Айша, с една бъркалка е. Имам я вече 7 г. Подарък ми е от сина и снахата. В началото много я ползвах, сега в годината веднъж.
Тану, винаги ме разсмиваш!
Фло, случва се и на най-добрите домакини.
Тетка, благодаря! Старая се.

Преди години кандидат-снахата на една приятелка се беше "постарала" да ги посрещне като приготви ядене в техния апартамент. Бяхме заедно на почивка и като се прибираме - изненада. Момичето сложило посред нощ да вари пиле и заспало. Е, резултата беше плачевен - не се стигнало до пожарна, но правиха ремонт на коридора и освежаваха целия апартамент. Тогава беше "модерно" да са облицовани стените на коридорите с деколин ... Аромата беше - у-ау ...
и
. А така хубаво напича през прозорците, даже изключих всички радиатори да не прегреем
и се изнежим с Кучо. И балконските врати отворих, и мислих да поседя малко на вън на диванчето да посъбера малко вит.Д, но бързо ми спихна мерака. Щом Кучо излезе и той, поогледа се и се врътна та си се прибра в стаята, значи не го бива за седене. Сега си мисля дали да се обличам и да излизам по мои си работи или да го пиша ,,дъждовно"" и да си мързелувам дОма.