Да се оплачем... 2026

• 72 490
  • 1 387
  •   35
Отговори
# 75
Честит имен ден на всички именници! Да си носите името със здраве!

Честит рожден ден на сина на Вита!

Аз съм много впечатлена от гърмежите в Атина. Започнах 2 минути преди НГ и и до 12:10 всичко беше приключило.

Скрит текст:

# 76
За много години !

# 77
Честити именици, честит рожден ден на момчето на Вита! Живи и здрави, да имат голям късмет и любов!

Пп - все още нямам палчета, да си знаете всички Heart

# 78
ЧНГ, Лейдис енд джентълмен !
Нека всичко написано от Жаки се сбъдне персонално за всяка една . Нека седмокласниците успеят , нека болните оздравеят, нека влюбените се обичат все така, нека бебетата да дойдат при всички които ги желаят , нека има още повече баби и майки в темата , нека килограмите падат ,  нека виното  не свършва никога, нека пътешествията не спират , нека сме здрави и на крака, с ума си, с работа и достатъчно евра . Поръсвам ви всички с вълшебен прашец, и казвам  - всичко ще се случи точно така както си го  представяме и очакваме ! Амин!
Няма такива посрещане като нашето сноши - силния вятър ни отказа от излизане , хапнахме една зелена салата с малко препечен хляб и мезе за любимия, и се отдадохме на филмов маратон . Опаткахме един сериал до средата , изчакахме да дойде НГ при  момчетата и да се поздравим,  и тихо и кротко си легнахме и заспахме .
Днес съм нова - разтегнах , масажирах ,пих чай и  сядам да догледам сериала .  Довечера сме с приятели , ще компенсираме интровертното  посрещане със силно начало .

# 79
  • Северозапада
Честит празник на имениците!
Честити рожден ден на сина на Вита!
Здраве и късмет да имат и с лекота да постигат всичко!

# 80
  • Ланкър, планините Овнерог
А, Честит Имен Ден на всички Васковци, Васки и производните им!

# 81
Вите, ти новата година в родилното ли я посрещна преди 23 години?

# 82
Честито да е момчето ти, Вите.
И аз имам един Веселин. Десета година все весело ми е.

# 83
  • София
Честито да е момчето ти, Вите.
И аз имам един Веселин. Десета година все весело ми е.

А сега и сладко. Да е жив и здрав и да му следиш диетата. Аз отпуснах каиша днес с торта.

# 84
Все така да ти е Сигме! Да е жив и здрав!

# 85
  • Mediterraneo
За много години, хора! Присъединявам се към всички пожелания, от всичко хубаво по много за всички! И вземам по малко от всичкия вълшебен прашец, който сте поръсили!
Една от любимите ми теми, уютно място е тук! Пожелавам малко поводи за оплаквания и много спамо-чат, както си ни харесва!
Както нямах желание да излизам снощи, така се прибрахме в 4 тази сутрин. Изкарахме си повече от чудесно, веднъж и ние като хората, навън, сред хора и шумотевица. И не ме боли глава, което е постижение след алкохола, който погълнах( че и месих невъобразимо).
Честито на именици и рожденици!

# 86
Вите, ти новата година в родилното ли я посрещна преди 23 години?
Сутринта посетих родилното. Синът е първото бебе за 2003г. за града. Имаме и снимка в месния вестник. Прилежно съм изрязла статията и прибрала в архива за спомен. 🙂

И да започна с оплакванията... Звъня на майка ми по телефона сутринта и разменяме пожелания за н.г...за синът няма пожелание, само попита дали сме се чули (той е извън града)...Винаги има едно чуждо отношение към моите деца, съществува само детето на брат ми (тя го изгледа)... Все я оправдавам пред себе си, но днес много ме заболя...

# 87
  • ВАРНА
За много години, дами и господин!
Да сме здрави и проблемите ни да се сведат само до този..https://www.instagram.com/reel/DSHPSC5DOTI/?igsh=eDRpZ2ZtOG44a2J0

# 88
Вита, аз вместо майка ти честитя на твоето бебе #1! Да е здрав, да е упорит и с лекота да му се получава каквото си е наумил! Споделена любов да му се случи тази година!

Честит имен ден на Весито от Варна и на Веселина Иванова, която по- често да пише в темата! А на Сигмен мъж- от здраве да не се отърве и да си "чуе" името тази година!

Оплаквам, се че ме боли главата, но не е от алкохол, а от недоспиване може би.

# 89
  • Варна
Хелоу лейдис Simple Smile Пуснала съм снощи в старата тема снимка и ЧНГ без да зная че има нова.
Посрещнахме я тази НГ , нямаше вятър снощи , но си беше -3 или -4 някъде, абе за 1,5  -2 часа може да се изкара концерт с дебели дрехи ..Въпреки студа имаше адски много народ, голяма навалица. Носихме си винцок и подскачахме яко на БТР, Наско беше супер як.След НГ и дунавското гледахме 10-15  минути Ищар и потеглихме нагоре, живеем близо и за 10 мин се прибрахме около 12.45. Наистина към 2 часа е достатъчно, носовете ни замръзнаха и аз нали съм си пикла имах нужда и от WC. Не сме отсъмвали, към 3 сме заспали.
Мерси за пожеланията, аз съм Весела , и да,  имам имен ден , живи здрави да сме всички !
Бориса е много готина и голяма. Плезла  като мен Heart
Снощи е спряла водата като сме излезли и преди малко дойде за 45 мин и пак спря. Пуснах миялната и то по средата приключи. До блока копят точно, има 3 коли на ВИК, едната чак с буркан , спешна работа. Направо се напука яко този воодпровод в студа. От миналата зима се е почнало..
Хубаво е да има кой да ме насурвака, но нямаме вече блзики с такива малки деца. Иначе по спомен много харесвах..
Лежерно и топло доизкарванe на празника ! Heart

Общи условия

Активация на акаунт