Да се оплачем... 2026

• 197 856
  • 3 558
  •   19
Отговори
# 105
  • Бургас
Идвам с голямо оплакване!
Свършиха ми лайковете! Толкова хубави постове държах да лайкна, обаче тоз безсмислен лимит..... Крайно време е да го премахнат това ограничение!

И да се оплача -  що да не се започне с караница още от 1ви....? Ей,така, да ни е интересно....Пфффф....писна ми!

И тази година, за пореден път се чудя на себе си - защо все ме избива на рев в 12ч като чуя химна и дунавското?! Това е всяка година от дете още.....!
Осъзнах и други лични неща за себе си, около Коледа и НГ !!!
Промяна се надявам да има! Пожелавам си я!

# 106
Frozen, много е хубава суровачката. Завиждам!

# 107
  • Бургас
Вите, честит да е синът ти! Винаги да е номер 1 ! Да е здрав и успешен!

Честити и здрави да са имениците!
Наздраве за тяхно здраве!

# 108
  • Mediterraneo
На никого не звъня, откакто има други канали за комуникация, ги предпочитам. Пращам съобщение, не снимка, държа да отбележа. Не пращам еднакви съобщения на цялата си листа контакти, винаги влагам в пожеланията личен момент. От своя страна не отговарям на картички и картинки с пожелания, тагвания във ФБ и ИГ и пр. от сорта отбий номер. По телефона говоря само с мама( поне веднъж седмично, напоително) и леля, с която се чуваме по всички празници, за всички останали имам уотсап. Ето днес поздравих сума ти и народ и си уговорих поне три срещи за другата седмица за десетина минути, без да губя време в празни приказки.

# 109
Карз, ние се отчетохме с кавги вече. Например, че сина яде кекс в движение и не  си чисти трохите, които щях да сгазя. Все да ме жалели, да не цапат чинии и ми отварят повече работа. После го изчисти, де, ама и аз реагирам остро. С щерката отворихме бонбони Мерси и едни дъвчащи карамелени, не е за разправяне вече.....плюс кОлата, която изпих

# 110
Това са нашите сурвачки.
Дечицата се радваха

# 111
  • Варна
Аз пекох на фрайъра ципура сега и ще вечеряме.И аз имам чувството че непрекъснато ядем. Вода няма още и е сложно с тези мръсни съдове. Миялната както е наполовина на програмата сега ще я заредя допълнително с още чинии.Бяхме до бурлекса, за вода разбира се , за какво друго - работят си днес . Дадох 10 лв за туба вода и ми върнаха 2 евро и 40 цента , то вече почти нямаме никави левове. Ще се изчистят много лесно така с рестото и който има . Бяха се засилили едни приятели да ми идват на гости, но ги отложих за утре / то и не е за гости с тези легени и туби в тоалета/ , че и мъжа ми ще пътува тази вечер за Букурещ / и не можел да пие , ужас/ и утре решихме. А и се надявам утре да има вода , вече 4 дни няма почти по цял ден и нощ. Надеждата последна умирала.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 17:08 от Vessi_to

# 112
Цял ден прилягвам, но не можах да заспя. Сега трябва да ходим у брат ми. Къде вика ММ пак да ядем. Пак правих късмети. Поне компанията е весела и винаги си изкарваме добре.
Съчувствам за липсата на вода.  Когато синът ми беше бебе, лятото ден през ден бяхме без вода, защото правеха канализацията и водоподаването на кварталния закрит пазар. И аз в горещините, с бебе на три месеца и без вода. И сега като видя сергиите по тротоара и помещенията празни вря и кипя от яд.

# 113
Ето меее!
За много години, момичета и момче! Здрави да сте, щастливи и много успешни!
Каквото не се е сбъднало миналата година - да се сбъдне тази.
Вита, честит да е сина. Много да е здрав.
Честито и на имениците днес.

# 114
  • Варна

Съчувствам за липсата на вода.  Когато синът ми беше бебе, лятото ден през ден бяхме без вода, защото правеха канализацията и водоподаването на кварталния закрит пазар. И аз в горещините, с бебе на три месеца и без вода.

Най-лошото е че няма график като се проточи толкова дни, а трябва . Да кажат сутрин в колко часа ще пуснат или вечер и човек да се изкъпе тогава и изпере и да си напълни вода. Явно се пука инцидентно тръбата на различни места сега в минусовите темп. На центъра са много стари тръбите и сдадоха багажа явно. Никога до миналата зима не е имало такъв проблем.

# 115
Веси, това е ужасно просто. Дано скоро да я пуснат. Не ми се мисли, ако съм без вода. Ние сме четирима и постоянно някой се мие, къпе, пере или мием съдове.
Без вода, ама с евро, кой е като нас!

# 116
  • Сф
Много хубави постове и пожелания. Кавгите ние ги отметнахме по Коледа,че и мм рожденик тогава, да помни. .Imp Догодина вика, отиваМ на ски по Коледа. Оо, значи отсега почвам да си събирам за Доминикана. Satisfied
Честито на именниците и рождениците!
Днес посетих Фантастико аз, работят и бележката в Евро и рестото. Банкирането и на двама ни е в процес на трансформации.. моето уж до утре на обед, неговото до 4 ти!

# 117
Ето меее!
Скрит текст:
За много години, момичета и момче! Здрави да сте, щастливи и много успешни!
Каквото не се е сбъднало миналата година - да се сбъдне тази.
Вита, честит да е сина. Много да е здрав.
Честито и на имениците днес.
Какво е това "ето ме", без снимки на децата? М? Grinning

# 118
  • Варна
Веси, това е ужасно просто. Дано скоро да я пуснат. Не ми се мисли, ако съм без вода. Ние сме четирима и постоянно някой се мие, къпе, пере или мием съдове.
Без вода, ама с евро, кой е като нас!

Направо е чудо, да ни е честита Еврозоната. И ние по случайност сме само двамата тия дни по НГ, което е късмет пак / направо голям, и Павел да го няма и гости да нямаме с дни / .
Сега си мисля тези разкопани дупки с тия ремонти как ще се засипят с пръст и чакъл и ще си стоят така и ще се разнася прахоляк от тях с месеци докато се издълбаят пак. Това е редовно. Копаят и никой не асфалтира ... каква Европа сме не зная..Направо сме третия свят Sad
Ние от тия нерви с водата се скарахме няколко пъти тия дни и викахме, но добре че и на двамата бързо ни минава.

# 119
Чак ме е страх да си измия зъбите, адски м кървят венците, а нямам време да се занимавам сега и с тях, трябва да оправя червата първо. От първия ден още неприятни мисли. Мъжът ми ходи да изтегли малко пари и донесе тези грозни еврови банкноти. Оффф....

Общи условия

Активация на акаунт