?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 26 845
  • 667
  •   1
Отговори
# 105
Защото за читав софтуер се плаща. На 31-ви дойде човек от фирмата, скри ни шапката как нащрака всичко с новия малко преди магазинът да затвори в 14 часà. На 1-ви не работеше. На 2-ри всичко тръгна гладко. Маркирайки продукта, компютъра сам изчислява всичко.

# 106
# 107
  • софия
Не е лесно. Не е просто да въведеш нов обект, който да прави автоматично превалутиране, но всеки, който не разбира, смята, че това е достатъчно.

# 108
Диа Миа каза, че става, ама вие ги разбирате...
Става и още как, но неспазването на наредби, е част от народопсихологията, вече.

# 109
  • Ланкър, планините Овнерог
Изтеглих някакъв кеш преди новата ера, че нали се очакваха драми с картовото плащане, пък се оказа, че нямах драма и сега имам кеш в лв, който искам да разкарам и предпочитам да го върна в сметката. Някой пробвал ли е тези дни да внесе чрез банкомат на ОББ? Работи ли услугата? Питах Кейт, ма не разбира какво я питам оФцата, а не ми се разкарва излишно.

# 110
  • софия
Преди НГ някои бяха задръстени с кеш, иначе работеха. Приемаха в офис без такса, но беше лека лудница.

# 111
То не е лесно , поантата беше, че отнема време и се прави месеци предварително, а не 3 дни преди срока или дори след като изтече този срок. И не се върши за 3 дни работа, която по принцип отнема месец.

# 112
Естествено, че подготовката за това не е от днес за утре! Просто организираност е нужна, освен всичко останало. И табелките с цените са сменени, и всичко тръгна безпроблемно. Дано да е така и занапред.

# 113
На мен нещо превалутирането ми куца.
Преди празниците изпратих по Спиди едно яке на детето с наложен 30 лв.
Днес жената го е взела и имам съобщение за наложен 15.34 евро. Това са 29.90 . Не ми е за центовете и тн , но някъде капка по капка ще стане вир.

# 114
15.34 х 1.95583 = 30,0024322

# 115
30 BGN = 15,34 EUR
​Ето как се прави изчислението:
​Официален курс: 1 EUR = 1,95583 BGN
​Формула: 30 / 1,95583 = 15,3387...
​Закръгляне: Съгласно европейските правила(1 { EUR} = 1,95583 BGN) трябва да се използва с всичките му 6 значими цифри,сумата се закръгля до втория десетичен знак — в случая 15,34 евро.

# 116
Това ще е защото умножавам само по 1.95.
Изобщо повече няма да се замислям и пробвам, математиката не е моето.

# 117
  • Пловдив
Някакво заведение може ли да препоръчате с прилична кухня в Харманли?

# 118
Изтеглих някакъв кеш преди новата ера, че нали се очакваха драми с картовото плащане, пък се оказа, че нямах драма и сега имам кеш в лв, който искам да разкарам и предпочитам да го върна в сметката. Някой пробвал ли е тези дни да внесе чрез банкомат на ОББ? Работи ли услугата? Питах Кейт, ма не разбира какво я питам оФцата, а не ми се разкарва излишно.
Самоотговарям, в случай че би било полезно за някой. Внесох без проблем през банкомат.

# 119
  • Бургас
Някакво заведение може ли да препоръчате с прилична кухня в Харманли?
,,Атлас,, до кръговото на влизане в града от към Бургас. Големи порции и нормални цени.
Дано не бъркам името.

Общи условия

Активация на акаунт