Да се оплачем... 2026

• 181 641
  • 3 319
  •   27
Отговори
# 2 640
За втори път падам тази зима.Слава богу нямам счупено,но натъртено бол.

# 2 641
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За втори път падам тази зима.Слава богу нямам счупено,но натъртено бол.
На Коледа,дето мина, в София заваля сняг, напудри малко, ние излязохме на разходка, аз със маратонки - сликове. На 100 метра от входа паднах на колене, малко по късно краката ми ме изпревариха, и тупнах по задник.
  Леко натъртена, отидохме на пазар за зимни обувки. Щото бях решила, че няма да има зима, и не ми трябват...

# 2 642
  • София
sause, аз се търкалям при всеки удобен случай Grinning. Мажи през час с арника, ако имаш (ако не купи да си имаш), ефектът от нея е по-голям. Преди мажех с хепароид зентива.

# 2 643
Бяхме в един китайски ресторант, където моя близка родом от Тайван ни кани периодично на обяд. Днес отидох в тоалетната и ми направи впечатление, че май имаше камера. Не зададох въпроси, но определено е странно.
Сега отморявам.

# 2 644
Бдж-тп пак им се свиди парното.
А го дават да става май студеничко тази вечер.

# 2 645
Да си кажа за викането последно, че аз отворих темата - крепи ме надеждата, че са малки и е период. И когато станат по-големи ще схванат връзката между това да си лягаш късно и да си недоспал на следващия ден.

Един скандал има сега с едно лазерно студио от Бургас. Снимали клиентките си и качвали видеата в групи в Телеграм. И видеа със собственичката с различни мъже имало. Досега човек трябваше да внимава само за хигиената, а вече и кога, къде и как го снимат.. и най-възмутителното за мен - собственичката имала изказвания, че клиентките ѝ били предупредени със стикер, че са снимани, следователно са дали съгласието си, т.е. всичко било наред. Close
Абаджиева, не казвам, че твоя случай е такъв. Просто ме подсети.

# 2 646
Тази вечер всички у дома гласувахме наш представител на  Евровизия да е Дара и тя спечели. Добре!

# 2 647
  • някъде другаде
Вече е 01.02 Моята водолейка е рожденичка. Искам да е здрава и щастлива.

# 2 648
Честита да водолейката,и нека е здрава и щастлива!
Flowers Four Leaf Clover
Хубав празник!

# 2 649
Тази вечер всички у дома гласувахме наш представител на  Евровизия да е Дара и тя спечели. Добре!

Дара ли ще е? Много се радвам. Талантлива, хубава, модерна, атрактивна. Късмет!

А нали е и варненче, детето, няма как да е лошо Simple Smile

Тони, честита рожденичка! Поздравявам я, виртуално, с песен на Дара по неин избор Sparkling Heart

# 2 650
  • Бургас
Тони, да ти е честита рожденичката ! Много здраве и успехи й желая!

Загледах се в един сериал и хем искам да го догледам, хем ми се спи! Няма угодия Simple Smile

# 2 651
  • София
Тони, много здрава, щастлива, обичана и съпровождана от късмета да бъде дъщеря ти! Честит празник!

# 2 652
Карц, кой е сериала?

При нас днес е 15 градуса. Снегът се топи пред очите ми. Оплаквам се, че на това хубаво време, на мен ми се вие свят и ми е лошо. Не знма от умора ли, от времето ли или пък се разболявам.

# 2 653
Аз пък се оплаквам от Бабри и Албърта. Може ли там да е +15, а тук да е -15. Обикновено е обратно. Там е значително по-студено от Онтарио. Утре пак очакват сериозен снеговалеж. Дано до вторник почистят, че сутринта ще карам колата до гаража на Хонда да я ремонтират. Спирачките работят, но все пак не са 100 в ред според електрониката ѝ. Можело да е проблем в електрониката от солта на пътя и студа. Glitch, но не ми се рискува. Тя е в гаранция.
Ако са снимали с камерата на мен нищо няма да ми видят. Тя беше високо. Не вярвам, че е сложена за това.
И оплакване от Попи. През половин час ни подканва да я водим навън. В студа! Излизаме, уж има да върши работа, а тя започва да лае, “другото куче”, тоест ехото и отговаря. Съседското Рози чува и тя се разлайва. Десет минути стоим навън в студа, а кучетата, реални и имагинерни, лаят. Хем ми е смешно, хем се ядосвам.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 03:19 от abadjieva80

# 2 654
  • Швейцария
Тони, честита да ти е рожденичката! От здраве и щастие да не се отърве.

Общи условия

Активация на акаунт