?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 27 156
  • 671
  •   4
Отговори
# 660
Здравейте,
Къде е най- лесният за достъп,  и не прекалено далечен , платен паркинг в Перник,  за Сурва?

# 661
  • София
Има ли някакво суеверие което да противоречи на по-ранно подаряване (за РД)?

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:33 от Starrydream

# 662
Въпрос за букинг
В информацията за настаняването има една позиция "настаняване до 20:00" примерно. Това подлежи ли на договаряне? В смисъл в осем ще съм на летището и ми трябва поне час и нещо да стигна до хотела...

# 663
  • София
Въпрос за букинг
В информацията за настаняването има една позиция "настаняване до 20:00" примерно. Това подлежи ли на договаряне? В смисъл в осем ще съм на летището и ми трябва поне час и нещо да стигна до хотела...
Зависи. Провери дали има още информация по-надолу.
1. Срещал съм случаи в които това е ултимативно и не подлежи на коментар.
2. В други случаи дават опция да бъдат уведомени предварително и да организират настаняване по-късно. Това може да изисква допълнителна такса.

# 664
Въпрос за букинг
Има тема за букинг. Трябва да питаш изрично мястото. Може след 20 да няма човек на рецепция и да няма как да ви настанят. При мен примерно имаше настаняване след 14 часа, аз питах за настаняване в 13, че да не висим 1 час, но ми отказаха. Реално ти ги питаш за възможност и те вече ти отговарят дали може или не.

# 665
Няма информация. Няма и контакт с хоста

# 666
Има ли някакво суеверие което да противоречи наощ по-ранно подаряване (за РД)?
Не.
Ако е материален подарък, може да го подариш с уговорката да се отвори на празника.
Преживявания често се подаряват по-рано.

# 667
Зная, че късно отговарям.
Няма платени паркинги. Търси в паркинга на Кауфланд център или в кв. Твърди ливади. От там пешеходно разстояние около 20 мин и си на празника.

# 668
Някой има ли идея дали има архив на авариите и планираните спирания на тока на Електрохолд Запад?

# 669
  • Буркина Фасо
Зная, че късно отговарям.
Няма платени паркинги. Търси в паркинга на Кауфланд център или в кв. Твърди ливади. От там пешеходно разстояние около 20 мин и си на празника.
не само че е късно, но и не е отговор на цитата Grinning

# 670
Здравейте! Търся ликьор Vana Tallinn - някой знае ли къде се продава? Онлайн или в София...

# 671
Здравейте! Търся ликьор Vana Tallinn - някой знае ли къде се продава? Онлайн или в София...

Само това намерих онлайн

https://19782-bg.all.biz/

Общи условия

Активация на акаунт