Да се оплачем... 2026

• 179 022
  • 3 276
  •   12
Отговори
# 2 175
  • Варна
Да разбира се, аз познавам да кажем 4 от които 2 мъже и 2 жени. Доста са сходни като характер, интровертни и не общителни, обичат да са сами, и е често техен избор.Но разбира се има изключения. Аз много не се доверявам на зодии. Има черти които са факт, но много зависи семейна среда и провокиращи ситуации в средата на приятели, работа и отношения, не знам дали е Луната Simple Smile виновна .

# 2 176
Точно такива са всички Водолеи, които познавам. Grin аз много ги харесвам като зодия, междудругото.

# 2 177
Оплаквам се, че от на ММ работата прекаляват... Започва работа по проект, за който ни разследват до девето коляно. Искат всичките ми адреси, на които съм живяла някога, достъп до всичките ми социални мрежи, регистрации... Да си гледат работата. Не давам. Да го сложат към друг проект.

Днес ми е изключително тревожно. Първо за София се притеснявах сутринта, после за бебето, сега за кучето... Искахме да спре да лае като е само. Е, спря. Сега пък се притеснявам дали не се е отровило с нещо като е толкова тихо вкъщи.
Разумът ми казва да се стегна.

# 2 178
Лютиче, мисли за нещо приятно. Книга, филм, нещо което да те отнесе в по- хубави места

Водолеи мъже не са моята чаша бира, както се казва. Сега се замислих, че сред познатите ми те водят класацията за стари ергени.

# 2 179
Аз не съм имала много гаджета, че с ММ сме заедно от 12 години, ама преди него имах Козирог. Ауу, страхотно добиче. И Везни, те са ларж. Grin

# 2 180
От моя опит с мъжете- ми все са ме лъгали, но пък явно аз имам какво да отработвам с тях.  С жените- вятърничеви, влюбчиви , егоистични за внимание... ей там онзи облак на небето,  и то скача върху него. Но просто моят опит е такъв, не ги слагам под общ знаменател всички, ни най -малко. То и аз съм коза и си отговарям абсолютно на зодията, обаче хората точно как ме възприемат е нещо различно. Така че утре може да се появи някой водолей , който така да ми завърти живота , че да ми станат любимци, знам ли...

# 2 181
  • Mediterraneo
Аз съм чао като се заговори за зодии. 32 години връзка имам с Водолей.

# 2 182
  • София
Твоята поява чаках😁

# 2 183
# 2 184
  • Mediterraneo
Хахаха, как знаете Heart Eyes

# 2 185
Днес моите момчета стават на 15!!!
Пожелайте ми моля здрави нерви Simple Smile
Имам и за оплакване, но не ми се пише.

# 2 186
Днес моите момчета стават на 15!!!
Пожелайте ми моля здрави нерви Simple Smile
Имам и за оплакване, но не ми се пише.
Да са живи и здрави!

# 2 187
  • София
Живи и здрави да са момчетата!

# 2 188
ravi, здрави да са и да те карат да се гордееш с тях!

# 2 189
Честити да са момчетата ти ravi!

Доста натоварена първа смяна имах. Много усложнения след грип има.
И довечера съм нощна.  От друго няма да се оплаквам.
И аз чакам новини за котето.

Общи условия

Активация на акаунт