КГБ = Клуб на Готините Баби - 243

• 17 198
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
С мама сме в болницата. Мислехме, че ще ѝ поставят инжекция и ще ни пуснат, но изследванията не са много ок. Предложиха да останем двете и веднага се съгласих. Нощес почти не сме спали. Ще ѝ правят още изследвания.
Стиснете по едно палче
Оплаквам се, че за една бележка за дарена кръв мургавите братя искат 350 евро. Ако щеш... Миналата година беше 400 лв.

# 631
  • София
Стискаме палците!
Когато търсехме кръв за ММ за операция писахме в нашия фейсбук профил. Отзоваха се 2 наши познати безвъзмездно. Едната е бивша моя колежка, а другия бивш комшия. И без това даряват, направиха ги за здравето на  техен познат. Пробвайте така.
И за Дидия стискам палците!

# 632
Тетка, стискам палци за майчето ти! Като видях лично какво ни е здравеопазването направо съм в шок. Напълно те разбирам.
            Благодаря за стиснатите палци, но...резултати до петък. Ще си потреперя още няколко дни, пък после каквото сабя покаже.

# 633
  • София
МАКАВЕЛИ, ти пък...аз се чудя как да ставам все по-несериозна, след като цял живот съм все сериозна. А стига, бе. Не ти харесва мястото ли, че малко публика ще има? Да направим дефилето тогава в центъра, около катедралата, ще я обиколим поне три пъти, или в Морската градина. Кое по ти харесва. Предполагам, че нямаш нищо против дрес кода, а мястото на парада не ти допада. Joy Заради теб, веднага сменяме локацията.
МЕРИАН, хайде и ти с претенции. По тъмно...Е що да се хАбиме, като нЕма кой да ни види и да ни се наслади. Понеже си ми слабост, за теб - изключение - може с ватени гащи, но поне педя и половина над коляното. Помоли мъж ти да премери и да драсне с химикалка.  Като си зиморничава да не си мислиш, че ще се явиш на ревюто с потури. Не ставаааа. Stuck Out Tongue Winking Eye
И ти ли, ТЕТКЕ??? Не знам кои точно гларуси имаш в предвид - тия, дето са с две крила и овки, или ония,  дето са с два крака и два мустака. Не си мисли, че  се страхуват - имат дългогодишен опит и какво ли не са видели...то чехкини. то рускини, то немкини, че и полякини. Не се притеснявай за фауната - все ще задържим някой и първо теб ще те уредим.
Сега изчезвам, че внучката има два свободни часа и отивам да я прибера. Среща пак, но малко по-късно! Kissing Heart

# 634
  • Вила Великула
Тетка, надявам се някай роднина да се престраши и да даде кръв. За съжаление аз нямам право да давам, а ММ е с нисък хемоглобин и не може.
Дидия, дано резултатите да са отлични. Най-трудно е чакането и неизвестното. Стискам палци.

# 635
Ето съм, както казва ... Всъщност не знам кой.
Ейййй, писах, писах и замина.
Сутринта докато се приготвя за минус 9, времето ми изтече. Много чаках по спирките на ГТ и събрах студ. Отивам на работа и там студено. Цял ден стоя на духалка и не мога да се стопля. Не излезнах на обед. Залъгах се с някакви боклуци от бюрото. Тръгнах си 10 минути по-рано и шефката ми звънна.
Сега съм гушнала едната котка и се топля.

Дидиа, Тетка! Стискам палци всичко да е наред!

Чакам 19ч да видя кой ще познае, че ми писна от предположения.

# 636
Тетка, надявам се някай роднина да се престраши и да даде кръв. За съжаление аз нямам право да давам, а ММ е с нисък хемоглобин и не може.
Един роднина и един мургав брат. Две банки ни трябваха. Може да се наложи и трета. Ще видим. Има още един роднина, който днес не беше в София.
Heart
Дзиндзирикам на студа в дворчето на болницата. В 20 ч мандалото хлопва и който пушил - пушил.

# 637
  • Вила Великула
Е хайде, честита ни нова партия. Току що президента подаде оставка и влиза в политиката.

# 638
Не го очаквах .. честно.
Сега накъде..?

# 639
  • някъде другаде
Тетка , Дидия , силно ви стискам палци.
Днес пак имаше доста работа , но така минава по-бързо времето. След работа бях на фризьор.

Е хайде, честита ни нова партия. Току що президента подаде оставка и влиза в политиката.
Да и аз това гледах. Много анализатори казваха , че ще го направи , но на мен не ми се вярваше.

Не го очаквах .. честно.
Сега накъде..?
Сигурно пак ще са избори след избори , без да може да се направи правителство.
Лека вечер!

# 640
Вечерен привет от мен!

Силно стискам палци за майчето на Тетка и Дидия! Вярвам в благоприятния изход! Мисля ви момичета, с добро! ❤️

Фло, опасявам се, че ще бъдем арестувани, но щом е за купона, навита съм! 🤪😂

За оставката. Писна ми от избори, писна ми да се въртим в омагьосан кръг и уж все нещо и някой нов, а накрая все същите муцуни! Бог да пази България и дано се смили вече над изстрадалия народ! Това чудо трябва да има край, стига вече! 😟

# 641
  • Вила Великула
Ранела, Тони - аз бях сигурна, че ще се случи. Очаквах го всеки момент, защото иначе нямаше да може да се включи навреме.
Кассс, дано. Въпреки, че не харесвам поведението на вече екс президента, надявам се това му действие да промени политическия модел и да си отдъхнем от ситуацията в момента и вечните политици.
Имаме правила да не говорим за политика, но май в случая става въпрос за оцеляване на българите и излизане от тази въртележка. Да видим - надеждата умира последна. Не му вярвам, но се надявам.

# 642
Айде, честито! И на кака ви особено. Пенсионирането го виждам към 2054-та. Ий го къде е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 643
  • Варна
Тетка, Дидия, стискам палци, да сте здрави и вие, и майката на Тетка.
За кръв знам, че преди 2 години сестра ми намери във фейсбук групи, безплатно, за нея си беше, сърдечна операция. Та и това е вариант.

Айша, честити рожден ден на патерица! Да си здрава и обичана! Simple Smile

Едва ви прочетох, над 100 поста за уикенда. Питки, рецепти, първо зъбче, именни дни и какво ли не, браво на вас!

Аз се занимавам с глупости, ходих до КАТ за дубликат на малкия такон на едната ми кола, ММ го е заврял някъде но не си признава и много ме е яд. Заради него имам две коли / дълга история, на моменти комична/, едната ще я продавам та да я вкарам в ред. И на преглед ще я водя... А е такъв студ навън.

Хубава вечер Flowers Hibiscus

# 644
Flash,
Моля за рецептата за твоята торта Flowers Hibiscus

Някой да си търси ботуши? Естествена кожа, 40 номер. Дебел ток 5 см. Цяла височина на ботуша 40см.

Общи условия

Активация на акаунт