби и използвам такива ръкавици с размер S, и пак са широки по пръстите и отгоре.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 10:16 от Анонимен_7

# 17
Защо да слагаш памучни ръкавици отдолу под домакинските ръкавици? Домакинските ръкавици поддържат кожата на ръцете суха. Това им е основното предназначение - да не пропускат вода и да защитят кожата на ръцете.
Чела съм, че памучни ръкавици се слагат под нитрилните еднократни ръкавици.
Тази зима кожата на моите ръце е в плачевно състояние. Много ме болят и се цепят до кръв. Затова започнах да употребявам домакински ръкавици и постепенно да свиквам с тях.
Въпрос - домакинските ръкавици плътно ли прилепват по ръцете и не се се местят. Моите ръце са слаби и използвам такива ръкавици с размер S, и пак са широки по пръстите и отгоре.

И аз не знам защо, може би самите домакински да не дразнят. Слагам ръкавици само  за чистене с препарати.

Общи условия

Активация на акаунт