Да се оплачем... 2026

• 141 552
  • 2 578
  •   18
Отговори
# 2 220
  • sofia
Оплаквам, че тоя моя малкия син поддържа 24-25 градуса, в стаята, която обитава.....забележка му е правена няколко пъти, поне денем да намалява отоплението и че това има значение за сметката за тока. Да уточня, че вкъщи ходят по боксерки и тениски.
Преди малко се прибрах и влезнах за нещо в стаята и като ме лъхна една жега....а той бил излезнал още по обяд и май нямало да се прибира (каза брат му).
Не е малък и да не разбира, егати!

# 2 221
Рави, всичко най-хубаво пожелавам на децата ти! На теб също!

GD, безпроблемно оздравяване за ТМ

Оплаквам се, че колата на дъщеря ми е на ремонт, откараха я при майстор с пътна помощ. Пак е малкото зло, на паркинга са ѝ отказали спирачките.
Ау! Имахме подобен случай с мъжа ми преди 20 години. Всичко беше наред и изведнъж нещо стана…. Работеха, но не много ефикасно. Добре че бяхме близо до нас и около нас навремето почти нямаше движение. Сега имаме и задръствания даже…Имаме абонамент към автомобилната асоциация и ни издърпаха.

# 2 222
Рави,
Да са здрави и щастливи момчетата! Много късмет и успехи им пожелавам.

Вите,
Като собственик на три котки, искрено ти съчувствам. Дано се прибере котето.

Лютиче,
Къде работиш, момиче? В друг град..? Вярно, че транспортът там не е като тук, ама колко време ти е така работния ден?

# 2 223
Рави, да са ти здрави и щастливи момчетата! Весел празник!
Бързо да заздравява ръката на половинката на G.D!
Тетка, малкият дявол е било. Дано няма други такива случки!
Веси, ей такива са понякога, много ларж. Ама ако трябва да платят сметката те, друга песен ще запеят. И аз някой път им мрънкам в подобна посока  ама това да са ни проблемите.

# 2 224
Лютиче, ние имаме камера, насочена към дивана на който стои Попито, когато ни няма. Тя гледа през прозореца и реве. Жива да я оплачеш! Оставяме я сама за не повече от 2 час, инцидентно. Иначе я водим у гледач.
Тук вие!

# 2 225
  • София
Рави, да са ти здрави и щастливи момчетата! Повече щастливи мигове и по-малко ядове за болести!
Ех, случката с мъжа на GD направо ме разби, моят тийн си е наумил, че иска да кара ски и чака баща си да го заведе на Боровец да пробвал. И защо Боровец, а не Витоша, защото имало лифтове до пистите на високо. 🙄 Не е слагал ски на краката си досега, щял да се пуска отгоре. Малоумна работа.
Леко възстановяване на мъжа ти, GD 🍀

# 2 226
vesi1, вземи прибери всички дистанционни за климатиците или искай да помага с част от сметката. Това поколение Z не знаят икономия и нямане.

# 2 227
  • Швейцария
Рави, да са честити момчетата и да са много здрави и щастливи!
ГД, бързо възстановяване на мъжа.

# 2 228
Защо да е малоумна работа, Йове? Толкова приятен и полезен спорт. Е, има си и моментите като при мъжа на G.D, ама щом му е мерак на младежа, не му слагай спирачки. Неприятната част е финансовата, ние като закупуваме картите преди сезона, сърцето ме заболява. Ама кеф цена няма. Аз съжалявам, че не бях достатъчно сериозна и заради страх се отказах, сега само завиждам на другите и го играя обслужващ персонал по пистите. Но си е супер преживяване, стига да може човек да се отпусне и да се наслаждава.

# 2 229
  • sofia
vesi1, вземи прибери всички дистанционни за климатиците или искай да помага с част от сметката. Това поколение Z не знаят икономия и нямане.
То е конвектор, не е климатик. Като цяло нямам проблеми с тях, ама като почнат да ми философстват и да ми обясняват какво "тежко" детство са имали 🤣🤣🤣
Да се смееш ли, да плачеш ли. Отвръщам им, че всеки има травми от детството и винаги има за какво да вини родителите си.
На ски не съм се качвала от 25+ години....нямам и желание. Тренирам си кротко във фитнеса.

# 2 230
  • някъде другаде
Рави , здрави , щастливи и успешни да са момчетата. Много да те слушат.
ГД , бързо да се оправи съпругът ти.

# 2 231
  • ту тук, ту там
О, Рави, честит ви двоен празник!
Да са ти здрави момчетата и само добри хора да срещат по пътя си! 🤗

# 2 232
  • София
Защо да е малоумна работа, Йове? Толкова приятен и полезен спорт. Е, има си и моментите като при мъжа на G.D, ама щом му е мерак на младежа, не му слагай спирачки. Неприятната част е финансовата, ние като закупуваме картите преди сезона, сърцето ме заболява. Ама кеф цена няма. Аз съжалявам, че не бях достатъчно сериозна и заради страх се отказах, сега само завиждам на другите и го играя обслужващ персонал по пистите. Но си е супер преживяване, стига да може човек да се отпусне и да се наслаждава.
А, нямам нищо против ските, а желанието от първата секунда да се мята на стръмни писти.

# 2 233
Йове остави детето да се научи да кара ски. Фрактури на ръка или крак се получават и при други обстоятелства, например по време на работа. И на работа ли да не ходим? Хубаво щеше да е.
В цялата ситуация неприятният момента е, че възстановяването е бавно и отнема време.

# 2 234
  • София
Имаше проблем с форума и не можеше да се публикува мнение.
Добре, че каза. Мислех, че пак са ме изтрили и се чудих защо този път, пък и в две различни теми Joy

Общи условия

Активация на акаунт