КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 13 416
  • 617
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер момичета!

Айша, още сме днес, така че успях да се включа Simple Smile Честит рожден ден! Да си здрава, Пл да те глези и обича, и да имаш много щастливи моменти с мрънчовцате, а младите да се кротнат и ти дадат нужното уважение! 🥂🍀🥰

Благодаря ви мили момичета за пожеланията към моето момче!  ❤️
Честит имен ден на Яжкиния внук и зетя на Янчето! Да са здрави, късметлии и много щастливи! 🍀

За загори тенджера и аз се нареждам в състезанието. Опекох едно телешко когато бяхме в Москва. Беше ужасно, тенджерата беше залепнала за котлона, за миризмата не искам да си спомням. Мих стените на кухнята и все имах чувството, че мирише.

Днес се занимавах с доста битовизми. За вечеря бяхме в съседите да отбележим ИД. Хапнахме, малко сладки приказки, забавления с децата и хайде кой от къде е, че утре някои хора са на работа. За именика направих питка, която замесих в хлебопекарната.
Ето да ви я покажа, както и хлябът който ви писах снощи че съм заредила.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:04 от kasss

# 616
Браво , Касс!

От мен лека нощ! Сега си лягам рано. Нали съм работарка и в 7,30 излизам.

# 617
  • Вила Великула
Кассс, дояде ми се питка като я видях.
Моите подвизи със загори тенджера са стари, но славни. Два пъти почти се стигна до пожар. Първия път още Вероника беше малка и излизаме за 1 час на вън и аз слагам на котлона една тенджера с боб, като бях сложила доста вода, че да има да си извира. Тоогава нямаше фритюрници и фрайери и ползвахме за пържене на картофи една тенджера, вътре с мрежа. Да ама въпросната тенджера е на съседния котлон и аз вместо да пусна котлона с боба, съм пуснала този с олиото. А вечерта едни приятели щяха да дойдат в къщи. Като се прибрах дима беше в целия апартамент и като дойдоха гостите, това което правихме е да чистим след поражението.
Втория опит е пак нещо пържех не котлона и в един момент явно съм сипала по грешка вода в сгорещено олио и като пламна - запали се абсорбатора. Слава богу успяхма да го загасим веднага. Така, че и аз се нареждам сред загори тенджерите, по-скоро в редиците на запали тенджерите. Ама нали както ви казах - огнена зодия съм.
Борянка, стяхай се за февруарско стихче, че май няма да дочакаме дори да дойде февруари.

Общи условия

Активация на акаунт