?Въпроси всякакви? (2026 г.)

• 31 515
  • 777
  •   3
Отговори
# 720
Имате ли проблеми с Ютуб? От няколко дни ,при пускане на клип ,ми изписва, че това видео е недостъпно за мен.Нищо не е променяно в системата.

Имах на два-три пъти проблеми,но бързо ги оправиха...

# 721
  • plovdiv
Ето това ми излиза нон стоп:

# 722
При мен само се бъгваше за малко... Нямам проблем с клиповете...

# 723
Гледам тубата през браузър, нямам проблеми.

Щом я има опцията пращане за унищожаване, и тя е безплатна за изпращача, не виждам какъв е проблема и защо се набива вина на подателя.
Аз не им вдигам просто, да си звънят.
Щом си я насочила за унищожаване, няма какво повече да се обясняваш.
Няма опция изпращач или получател да прати за унищожаване, така че нека спрем тези волни обвързвания между ‘възможно е’ и ‘ще ми се’.

# 724
Щом я има опцията пращане за унищожаване, и тя е безплатна за изпращача, не виждам какъв е проблема и защо се набива вина на подателя.
Аз не им вдигам просто, да си звънят.
Щом си я насочила за унищожаване, няма какво повече да се обясняваш.

Е, никой не каза, че ще я дадат на съд или друго. Но спокойно могат да я сложат в черен списък.
И аз съм на мнение, че в случая ЕКОНТ няма вина, а вината е в лошата договорка без гаранции между продавач и купувач, а ЕКОНТ са потърпевши.  Може заради бизнеса да са склонни да поемат от време на време някакви вреди, ама не може да се изисква все те да обират грешките от лоши бизнес договори. За ЕКОНТ онзи получател е никой и не им дължи нищо, подписът и ангажимента са от изпращача, нали?

# 725
Аз пък не мога да си представя каква е тази стока, която хем продаваш, хем няма никаква стойност Joy
Що за боклуци се разменят чрез такава търговия.

# 726
Еконт са си свършили работата, все някой трябва да плати за това.
Няма как те да отговарят за невзети пратки.
Платете  си, не се знае кога ще ви трябват техните услуги и няма да ги получите.

# 727
Стоката ми не е без стойност, 5 евро е, а ми искат 12 евро да си я взема. Ми по - добре да я прежаля, така и така не ми става тази дреха. Като постои известно време невзета я пращат за унищожаване.  Не съм казала, че съм права или е много редно, но ме е яд, че редовно има нелоялни по групите, които завличат много хора , но те не са в Черен списък. Отдавна се говори куриерите да направят такъв, ако не си вземеш пратката еди колко си пъти, но не. Защото се надяват, че такива като мен с върнати пратки ще им платят двете доставки.
Въпросът не беше кой е прав в случая, а дали наистина този служител , звънящ ми от личен телефон, е ок да ми обяснява, че няма да ги ползвам вече?

# 728
Служителят не е Ок да го прави, за което пускаш жалба, а списък те имат за некоректните към тях 
Чакай, че сега загрях - 12 евро са супер много пари, защо ти искат толкова?? Това са 24 лв без малко, сериозно ли 12 лв в посока взимат??

# 729
Не, не е редно. А как разбра ,че е  личен?
Защо не напишеш оплакване към Еконт?

# 730

Няма опция изпращач или получател да прати за унищожаване, така че нека спрем тези волни обвързвания между ‘възможно е’ и ‘ще ми се’.

Я пак провери....има я опцията!
Нищо не ми се ще на мен.
Отварям сайта, тарифа...пише си унищожаване 0 лв.
Е кой прави волни съждения? М...

# 731
Скрит текст:

Нищо не ми се ще на мен.
Еконт не предлагат услуга събиране и унищожаване на отпадък, а куриерска услуга. Всякакви ‘опции’, несвързани с това, са фантазии.

# 732
Ох, лева, извинявам се. 12лв и нещо е отиване и връщане. Унищожаването е безплатно да. А как да докажа, че ми е звънял от личния си телефон обаче?

# 733
Ох, лева, извинявам се. 12лв и нещо е отиване и връщане. Унищожаването е безплатно да. А как да докажа, че ми е звънял от личния си телефон обаче?

Обикновено във Вайбър номерът е с име и снимка. Не означава, че е личен - може и да е служебен, но не пречи да провериш.

# 734
Скрит текст:

Нищо не ми се ще на мен.
Еконт не предлагат услуга събиране и унищожаване на отпадък, а куриерска услуга. Всякакви ‘опции’, несвързани с това, са фантазии.
Не разбирам защо е това налагане на мнение, като си го пише черно на бяло във връзка с пратките, които не са описани като отпадък... Би могло да се провери ппеди да се пише с категоричен назидателен тон.
https://www.econt.com/services/change-delivery#:~:text=%D0%9F%D1 … B0%D1%82%D0%B0%20*
Скрит текст:
За да унищожите пратка в Еконт, трябва да заявите отказ от получаване или от изпращане през профила си в e-Econt, приложението на Еконт, виртуалния асистент Ена, или по телефон 070017300, като промените условията на доставка и изберете опция за връщане или отказ, което ще доведе до унищожаване, ако пратката не бъде взета от подателя след връщането. Ако вече сте получили пратка, използвате формата за връщане през сайта, за да я върнете на подателя, който е отговорен за нея.
Стъпки за отказ/унищожаване:
За подателя: Ако сте изпратили пратка и получателят я отказва, пратката се връща обратно към Вас. Ако и Вие я откажете или не я вземете, след определен срок тя се унищожава.
За получателя:
Преди получаване: Използвайте e-Econt или приложението, за да промените условията, изберете "Връщане на подателя" или "Отказ".
След получаване (ако не желаете да я задържите): Подайте заявка за връщане през формата за "Върни пратка" на сайта Еконт, въвеждайки номера на пратката и телефона на подателя, за да я върнете към изпращача.
Важно:
Унищожаването се случва, ако пратката не бъде потърсена от подателя след връщането й.
Комуникирайте с подателя, за да координирате връщането и да избегнете такси за куриерски услуги.

Общи условия

Активация на акаунт