Да се оплачем... 2026

• 196 445
  • 3 543
  •   30
Отговори
# 2 250
Рави, да са живи и здрави рождениците!

# 2 251
ravi, симпатяги! Все така усмихнати да сте!🙂

# 2 252
  • Бургас
Рави,много сте хубави! Все така усмихнати и един до друг да сте!

# 2 253
Изпуснах Рави, сигурна съм, че са страхотни.
Честит празник и на рожденика на Бъни.
Днес си мислех за Фрау, че не съм я засичала скоро и се появи. Как са нещата при теб? Спомням си за токсичния шеф с голямо его....Дано си на спокойно и добро работно място.
Щерката е водолей ♒, другата седмица е. Иска да празнува и от сега ме втриса.

# 2 254
Бъни, честит рожден !Здрав и успешен да расте!

# 2 255
Тук съм!:blush: Засега, да чукам на дърво, работата върви. Ония съм ги забравила вече. Каляваме си характерите като преминаваме през такива препятствия.

# 2 256
  • Швейцария
Бъни, да ти е живо и здраво момчето! Много късмет да има.

# 2 257
  • Варна
Бъни, честит рожденик! Здрав и щастлив!
И аз много не вярвам по принцип в зодии.У дома сме само раци, всеки чешит по своему.Сърденето само бързо ни минава и на тримата. Аз най-добричка съм ( естествено Stuck Out Tongue Winking Eye)
Не видях снимки, защото чистих хладилник.Протекла и капала не добре затворена бутилка портокалов сок, доста е текла от снощи да ви кажа...Не искате да знаете какво беше чак долу при зеленчуците.Прекрасна понеделнична вечер.И никой не бил пил сок снощи, нито днес...бе никога.... ма как ще е виновен някой Frowning

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 22:52 от Vessi_to

# 2 258
Бъни, да ти е честит зрелостника ! Успешна година му пожелавам .
Момичета , моя скиор кара като  Боде Милър - чист самороден карвинг . Паднал е на последно прибиране от Чала, снегът долу е мек , зарил е и се е метнал на колчетата .
Всички караме, само малкия изневери  на ските със сноуборд ,  има доста часове с учител и не му се притеснявам много като ходи уикендите да кара . То аз и на мъжът не се притеснявах , аз съм падащата в семейството , ама ей на … него го сполетя белята .
В знак на протест се боядисах , изчистих зверски , вечерях киви , нагушках кучето , направих масаж с облепиха ( кой беше писал за това масло ) .  Чудя се  каква магария още да измисля   , не ме свърта .   Дано си дойде утре .

# 2 259
  • Бургас
Оплаквам се, че цял ден бях на един айрян и 2 пакетчета солети.
Сега така се насвятках със салата от червено зеле, че се търкалям.... Еййй, г.з глава затрива са казали хората...
Наздраве с червеното вино!

# 2 260
Бъни, да ти е честито момчето! Здраве, щастие и любов да има! Wink 🍀🍰

# 2 261
  • Варна
Оплаквам се, че цял ден бях на един айрян и 2 пакетчета солети.
Сега така се насвятках със салата от червено зеле, че се търкалям.... Еййй, г.з глава затрива са казали хората...
Наздраве с червеното вино!
Ти пък с една салата зеле , напрово много преяде..Аз вечерях, как си му е реда с кюфтенца и гарнитура ( от снощи) , Но ! До като чистих сока от хладилника още колко неща изядох, зян да не стават...Joy

# 2 262
  • Бургас
Ами,да. Стана ми тежко от зелето, не че нещо друго Simple Smile
Пържолките само опитах една хапка. Страхотни са, но не ми се яде месо. Дай ми да паса Simple Smile

# 2 263
G.D незнам по коя клинична пътека е приет мъжа ти, но едната е три дни, едната е два дни, а другата трябва да има 48 ч. болничен престой/ програма засича часовете/. Сега може да сметнеш теоретично кога ще го изпишат. Дано излязат вярни сметките.

# 2 264
Тук съм!:blush: Засега, да чукам на дърво, работата върви. Ония съм ги забравила вече. Каляваме си характерите като преминаваме през такива препятствия.
Супер, Фрау. Все така да е.

Общи условия

Активация на акаунт