Да се оплачем... 2026

• 73 465
  • 1 401
  •   15
Отговори
# 1 305
За Виденовата зима още ми избиват сълзите на очите. Такава сиромашия. След нея ако не става въпрос за здраве всичко мога да преживея.

# 1 306
Вече 30 години н икой не може да ми докара (дори и аз) лещатата яхния, таратора и мляко с грис от детската градина Grinning

Няколко дни се каня да пусна жалба за боклука в морската столица и да се оплача после си пускам новини и ми минава.

# 1 307
  • София
На мен всичко в дг ми беше отвратително, децата нищо не са хвалели.

# 1 308
  • Северозапада
В детската градина имам спомен за супа с “медузи” - някакви мазни късчета, от които ми се повдигаше.
Детето е болно.

# 1 309
На мен всичко в дг ми беше отвратително,

На мен също. Ходила съм я има 6 месеца, я не, но нещата, които не ям ги намразих именно там.

# 1 310
Аз в детската градина си бях злояда и нsмам спомени с какво са ни хранили. Все не го ядях. Е, я ме виж сега, как си хапвам и как съм се "оправила" и загладила Simple Smile. Едно си спомням, обаче - как хвърляха по една супена лъжица захар в киселото мляко. И все я заобикалях с лъжичката. Защо са го правили, не знам. Ама и аз не съм имала акъл да кажа да не ми слагат. Каквото ти дадат - това.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:58 от Clotilde

# 1 311
sigma Виденовата зима я изкарах като студентка. Баба, лека й пръст , точеше кори за баница/чувал с брашно имаше дадено от кооперацията/, сушеше ги и ги чупеше - ставаше юфка.  Колко такава юфка сме изяли със сестрата на ММ/бяхме съквартирантки/.Даже сирене нямаше. И смлени консервирани домати със сварени яйца пак от баба.

# 1 312
  • Пловдив
Единия син се беше уредил добре в градината - да го сложат да седи до едно много злоядо момиченце. И настанал рай и хармония - моят Змей излапва купичката, с момиченцето разменят купите и така уж тя яла, а той моя яде двойни порции. Всички доволни от сделката. Бая време бяха карали така докато ги усетят. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Нали знаете детската кухня, трите бурканчета, много майки ги деляха, супата за обед, еди какво си за вечеря - НИЩО подобно. Ние пристигахме със засилка, моя пищеше, даже са ни пускали да сме по-напред на опашката. Сядах аз на една бетонна саксия с цветя пред кухнята и бързо мушкам с лъжицата в устата и докато и трите буркана не се опразнят - Змея не мирясва. После спокойно се социализираме и на прибиране давам някоя дреболия да си дояде (обикновено банан или обикновена бисквита), че още му е гладно на миличкото мънинко детенце, че да напълни стомаха и да може да заспи. Честно, имала съм злоядо и дребно дете, ама и такова ядене не си е работа. Няма ли да се яде - врясък и крясък. Този специално проходи на няма 10 месеца за да може да яде, да може да докопва храна. Педиатърката не вярваше, докато не го изправих както беше гол по памперс и оня хукна. А аз не мога да го гоня, че държа по-големия (не много голям, на две години и половина), за да не офейка и той.

# 1 313
  • Бургас
Лелеее,Янтре, много ти е било весело с тез бандити!

# 1 314
  • Пловдив
Лелеее,Янтре, много ти е било весело с тез бандити!
Някак бях свикнала.

# 1 315
  • Бургас
И аз така с моите!
Малкия беше голяма Стори Пакост, както и сега му го напомняме!

# 1 316
И моите не бяха злояди. Голямата доста похапваше, беше и пълничка като малка и все се опитвахме да я ограничаваме, но то обичаше да си хапва, детето, трудна работа. В пубертета се взе в ръце и започна много да спортува, да става мадама. Тотално си преобрази фигурата. И сега не е слабичка, но е в много добра форма. Спортна, стегната. А малкото е кльоща, то не ядеше в количества, но си ядеше всичко, освен картофи и тиква. И досега си е така. Пу-пу. Проблеми не съм имала.

Помня веднъж, малкото още в столчето за хранене, готвя нещо и голямото вика - хайде по-бързо, искаме да ядем! "Ще ми изядете ушите! - казвам." А малкото, чуло, недоразбрало, тропа по масичката за хранене и вика: "Ам-ам шите, ам-ам шите!" Гладно било и то.

# 1 317
  • Пловдив
Ящния Змей сега е най-слаб, изобщо изглежда леко недохранен. А не е да яде малко, напротив, метаболизъм. Високо, дръгливо, рошаво Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 1 318
Все още не мога да "се науча да правя" таратор като в детската градина. Трудна рецепта 😂😂😂😂
Да не са били в една градина нашите деца Joy Скоро ми каза, че иска да отиде да си хапне таратор, спаначена супа и някакви милинки сутрин за закуска

# 1 319
  • Бургас
Охх,сега се сещам, че моите благославяха някаква сиренова каша...
Поне така ми я описаха!
Идея си нямам как се приготвя това нещо!
Едва ли биха яли такова нещо в момента!

Общи условия

Активация на акаунт