Да се оплачем... 2026

• 73 433
  • 1 400
  •   12
Отговори
# 90
Аз мога да се оплача.
Преди все се чудех, как може някой да звъни преди 10 на 1-ви.
Днес, чаках да стане 11 и да звъня. Събудих се в 7 Sad

# 91
Честито на именниците, здраво да им е името.

Веси, и аз много обичах да суровакам, бабите от махалата чакаха, подготвени, както си му е реда, стотинки, торбичка с ФаФла, портокал, орехчета. После брат ми ме прецакваше в разпределянето на благата Simple Smile
Много ми е мъчно, че моите деца не са изпитали това. Бях им направила суровачка, ама кой да суровакат, освен мен и баща си, скучно Sad
Комшийката в БГ се оплаква, че няма кой да ги суровака.

# 92
Честита нова година! Да е успешна, спокойна и мирна.
Всички желания да се изпълнят. Специално ще спомена Мини. От сърце и душа и пожелавам най-голямото и желание да се изпълни.
Честито на всички, които празнуват. Аз може и да съм именичка, но тук не се празнуват име и дни.
И нашия младеж става на 23 утре.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 18:32 от abadjieva80

# 93
За много години 🤗 Живи, здрави и щастливи да сте, нека всички желания се сбъдват 🤗 Пак да ви кажа, че може все по рядко да пиша, но ми е много уютно тук и ви чувствам много близки.
Честит рожденик Вите, нека да ти е здрав и щастлив, да сбъдва мечтите си.
Честити именници

Тази година сме в България и децата сурвакаха родата, много обичат, ама в Германия няма кого. Много хубаво си изкарваме, ама голям студ 🤣 Това зимата в Родопите не е като у Софийско 🤣

# 94
Вите честито да е момчето ти! Здраво, с късмет и винаги да е #1!

Оплаквам се, че си развалям диетата с лежане, сарми и кремове.
Май е по-добре да съм на работа.

# 95
ЧНГ, Лейдис енд джентълмен !
Нека всичко написано от Жаки се сбъдне персонално за всяка една . Нека седмокласниците успеят , нека болните оздравеят, нека влюбените се обичат все така, нека бебетата да дойдат при всички които ги желаят , нека има още повече баби и майки в темата , нека килограмите падат ,  нека виното  не свършва никога, нека пътешествията не спират , нека сме здрави и на крака, с ума си, с работа и достатъчно евра . Поръсвам ви всички с вълшебен прашец, и казвам  - всичко ще се случи точно така както си го  представяме и очакваме ! Амин!
Няма такива посрещане като нашето сноши - силния вятър ни отказа от излизане , хапнахме една зелена салата с малко препечен хляб и мезе за любимия, и се отдадохме на филмов маратон . Опаткахме един сериал до средата , изчакахме да дойде НГ при  момчетата и да се поздравим,  и тихо и кротко си легнахме и заспахме .
Днес съм нова - разтегнах , масажирах ,пих чай и  сядам да догледам сериала .  Довечера сме с приятели , ще компенсираме интровертното  посрещане със силно начало .

Айде, кажете, дружина - да бъде❤❤❤🙏🙏🙏
Аз нали казах сутринта да не се вика? Ем виках 😂😂😂 ядоса ме ММ, като изрично казах още вчера, че на първи нерви не ща! Ся ако му върви на панаири на себе си да се сърди!
Но то и аз съм си шматка- навивам си нещо, мечтая си, едва ли не съм сигурна, че ще стане и като не се случи ми е смотано. А не бива било е мечта с шанс 5 от 100… сещам се за мъдри слова- ако не става не му е времето, Бог затваря врати отваря порти… знам го, но ми е тъпо че нещо, което много исках няма да стане… И ММ ми натяква стари неща и го отнесе.. Аз си знам грешките и съм се яла достатъчно, няма нужда да ми вика- аз нали ти казах, щото🤯🤯🤯

# 96
Е айде де, Жаки, всички сме казвали “ аз нали ти казвах”. Може и да не е най-доброто, което да се каже, ама това е Simple Smile

Оплаквам се от скука. В този Клуж наистина няма къде да се ходи освен мол, вече разбрах сестрата на ММ, защо само там ходи, то просто няма къде другаде, особено зимата.

Снощи на площада беше доста приятно, но после на паркинга беше стълкновение.

# 97
Аз мога да се оплача.
Преди все се чудех, как може някой да звъни преди 10 на 1-ви.
Днес, чаках да стане 11 и да звъня. Събудих се в 7 Sad

Така мразя това велико звънене на 1.01........ Като се почне и всичките приятели и роднини до десето коляно. А аз искам да си лежа  да гледам нещо, да похапна нещо.
На рождения си ден също не обичам да прекарам целия ден на телефона.
Колкото повече години минават, толкова по-голям темерут ставам.

Вита, честит да е синът ти! На това му се казва запомняща се Нова година!

# 98
  • Пловдив
Абе и аз звъня. Този празник е повод да чуя хора, които виждам и чувам рядко. Примерно колеги от университета, далечни роднини.

# 99
  • Сан Франциско
Честита Нова Година, момичета и момче! Да сте здрави, щастливи и успешни!

Прекрасни малки и пораснали деца показвате - да са здрави! Честито на рожденика и на именниците!

Аз да се оплача, че станах в 4 сабалян, останалият народ спи, аз пия кафе и мисля и премислям неща за новата година…не мога да изключа мозъка.

И да се похваля. Вчера се засякохме със съседката пред къщи, много готини хора са - мексиканци. Тя нарамила един гигантски казан - отивала в приятели дружно да готвят Моле. Ооо, казах - да ви е сладко - аз много обичам. По-късно, тъкмо се навечеряхме, почуква се на вратата - съседката, вир вода мокра, с една голяма тенджера Моле. Тичала през дворовете в ледения дъжд да ни почерпи, щото съм казала, че обичам. Зарадва ме много жеста и усилието, а и вечерята за днес е уредена.

# 100
  • София/Испания
Какво е Моле?

# 101
  • Пловдив
И да се похваля. Вчера се засякохме със съседката пред къщи, много готини хора са - мексиканци. Тя нарамила един гигантски казан - отивала в приятели дружно да готвят Моле. Ооо, казах - да ви е сладко - аз много обичам. По-късно, тъкмо се навечеряхме, почуква се на вратата - съседката, вир вода мокра, с една голяма тенджера Моле. Тичала през дворовете в ледения дъжд да ни почерпи, щото съм казала, че обичам. Зарадва ме много жеста и усилието, а и вечерята за днес е уредена.
Ама истинско автентично моле приготвено на метате, а не в блендер? Лелееееее, завидях.

# 102
Моите ме суровакаха. Големи са, но това ни е традиция. Майка ми прави много хубави суровачки, тази е нейна.
Скрит текст:

# 103
  • Сан Франциско
Да, истинско - аз съм ги гледала как го готвят преди.

Моле е традиционно мексиканско ястие - универсално прието за национална гозба на Мексико. Всъщност Моле е сосът, има много разновидности, в който се готвят различни меса (обикновено пиле или телешко, но съм виждала и свинско). Във всички случаи сосът е царят на ястието. Сложен, многопластов вкус, много подправки, лютиво, сладко - понякога с ядки или сушени плодове, понякога даже с шоколад.

# 104
  • Пловдив
И автентично го мелят/претриват с камък на каменен хаван - метате. Аз само съм гледала в интернет и съм въздишала.

Общи условия

Активация на акаунт