?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 19 575
  • 498
  •   7
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ние сме с дървена кутия за хляб, металната я разкарах.

С такава лампа сме в банята, но в повечето бани не би се вписала

# 76
Как да препоръчаме като има десетки модели и не ти знаем вкуса??
IP се гледа да е за влажни помещения..напр.IP 44 да е.
Има на таван, над врата, над огледало, отстрани на огледалото и т.н и т.н ...

Ако е да пишем нещо без значение ще ти пасне ли...в лидл има лед лампи за 13тини лева с регулиране на светлината топло-средно-студено...

# 77
Палта от този тип, могат ли да се перат в домашната пералня? Искам да си купя едно, което си харесах, но ако трябва да го мъкна на химическо всяка седмица не го искам 😀

Честита Нова Година! Пожелавам Ви да сте здрави, щастливи и каквито планове имате да ги осъществите без проблеми!

# 78
  • Далечният изток
Виж го в сайта им. Някъде в страницата на конкретната дреха трябва да има "Състав, грижа" - там пише дали и как се пере.

# 79
Вероятно ще може и вкъщи, но ще се степат нишкиге и трябва да го решеш после Grinning
Аз имам едно подобно отстрани на спалнята, килимче тип стъпка...изглежда като това пардесю Stuck Out Tongue Winking Eye....ми реша го после защото става на фитили...

# 80
Това от снимката не си спомням какво му пишеше на етикета. Но на едно в ХМ май беше 30°.
Но, да това ме интересува след прането как изглеждат 😀.
Спомням си като бях малка майка ми имаше едно дълго такова обемно пернато папагалско палто. Много грозно ми се струваше 😆, а сега пак на мода станаха. Някои пак са без коментар, но някои са хубави.

# 81
  • София/Испания
Имам 12 евро на монети от Испания,дали ще ми ги приемат в магазина?

# 82
Естествено, че ще ги приемат.

# 83
  • София/Испания
Благодаря за отговора.

# 84
  • софия
Защо да не ги вземат?

# 85
Поръчките на дреболии от ИКЕА до адрес верно ли са с 12 евро доставка??

# 86
Днес платих с немски и испански монети евро. Хич не бяха лъскави и нови като нашите от пакетите.

# 87
Поръчките на дреболии от ИКЕА до адрес верно ли са с 12 евро доставка??
На мен ми показваше 15 лв преди няколко седмици до адрес и се отказах.

# 88
Четох днес някакъв случай, че на човек са му отказали стари евромонети в някакъв магазин, само български искали, което естествено е брутална тъпотия, ама явно има и такива случаи.

# 89
  • Пловдив
Днес в Пепко един чешит вдигнал скандал на момичетата, че щели да му върнат рестото в евро 🤦🏽‍♀️🤐 отказал покупката.
Ние разбрахме, защото ни предупредиха преди да маркират стоката, че връщат в евро.

В квартален магазин, в който пазарим ежедневно изобщо нямахе евро.

Общи условия

Активация на акаунт