Да се оплачем... 2026

• 183 037
  • 3 339
  •   3
Отговори
# 2 655
Честит рожден ден на момичето ти, Тони! Всичко най-хубаво пожелавам!

# 2 656
  • На морето!
И при нас го дават поредно застудяване. Хубаво е зимата да е студена, да има сняг, мечтая си за зими каквито имаше в детството ми.
При мен е 12 градуса и в най-добрия вариант дъжд и вятър.

# 2 657
Нещо не можах да спя тази нощ. Накъсан сън. Носът ми запушен, хъркам. Станах, няма смисъл. Напръсках се сега с един спрей за нос, сину-нещо. През деня ще спя, неделя е.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 02:10 от Clotilde

# 2 658
Тони, нека е много здраво и щастливо твоето момиче!
Неделя е, а аз се събудих в 6. Disappointed Relieved

# 2 659
Абаджиева, не ни завиждай на Албъртанците за времето, че ще ни урочасаш! То за първи път е така, а съм тук почти 20 години. Като Португалия сме, на отворени прозорци спим, нощните температури са към 5-6 градуса, кеф😀
Наистина има глобално затопляне, щом и тук се промениха сезоните.

# 2 660
  • на Мелмак
Тони, честита да е щерката!
Здрава, щастлива и успешна!
Абаджиева, ми то Попито иска социални контакти Grinning

# 2 661
Честита да е дъщерята на Тони! На хубава дата е родена- във всичко да в първа! Здрава, щастлива и с късмет да върви по пътя си!

Кло, Сан Марино си заслужава да се види. А и е по- евтино от Италия. Хубави покупки имам от там

Тук вали сняг, но ММ от вчера се опитва да се разболява.

# 2 662
  • sofia
Тони, да ти е жива и здрава рожденичката!
Аз не мога да се оплача....преди малко се събудих. Дежурното събуждане към 4-5 го имаше, но после успях да заспя отново...за разлика от друг път.

# 2 663
Ех, че хубаво било човек да поспи до след 8 сутринта Grinning
Тук вали нещо като дъжд, но май ще обърне на сняг. Дано утре да става за шейни.

# 2 664
Като гледам май ще е за кънки.

Честит рожден ден на Тонината щерка.

# 2 665
  • Пловдив
  За стипендиите, моята малката никога не е вземала. Над 5.5 успех е в тяхното училище, тя не стига до толкова. Държи малко над 5. Но няма и мотивация. Мисля, че е между 30 и 50 лв, ние даваме по 100 седмично. Вече по 50 евро.
Хм, много бе. Да не би аз да давам малко?! Досега получаваха по 50 лв, сега получават 30 евро. И големия получава и по един резервоар гориво на месец. Е, и поддръжката на колата, и колата.

Янтра, не са много. Ти даваш и допълнително, а аз почти не. Казала съм, че за по-големи разходи, ако ѝ се счупи телефон или компютър, примерно, ние финансираме, няма как да се покрият от джобните. Но, за миналата 2025 г, такива неща не са се налагали. Максимум 200-300 лв. да съм дала допълнително за цялата година, за по-скъпи належащи дрехи, яке, ботуши, които е поръчала онлайн и съм казала, че ще са от мен. Като заплата е. За кино, за подаръци за рождени дни на приятели (много е социална и постоянно я канят), за козметика, за излизания, за дрехи, за всичко. Е, и бабите и дядовците дават два пъти годишно, за Коледа и рожден ден. Не знам по колко, пенсионери са и няма да са големи суми. Детето, обаче, много спестовно се оказа. Бая сериозна сума ѝ обмени днес татко ѝ. Не очаквах... Нищо, нека. Явно има добра финансова дисциплина. Даже мисля дали вече месечно да ѝ ги давам.
Единия син има спестени в банката 1500 евро......  Както се разбра тримата еднакво ги финансирам. нЕкои хора просто го могат. Другите са кат майка си.

# 2 666
  • Северозапада
Честит празник, Тони! Здрава, щастлива и успешна да е рожденичката!
Студено е и духа при нас. Вчера сутринта нали имах планове за разходка. Е, към обяд се пусна студ, задуха и излезнахме само за малко да се видим с приятелка и децата, че не се бяхме виждали от преди НГ.

# 2 667
Честита рожденичка,Тони!
На а се с арника редовно,след тези падания.

# 2 668
  • Варна
Добро утро, колко е добро.... пак се събудихме с дрелката в 9.05 сутринта. Не зная вече какво пробиват тези  хора, и през седмицата е било така, Павел каза, защото е втора смяна. Колко пък не пробиха всичко в тея 3-4 стаи...През един етаж са под нас.
Снощи бяхме в приятели и се прибрахме в 1 часа , към 2 сме заспали, ми хич не се наспах с тия 7 часа в неделя, това ми е колкото съня през седмицата.

# 2 669
  • Варна
Честит рожден ден на дъщерята на Тони! Много здраве и щастие и желая!
Кло, много познато ми звучи твоята история. Аз пътувам с голямата дъщеря, защото мъжа ми не иска, но ей така правих велики планове за втората седмица на февруари, измислях места, настаняване и накрая май ще я карам вкъщи отпуската. Вижда ми се много сложно пътуването с балтони и ботуши.
След редовното ми събуждане в 3,30 изкарах до 5 и нещо в четене и сега си доспивах. Поне е неделя, че другите дни изкарвам будна, докато звънне часовника.
Сега големият зор е какво да готвя. Изядохме каквото имаше останало.

Общи условия

Активация на акаунт