КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 16 942
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Добър вечер момичета!

Айша, още сме днес, така че успях да се включа Simple Smile Честит рожден ден! Да си здрава, Пл да те глези и обича, и да имаш много щастливи моменти с мрънчовцате, а младите да се кротнат и ти дадат нужното уважение! 🥂🍀🥰

Благодаря ви мили момичета за пожеланията към моето момче!  ❤️
Честит имен ден на Яжкиния внук и зетя на Янчето! Да са здрави, късметлии и много щастливи! 🍀

За загори тенджера и аз се нареждам в състезанието. Опекох едно телешко когато бяхме в Москва. Беше ужасно, тенджерата беше залепнала за котлона, за миризмата не искам да си спомням. Мих стените на кухнята и все имах чувството, че мирише.

Днес се занимавах с доста битовизми. За вечеря бяхме в съседите да отбележим ИД. Хапнахме, малко сладки приказки, забавления с децата и хайде кой от къде е, че утре някои хора са на работа. За именика направих питка, която замесих в хлебопекарната.
Ето да ви я покажа, както и хлябът който ви писах снощи че съм заредила.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 23:04 от kasss

# 616
Браво , Касс!

От мен лека нощ! Сега си лягам рано. Нали съм работарка и в 7,30 излизам.

# 617
  • Вила Великула
Кассс, дояде ми се питка като я видях.
Моите подвизи със загори тенджера са стари, но славни. Два пъти почти се стигна до пожар. Първия път още Вероника беше малка и излизаме за 1 час на вън и аз слагам на котлона една тенджера с боб, като бях сложила доста вода, че да има да си извира. Тоогава нямаше фритюрници и фрайери и ползвахме за пържене на картофи една тенджера, вътре с мрежа. Да ама въпросната тенджера е на съседния котлон и аз вместо да пусна котлона с боба, съм пуснала този с олиото. А вечерта едни приятели щяха да дойдат в къщи. Като се прибрах дима беше в целия апартамент и като дойдоха гостите, това което правихме е да чистим след поражението.
Втория опит е пак нещо пържех не котлона и в един момент явно съм сипала по грешка вода в сгорещено олио и като пламна - запали се абсорбатора. Слава богу успяхма да го загасим веднага. Така, че и аз се нареждам сред загори тенджерите, по-скоро в редиците на запали тенджерите. Ама нали както ви казах - огнена зодия съм.
Борянка, стяхай се за февруарско стихче, че май няма да дочакаме дори да дойде февруари.

# 618
  • някъде другаде
Добро утро!
Мразовито е при нас.
Днес на тръстиката , а така ми се седи на топло с книжка.
За конкурса май не останаха хора за жури.
Пипи , за сега водиш , та ти чак палиш.
Кас , много вкусна изглежда питката , а е красива.
Хубав ден , баболини. Пазете се от студа и грипа.

# 619
  • София
Добро утро от метрото!
Айде и аз да се включа в конкурса, за да не съм в журито.
Преди много години аз съм ученичка в техникума, пред 9 квартала в десети се намира. Ще си правя чай в джезве, обаче го забравям на газов котлон. По едно време се сещам, аз аз съм вече в училището. Хуквам обратно, изгорих си ръката, беше ярко червен.
И косата съм си палила със свещ. Абе разсеяна съм си цял живот.
Да ви е хубав деня, хладничко е днес!

# 620
Добро утро.
Аз май нямам спомени за готварски изцепки . И не, че съм толкова умятна домакиня, ами по по - прозаичната причина, че не готвя всекидневно, а в последните години пък още по - нарядко.

Хладовито е на вън, ама за кратко ( една обиколка на блока) и прилично облечена не се усеща.

Вчера го изкарах целия ден в къщи, гледаща термометъра отвън .
Еее, не е моето това да съм къщно коте - от прозорец на прозорец ходих, няколко пъти придремвах и приспивах четейки, изядох ядене за няколко човека за няколко дни от скука и едвам ми мина деня. Особено като го гледах какво слънце ( ама и какъв студ) беше напекло на вън.

Днес ще видим какви ще ги измъдря, но първо да си допия кафето и да обърна малко внимание на другарчето, че и то затъпя от скука все дОма да си седи. Сутрешно -вечерните разходки не ги броя - липсват му социални контакти и срещи с непознати места.

Нова седмица, нов късмет.
На работещите - да им се случват нещата без много усилия, на държавните стипендианти, които са си в къщи, спокойствие и силна храна и ден да мине друг да дойде.

