КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 13 323
  • 614
  •   8
Отговори
# 585
Макавелли и Касс, благодаря! КОпнах си рецептите. Като изядем купения, ще се пробвам с тези.
Айша, с една бъркалка е. Имам я вече 7 г. Подарък ми е от сина и снахата. В началото много я ползвах, сега в годината веднъж.
Тану, винаги ме разсмиваш!
Фло, случва се и на най-добрите домакини.
Тетка, благодаря!  Старая се.  
Скрит текст:
Преди малко завърших едни материали за понеделник, а утре ще направя кукли  за драматизация на урок по четене. За таблицата им измислям игри, които са хем забавни, хем много ефективни за запаметяването ѝ. Има ли интерес, има и резултат.  

# 586
  • София
Честит имен ден на Тони! Да е жива и здрава! Дано да прочете и дано се появи!
 Тони,честито зъбче на твоето внуче! Да е здраво това зъбче,да го мият често с четчица!
 Фло,къде се буташ при наградите със загорялата супа?Първото място го дадохме за загоряла вода.Тану ли беше шампионката,забравила съм?"Китайската капка" е точно за "професора"-имам много точна оценка.
  Дидиа,звучиш ми много по-свежо.У дома и стените помагат.Излежавай се и се глези сега ,че после пак ще разнасяш баници по етажите!Не пускам палците.
   Боряня,знам ги овните.Един съм родила,не ме е страх от тях.
   И аз цял ден се мотах у дома.Сготвих пилешка супа и пиле с кисело зеле -за последно,останалото го напълних в буркани.Утре ще мия бидона.Проведох няколко тел.разговора.Единия,два пъти ни прекъсваха.Ще фалирам Виваком с неограничените безплатни минути.Имах и покана за шляй пазар от една приятелка,но се отказах.Пазя се от грипа.
    Лелеее,то станало утре...Лека нощ!

# 587
  • София
Добро утро, дружки! Атанасовден е! Атанас дойде и лятото дойде - нали така се казва?
Честити и благословени да са големия син на КАССС, големия внук на ЯЖКА и малкоя зет на ЯНКА. Здрави да са и да им спори работата. Да са обичани. Наздраве!!!
Подреждам задачите - първо кафе, после до центъра - внучката е на Олимпиада, а после - ще опитам да загоря още някоя тенджера.
ТАНУ е непобедима! Първото място е за нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден на всички!

# 588
Честито на имениците, здрави и прави да ходят по света и разнасят името си!
Загори тенджерите  да спрат състезанието, ама не ни пречат. Като ги влече.
 Да мълча ,че скоро не съм се упражнявала ,да не взема първото място.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 08:28 от Бор_яна

# 589
Добро утро и от мен.

Да са честити имениците на Яжка, Касс и Янчето, а ако има и други, и те!
Да са здрави, успешни и с гордост да носят името си!

# 590
  • някъде другаде
Добро утро!
Докато съм гостувала бая сте изписали. Аз днес няма да готвя , за обяд има от боба, довечера съм на рожден ден , а след обяд ще караме Теди на Търново , че от утре започват очните. Аз оставам сама и ще дояждам боба.
Айша , честит рожден ден. Желая здраве , щастие и здрави нерви за да търпиш глупостите на бащата на мрънчовците.
Фло , мислех да ти присъдя титлата "най-упорита и талантлива загори тенджера" веднага , но бях забравила за подвига на Тану. Опитите продължават , но и аз мога да се включа. Пускала съм котлона за да си варя глухарче , без да съм сипала вода е тенджерата. Състезанието стана оспорвано ще си трябва комисия.
Тану , диетата я почвам от днес.
Ениса , чакаме снимки от представянето на пИятеля. А , като порасне Явор ще го пратя при него за бизнес плана с феята на зъбките.
Хубав ден , баболини!

# 591

"Само времето може да ви даде отговорите, които търсите, но ще ви ги даде, когато вече сте забравили въпросите."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Айша, Честит рожден ден - да си здрава, да си обичана баба и жена, да си по-малко "търпелива" и  да ти се случват желаните от теб неща Wine Glass
Честит имен ден на имениците на Яжка, Касс и Янчето - да са живи и здрави и да имат много късмет с хубавите си имена Flowers Four Leaf Clover
Фло, посмяхме се на твой гръб с кафето тази сутрин Simple Smile Преди години кандидат-снахата на една приятелка се беше "постарала" да ги посрещне като приготви ядене в техния апартамент. Бяхме заедно на почивка и като се прибираме - изненада. Момичето сложило посред нощ да вари пиле и заспало. Е, резултата беше плачевен - не се стигнало до пожарна, но правиха ремонт на коридора и освежаваха целия апартамент. Тогава беше "модерно" да са облицовани стените на коридорите с деколин ... Аромата беше - у-ау ...
Тони, лек път на Теди - да не мръзне, че е ледовито и в Търново.
Дидиа,
Днес ще спретна само един миш-маш, за нещо сладичко - ще помисля. Пак е ледено навън, но все пак Слънчо се усмихва. И с новия климатик сметката ни е 302 лв. Никак не съм доволна, но не е виновен той Smirk

Спокоен и усмихнат неделен ден баболинки - и по-лежерен Heart и

# 592
Добро утро в неделя!
За днес планове нямам, след като вчерашните се провалиха.
За сега пия чай.

Може ли някой да ми каже в каква категория Тану държи приза?

