?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 26 292
  • 659
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Най-горе от трите точки -> Добавяне към начална страница.
*Не съм го правил, но по логика. Пробвай.

# 646
  • Буркина Фасо
влизате във форума и го добавяте към началната страница.

# 647
# 648
  • Бургас
Благодаря ви! СТрахотни сте!
Справих се, незнайно как!
Със стария телефон на малкия ми син съм и разни настройки той си ги е правил.
При мен не излизаха нито тези три точки при Ребел, нито тези чертички при Maeve.
При мен бяха различни неща. Едно от които ме усъмни и като го натиснах отиде някъде из браузъра, та от там ми се появиха вече познати неща!
Но, успях и си сложих форума на екран!
Благодаря ви!

Ето така ми излизаше първоначално.

# 649
Здравейте, бихте ли ми препоръчал фирма за доставка на поръчки от Германия, от която сте доволни?

# 650
Gab_Co
Хора, спешно ми трябва албум за 400 снимки. Не онлайн, а от реално място в София, който да купя веднага.

# 651
  • София
Gab_Co
Хора, спешно ми трябва албум за 400 снимки. Не онлайн, а от реално място в София, който да купя веднага.
Джъмбо?

# 652
  • София
Внасям си лично здравните осигуровки и сега търся в приложението ми на НАП да видя колко имам надвнесена сума. Знам,че имам, няколко пъти внесох ...😀на око повече. Не намирам такава информация. Има ли я някъде, как да разбера? Да търсиш задължения веднага ще ги видиш, но къде пише ,че си надвнесъл и колко е...Ще се радвам на малко помощ

# 653
  • Далечният изток
Това на място в НАП да видят в Суп-ата.

# 654
  • София
Виж в : Услуги -> Плащания и изчисляване -> Справка за задълженията с възможност за извършване на плащане N 646 -> История на плащанията.
И да имаш надплащане, то ще се разпределя автоматично стига декларация 7 да не ти е прекъсната по някаква причина.
Ако искаш да видиш към момента каква натрупана сума имаш, която предстои да бъде разпределена за бъдещи месеци, не знам дали може през сайта им.

# 655
Лисе, направи си регистрация в jobs.bg /безплатно е/ и там имаш опция да си подготвиш CV. После си го сваляш във файл, разпечатваш... Може и да се редактира по всяко време.

# 656
Някой има ли телефонен номер на Еконт, който не е 0700?

# 657
Само това намирам

# 658
Благодаря, Г-жа Рамацоти  и Clo - Camille Flowers Rose

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 14:01 от bgladybg

# 659
Ето за Пловдив няколко номера на Еконт

На първия редовно правихме заявка да идва куриер да взима пратки.

Общи условия

Активация на акаунт