# 621
  • Вила Великула
Добро утро, тръгвам към офиса, затова набързо да ви видя как сте.
Борянка, попадна ми една закачка от теб към мен от далечната 2021г.

"От вила вилекула се обади,
чорапчето  покъсано си снади
Пое си въздух , бузките издула
туй наша Пипи  с Вила Вилекула..."

Обличам дебелите дрехи и на тръстиката.

# 622
  • София
Добро утро, красавици!
Ей, то да не се похвали човек. Голям брой претендентки за първото място. ТАНУ ви е казала - първенец съм аз - по брой и време. Joy Вдигнала съм летвата. Stuck Out Tongue Winking Eye Като загорите 3 тенджери за един ден, тогава се обадете! Grinning
Най-после ми дойде вдъхновението да се боядисам. Кандърдисвах се две седмици. Вечер ме мързи, а сутрин ме грабват задачите и те така си ходя. Добре, че са течните бои.
Вчера изпържих една дузина шницели с картофи. Мислех, че са много, а те ни бяха съвсем добре - нищо не остана.
Днес - коприва с ориз. Бързо лесно, вкусно..
КАССС, чудесна погача! Браво, момиче!
След обяд при студентките. Дано Ромео не ме накара да ходим до кабинета, че заради дълбок венечен джоб пострадаха два зъба, Единия го утрепах, боря се за другия да остане жив, ама май няма да успея и с него.
На всички работни момичета - успешен старт! На останалите - карайте го по-лежерно, за къде да бързате?
Започвам деня си с усмивка! Grinning

# 623
Привет, дружки ! Слънчево и много студено, преди час беше  - 10, сега го гледам през прозореца и ми е добре. Стягам седмичните задачи. Има голяма статия за нас в 24 часа,  нали миналата седмица някои политици се упражняваха на наш гръб, та явно ръководството е решило да отговори подобаващо. Като наближат избори и политиците полудяват явно. Та в окопите съм.
Нашият кукер приключи преди да е започнал. Явно без баща си няма да се пусне. Най-вероятно се страхува да не се загуби и може и да е прав - много народ,  не познава добре хората, които водят групата... Сега няма от къде да взема облекло и за родителя. Ще подскача вкъщи.
Хубав ден баболини!

# 624

"Наслаждавай се на днешния ден - той е подарък. Обичай живота с надежда, че винаги има утре. Мечтай - защото мечтите нямат краен срок.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Е, трябва да има и жури - нямам толкова успешни дела като вашите Smirk
Трябва да си измислим тема за морската ни среща - миналата година търкулнахме питка ... Давайте идеи!
Тази зима не е като последните няколко - има си и студ, и сняг. Уж щеше да е мека и топла ...
Дидиа,

Стойте си на топличко баболинки, а които не можете - бързичко се прибирайте Heart и

# 625
  • София
Започвам деня със стиснати палчета за ДИДИА. Късмет да имаш, миличка!
Имам идея за морската ни среща - дефиле по морския бряг - дрес код - монокини, по-смелите може и дебидюс!

# 626
Флооо, бъди по-сериозна - голям джумбиш ще направим.
Скрит текст:
(Джумбиш - (или джумбуш, джумбюш) е разговорна дума в българския език, която означава веселба, забава, майтап, шега или панаир/шоу, често с елемент на хаос или безпорядък, като може да се използва за нещо абсурдно, необичайно или за забавление за сметка на някого, както и за шумната суматоха)

# 627
  • София
Може и да стане, но по тъмно. И да е топло, понеже съм зиморничава и на студено няма шанс да се събличам. Да уточним датата първо.

# 628
Фло, притеснявам се за фауната - гларусите ще избягат с писъци като ме видят Simple Smile

# 629
Да ви погледна от метрото...

Имаме си мечта - Варна.
Дано, дано...

Дидиа,  присъединявам се към пакцестискащите.

Ениса, важното е, че  приятеля е имал желание за дефилиране със ,,страшната"" маска. Пък и догодина ще има кукерски празник.

Макавели, ,,инфлуенсна ме "" с тази снежна приказка от Въртяното кафе, та снощи сума ти време разглеждах клипчета от Златоград в интернет и сума ти родопски песни изслушах ...

Не знам що сутрин рано по - не ми е студено, отколкото сега. И друг път съм имала такова усещане. Може би щото сутрешната разходка ми е почти сънена, като автомат съм.

Общи условия

Активация на акаунт