Честит рожден ден, Айша!
Пожелавам ти здраве, за да имаш възможност да се радваш на живота!

Честит имен ден на всички именници днес!
Много късмет да им носи името!

# 593
Добро утро, ЧИД  на именниците на Касс, Янчето и Яжка! Да са ви живи и здрави, от всичко хубаво по много им желая! Да полеете празника достойно!
Айша, рожденничка ли си днес? Ако е така,  здраве и спокойствие ти пожелавам. Останалото са подробности, ти си широко скроен човек, остани си такава. Наздраве!
Чакам да се събере тумбата и да ходим към фестивала. Снощи кукерът беше нещо разколебан, защото искал с баща си. Ама баща му никога не се е вълнувал от тези неща, няма и костюм. Ще видим след малко. При нас е много студено, но няма сняг.
За загори тенджери няма как да ви бия, но като млада булка варих леща под налягане. После боядисвахме тавана. 
Сега чета за пожара в София тръгнал от неизправно зарядно устройство за телефон. Най-редовно зареждам моя нощем, да не говорим за прахосмукачките роботи, които си стоят непрекъснато на зарядните станции.
Чао засега, после пак ще намина!

# 594
Добро утро, баболинки! Честит Атанасов ден! Честит рожден ден, Айша! Всичко най - хубаво пожелавам! Весел празник!

# 595
Ммм, студенко бря Simple Smile . А така хубаво напича през прозорците, даже изключих всички радиатори да не прегреем Simple Smile  и се изнежим с Кучо. И балконските врати отворих,  и мислих да поседя малко на вън на диванчето да посъбера  малко вит.Д, но бързо ми спихна мерака. Щом Кучо излезе и той, поогледа се и се врътна та си се прибра в стаята, значи не го бива за седене. Сега си мисля дали да се обличам и да излизам по мои си работи или да го пиша ,,дъждовно"" и да си мързелувам дОма.  

Айша - честит рожден ден!
Здрава да си, ти и човеците около теб, пък другото от теб зависи как, какво и кога.

# 596
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Честити да са днешните именици. Здраве и късмет. Няма да ги изреждам поименно, че все ще изпусна някой.
Честит рожден ден на Айша. Да има здрави нерви и търпение да издържи на глупостите на зет си. Да се радва на сладурите Мрънла и Мрънчо и да си гледа кефа.
Ранела пита как е поставен рекорда на Тану - ами по най абсурдния начин като е загорила тенджера с вода.
И какво се оплаквате от овните - страхотни са си. Аз като стрелец се разбирам чудестно с тях. Огнени зодии сме. Виж със скорпионите е тежко. /дъщеря ми е скорпион и още като се роди една приятелка от същата зодия ме предупреди - със скорпионите само с добро, кажеш ли му нещо, което на него не му харесва - гледай какво следва/.
Ще пиша по-късно като се приберем от театъра.

# 597
Аиша, честит рожден ден!

Яжке, Янче, Касс, честити да са имениците ви!

# 598
  • София
Честит Атанасов ден на Насковците на Касс и Янка!Да са живи и здрави,да им носи късмет името!
Благодаря за поздравите и пожеланията за моя именик.Да е здрав,да му върви в учението!
Честит рожде ден на Айша!Знам,че когато и да и честитим,все може да не е на точната дата.Затова на нея всеки ден и желая здраве,щастие и обич в семейството!
   Ениса,само внимавай да не те посочи теб приятелчето! Ще трябва друг да снима,защото ти ще си заето да скачаш с него.
  Макавели,вероятно отоплявате голям обем.Знам,че сте избрали подходящ климатик,но явно е много мощен.Аз плащам до 140лв,общо ,но отоплявам 70куб.м.
  Тони,приятен път до Търново.Там климата е изненадващо мек.Не съм вярвала,но имам близка,която учеше в този град и от нея знаам.А и ние бяхме там една късна есен,на среща и установихме,че е по-топло от София.Не се притеснявай!
 Хубав ден на всички!

# 599
  • някъде другаде
Сутринта пропуснах. Честит имен ден на имениците на Кас , Яжка и Янчето. В здраве и щастие с гордост а си носят името.

Общи условия

Активация на акаунт