Да се оплачем... 2026

• 183 019
  • 3 339
  •   5
Отговори
# 2 160
Какво става с котето, Вите? Направо ми се доплака, ако се е изгубило и е уплашено до смърт милото....

# 2 161
Vita, прибра ли се котето? Щом и друг път е изчезвало и връщало, ще се прибере.
Много мрачно навън и првалява, имах излизане, дребни задачки, ама търпят отлагане, не ми се излиза никъде.
Янтра ходи ли на ски вчера? Да кажеш къде и как са пистите, че мисля да забягам някъде за 2/3 дни.

# 2 162
Тегав понеделник. Тялом съм на работа, духом съвсем не. Много искам да ми се обадят за работата, за която кандидатствах. Тук вече тотално няма какво да си дадем с фирмата. Нито те на мен, нито аз на тях. Изчерпах се.

# 2 163
Оплаквам се, че сънувах някакви гадости и си набих някакви филми. За щастие всичко е наред.
Прогнозата днес показваше, че ще е 6 градуса днес и излязох с тънките гладки ботички. Да, ама кой да предположи, че в града, в който работя, има сняг. Все едно съм на ски с тях.
И ме мързиииии, та две не виждам. Мотивацията ми да ставам сутрин и да ходя на работа е, че с всеки следващ ден пролетта и майчинството ми са все по-близо. Ако и без това не ми беше съвестно, че скрих бременността на интервюто, щях да си взема болничен от сега.

# 2 164
Добро утро и от мен.
Сутринта трябваше аз да водя момчетата на ясла и естествено валеше.
С ММ се сдрънкахме сутринта, около рождения си ден е непоносим, това е всяка година.

# 2 165
Да не е козирог? Има едни сатурнови дупки покрай рождените дни, ами ужасни са.....

# 2 166
  • SF
Би трябвало да е водолей.
Сатурновите дупки са мит.

# 2 167
вярно , въобще не се замислих, че излязохме от Козата.

# 2 168
Водолей е. По принцип е добряк, ама покрай рождения си ден - не Grin

# 2 169
Абаджиева ,много благодаря за инфото
Първо хотел океан ,и след това повече навътре сред местните хора.
За ваксинация изобщо не се бях сетила.
Ще проверя .
На твоите приятелки харесало ли им е?
Аз съм решила 4 седмици

# 2 170
  • Варна

Този тренч от Тему качествен ли е? те такива са модерни им обясни, от хитлерово време...
Не беше кофти качествотои с хастар , ама аз го върнах, тази сутрин го оставих в бокс. Около 28 евро беше. Мъжа ми каза, че ако го нося може да си сложа и пречупения кръст/ свастиката/  над лакътя и ставам 1:1 Laughing Хубави лъскави копченца имаше, двуредно. Иначе кафявото си беше военно малко като цвят. Абе отказаха ме Laughing

И аз мисля за котето, дано е у дома..

Водолеите, които познавам са все темерути. Трудни за комуникация. Вероятно има изключения, разбира се..

# 2 171
Аз днес си помислих,че съм закъсняла за работа,но шефката ме успокои,че даже съм подранила!😄Аз й благодарих за разбирането и успокоението,свършихме чудесна работа.Сега оставам сама на вторият обект.Относно зодиите,до човек е и в зависимост какво преживява в момента.Опитайте до колкото ви е възможно да не приемате нещата лично,ако стане нетърпимо-дистанция и пълен игнор.Но и начертае граница да не се прекалява с темерутството:)Животът е кратък и няма смисъл от онази търпимост,която някои хора са се опитвали да ни внушат,че е необходима.Не,не е.Рожден ден-възрастта е само число.Важното е да бъдем здрави и да се уважаваме,тогава всичко останало ще се нареди постепенно.Ето затова трябва малко търпение и действие докъдето ви се простират възможностите.Успешен и спокоен следобед!

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 14:12 от Dark person

# 2 172
Водолеите не са намусени, или поне не всички.
Дъщеря ми е най усмихнатото водолейско човече. С баща си имат един ден разлика, ама като характер от земята до небето.

# 2 173
То от всяка зодия има намусени. Аз познавам доста Водолеи, ни един намусен Grin

# 2 174
  • SF
Не са намусени водолеите. Съвсем други качества притежават, които всеки от нас може да възприема като намусеност.
Темата е дълга, има специализирани такива във форума.
Представителите на един и същи зодиален знак притежават някои общи характеристики, но как и дали ги проявяват и кога, зависи и от позициите на останалите планети, не само тази на Слънцето.
Водолеите са различни, ексцентрични, над нещата, себични, летящи,  внезапни, непредвидими, нестандартни, свободолюбиви, уважаващи личното си пространство и по-чувствителните от нас, могат да го възприемат това като дистанцираност (такива са, да) и да усещат смут в общуването с водолеи. Но това е характеристиката на слънчевия знак. Като добавим дори и само Луната, водолеите, и всички останали зодиакални знаци, си придобиват по-персонални характеристики. Затова един водолей е такъв, друг не е точно такъв.

Общи условия

Активация на акаунт